fylatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι να σας πω ρε παιδιά, δεν είναι η άποψη μου. Βέβαια σε συμφοιτητές μου που έκαναν bb και τους μετρούσαμε όταν κάναμε παθολογία είχαμε δει αυξημένο καρδιακό ρυθμό. Μιλάμε για άτομα όμως με φοβερή σωματοδομή. Προφανώς ένας καλά εκπαιδευμένος οργανισμός σε αερόβια άσκηση έχει χαμηλό HR, εδώ μιλάμε όμως για άτομα 100 κιλά 1.70 μυώδη. Για άτομα που το κάνουν ως χόμπυ δεν έχω ακούσει ποτέ από κανέναν γνωστό μου καρδιολόγο κάτι. H CPK προφανώς και αυξάνεται όταν έχουμε μυικό καταβολισμό. Δεν είναι παθογόνος ουσία είναι αποτέλεσμα της καταστροφής των μυών και άρα δείκτης. Τα άτομα που αθλούνται τακτικά έχουν αυξημένη CPK χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Τα άτομα που παθαίνουν έμφραγμα έχουν αυξημένη CPK λόγω του ανοξικού stress του μυοκαρδίου και του συνοδού θανάτου μυικών κυττάρων σε αυτό. Συνεπώς άσχετο το ένα με το άλλο. 2
alex_000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 τα αναβολικά μεγαλώνουν την καρδιά καθώς η καρδιά είναι μυς. Μερικά αναβολικά μεγαλώνουν όλα τα όργανα όχι μόνο την καρδιά.
fylatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 τα αναβολικά μεγαλώνουν την καρδιά καθώς η καρδιά είναι μυς. Μερικά αναβολικά μεγαλώνουν όλα τα όργανα όχι μόνο την καρδιά. Κοίτα, αν ένα άτομο έχει αυξημένο καρδιακό ρυθμό δεν χρειάζεται αναβολικά για να μεγαλώσει η καρδιά του. Γίνεται από μόνη η διαδικασία. 1
Ison_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 αν μπορουσαμε να σηκωσουμε αβρη παραπανω απ οσα μπορουσαμε ολοι του γυμναστηριου θα ημασταν ευτιχισμενοι! Ε καταλαβαίνεις πως το εννούσα. Να βάζεις πολλά κιλά, που μετα βίας μπορείς να κάνεις πέντε επαναλήψεις, για να λες ότι σήκωσες μεγάλο νούμερο κιλών.
Prozac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Γιατρέ γιατί μασάς τα λόγια σου; Πες την αλήθεια, πόσο καιρός μας μένει;
alex_000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Προφανώς ένας καλά εκπαιδευμένος οργανισμός σε αερόβια άσκηση έχει χαμηλό HR, εδώ μιλάμε όμως για άτομα 100 κιλά 1.70 μυώδη. και προφανώς not natural 1
fylatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Γιατρέ γιατί μασάς τα λόγια σου; Πες την αλήθεια, πόσο καιρός μας μένει; Μια μέρα τέκνον μου. Αύριο θα σου πέσει η μπάρα στο κεφάλι. Γι' αυτό Overhead με κράνος... Εγώ πρώτος είπα ότι δεν τα χάφτω όλα αυτά αν δεν δω εμπεριστατωμένες μελέτες. Με case report και γω μπορώ να πω ότι η καρδιά βρίσκεται δεξιά (επειδή το είδα μια φορά). Δεν σημαίνει ότι σε όλους η καρδιά είναι δεξιά. και προφανώς not natural Ο ένας εκ των δύο ναι. Και λέω ναι γιατί ψαχνόταν να πάρει πράγματα και ήταν άσχετος και ρωτούσε εμάς αν πάρω τεστοστερόνη τι θα γίνει κι αν πάρω το Χ τι θα κάνει και τελικά ήταν χέστης και δεν έπαιρνε. Τουλάχιστον μέχρι που αναγκάστηκε να μάθει φαρμακολογία για να περάσει το μάθημα. Ο άλλος έτρωγε χάπια all day, all night και τώρα από όσο ξέρω κάνει ενέσιμα. Βέβαια μην μπερδεύεις το πως κάνει ο οποιοσδήποτε ενέσιμα με το πως μπορεί να κάνει ένας με πραγματικές γνώσεις για αυτό.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Οκ ξερω οτι εχουμε θεμα γενικο για fitness αλλα αυτο ειναι κατι συγκεκριμενο. Το θεμα το ανοιγω γιατι κανω βαρη, οχι πολλα μαξιμουμ 30-40 κιλα. Οι καρδιολογοι ειναι πολυ αρνητικοι σε αυτου του ειδους τις ασκησεις. Ποια η αποψη σας? Διαβαζω τα αρθρα που στην πολιτισμενη δυση θεωρουν οτι το μυικο συστημα και αρα και η καρδια σαν μυς λειτουργουν συνεργιστικα, δυνατοι μυς, λιγοτερη δουλεια για την καρδια. Mόνο ο δικός μου καρδιολόγος μου δίνει τα εύσημα σε αυτά που κάνω, βάρη και διαλλειμματική. Παρόλο τη πρόπτωση μητρωιδούς βαλβίδας και μια διαφυγή της τάξης του ενός σταυρού στη κεντρική αρτηρία, μου είπε αυτολεξή "κοπέλα μου, από τη στιγμή που έχεις τρίπτυχη βαλβίδα δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς". Όσον αφορά το ΗΙΙΤ μου εξήγησε επιστημονικά τα οφέλη της στη καρδιά. Η ίδια "beep" που αισθάνομαι με την ΗΙΙΤ (max παλμών ~153/ σε sprint ~170) αισθάνομαι και με τα squat (max παλμών 143-150). σε παλμούς εκτός προπονήσεων, μπορεί να έχω 40 με χαμηλή πίεση
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Oντως αυτο ειναι απαραδεκτο και πολυ ενοχλητικο ειδικα τις ωρες αιχμης φανερωνει ελλειψη σεβασμου προς τους αλλους ειδικα οταν υπαρχουν εναλλακτικες Δεν ειναι δυνατον να σου λενε καρδιολογοι μην κανεις βαρη επειδη καποιοι παιρνουν αναβολικα δεν ειναι λογικο δεν βγαζει καν νοημα .Ειναι σαν να σου λενε μην κανεις τρεξιμο η' στιβο επειδη καποιοι σε αυτα τα αθληματα φαρμακωνονται . Δεν είναι κάποιοι,άναβολικά παίρνουν αρκετοί,αλλά πρωτείνες και διάφορα τεχνητά συσκευάσματα που έχουν από συνθετικές βιταμίνες μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι,τα παίρνουν σχεδόν όλοι.Αλλιώς σώμα-μυς nix. Για αυτό πιστεύω έχει επικρατήσει Body-builders =τουμπανιασμένος σε ελάχιστο χρόνο=επιπτώσεις στην καρδιά + υπερπροπόνηση που κάνουν πάρα πολλοί = πάλι επιπτώσεις στην καρδιά.Δεν το βλέπω παράξενο.
alex_000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 οι πρωτείνες και τα τεχνητα σκεύασματα φίλε έχουν πολύ μικρό απότελεσμα είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα συμπληρώματα και τα αναβολικά, δεν έχουν καμία σχέση. Δεν ισχύει αυτό που λες ότι αν δεν παίρνεις συμπληρώματα δεν κάνεις σώμα.. πολυς κόσμος δεν παίρνει συμπληρώματα και δεν έχει καμιά σοβαρή διαφορά από αυτούς που παίρνουν. 2
Antwni Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Bosei δεν παίρνω ρε τελικά. Είπα τα λεφτά θα τα φάω αλλού ρε αυτα που γραφουμε τοσο Καιρο εδω μεσα τα διαβαζεις ; 40 κιλα ανθρωπος εισαι τι να την κανεις την σπιρουλινα; Φαε κανονικο φαι να βαλεις κανενανα κιλο πως θα πας στα γκομενακια ετσι θα se βιασουν Sent from my ipad4 using Insomnia Ρε μλκ ξεκόλλα Να μην κάνω μια εγκυκλοπεδική ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό? xD Επίσης δεν σε έβρισα εγώ.Δεν σε είπα χοντρό.30 κιλά είμαι ρε μλκ. Όσο για τα γκομενάκια.... Υ.Γ.Όσοι του βάλατε like, ετοιμαστείτε για ομαδικό ban. 2
mgs4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Το έχουμε πάρει ζεστά το θέμα διατροφή και το απογευματάκι κλασσικά προπόνηση. Χθες αγόρασα μια ζυγαριά για μέτρημα μερίδων φαγητού. Δεν είναι καμιά επαγγελματική 12 ευρώ την πήρα αλλά μετράει αξιόπιστα και με ακρίβεια από δοκιμές που έκανα. Δυο ερωτήσεις: 1) Τα φαγητά τα ζυγίζουμε ωμά ή όλα ψητά/μαγειρεμένα; ή δεν έχει σημασία; 2) Tα διατροφικά τα βρίσκουμε στο nutrition data;Έχω ανακαλύψει ότι υπάρχουν αποκλισεις κάποιες φορές αρκετά σημαντικές σε σχέση με άλλους πίνακες από άλλα sites για διάφορες τροφές... Παίζει να βρούμε κάνα πίνακα που να έχει συγκεντρωτικά μακρος από τροφές bb; Αφού λίγο πολύ είναι στάνταρ οι τροφές... πχ κοτόπουλο,ψάρια,γαλοπούλες,τόνους, πατάτες,ρύζι,αβγά,βρώμη κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις