Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 η καρδια δεν δουλευει σαν μυς, ειναι μυς!! οτιδιποτε γυμναστικη κανεις κανει καλο! ασε τους γιατρους να λενε τα δικα τους! ειναι σαν να σου λεει διατροφολογος οτι η σαλατα κανει κακο! οσο για τη cpk και τα εμφραγματα! μπορει να εχουν ανεβασμενη cpk αλλα οχι λογο καταπονησης του μυικου συστηματος αλλα λογο αλλων προβληματων! οποτε δεν νομιζω οτι φταιει η cpk για το εμφραγμα αλλια χιλια αλλα δυο προβληματα που εχουν ως αποτελεσμα να ανεβει η cpk! Δηλαδη δεν ειναι αιτια αλλα αποτελεσμα! Και επισης μπορει και οι δυο να εχουμε ανεβασμενοι την cpk αλλα δεν εχουμε την ιδια φυσικη κατασταση κτλ!! (δεν τα λεει γιατρος λογικα σκεφτομενος τα λεω αυτα) Παντως και εμενα η cpk ειναι παααρα πολυ ψηλα αλλα οσοι γιατροι εχουν δει τις εξετασεις μου λενε λογικο ειναι λογο ασκησης! αν θες καλες μετρησεις κατσε καμια 10αρια μερες χωρις καθολου γυμναστικη και κανε παλι αιματος! ορμα στα βαρη!
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι να σου πω...δεν ξέρω τι εννοείς ότι σε λιγώνει...αν εννοείς να σου πέφτει πολύ γλυκιά τότε όχι...είναι πολύ δροσιστικήΠοιας εταιριας ειναι? Θα θελα να τη δοκιμασω
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πιστεύω οι καρδιολόγοι σου είναι αρνητικοί λόγω ότι πολλοί συνδυάζουν τα βάρη με τα αναβολικά και τουμπανόσκονες.Τότε ναι θα κάνει κακό με κακή χρήση.
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πιστεύω οι καρδιολόγοι σου είναι αρνητικοί λόγω ότι πολλοί συνδυάζουν τα βάρη με τα αναβολικά και τουμπανόσκονες.Τότε ναι θα κάνει κακό με κακή χρήση. Εγω οταν ημουν μικρος πιστευα στον Αγ Βασιλη NOT . 1
Ison_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το κλασικό παν μέτρον άριστον ισχύει κι εδώ. Αν δηλαδή σηκώνεις βάρη πολύ παραπάνω από ότι μπορείς, τότε υπάρχει καταπόνηση στην καρδιά. Όπως κι όταν δεν την ξεκουράζεις αρκετά.
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αφου εχουμε αυτο το τοπικ δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν καινουρια θεματα και ρωτανε σχετικα πραγματα με την γυμναστικη και μπαινετε και στην διαδικασια να απαντατε...Just saying . 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το κλασικό παν μέτρον άριστον ισχύει κι εδώ. Αν δηλαδή σηκώνεις βάρη πολύ παραπάνω από ότι μπορείς, τότε υπάρχει καταπόνηση στην καρδιά. Όπως κι όταν δεν την ξεκουράζεις αρκετά. αν μπορουσαμε να σηκωσουμε αβρη παραπανω απ οσα μπορουσαμε ολοι του γυμναστηριου θα ημασταν ευτιχισμενοι!
fylatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Βασικά και επειδή έχω κάνει τη συζήτηση με φίλο/συνάδελφο καρδιολόγο, αυτό που τους απασχολεί είναι ότι συνήθως τα άτομα αυτά έχουν αυξημένο καρδιακό ρυθμό και σε μεγαλύτερη ηλικία και καλά εμφανίζουν σημεία ανεπάρκειας. Σε ερώτηση μου αν είναι evidence based αυτό έλαβα απάντηση, έτσι το έχουμε δει (άρα όχι) και εξήγηση ότι μάλλον επειδή έχουν μυώδες σώμα έχουν αυξημένες περιφερειακές αντιστάσεις που οδηγούν σε υπερλειτουργία της καρδιάς για να καλύψει την κυκλοφορία. Το θέμα είναι ότι δεν το χάφτω και μου φαίνεται μπακαλίστικο. 3
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι να σου πω...δεν ξέρω τι εννοείς ότι σε λιγώνει...αν εννοείς να σου πέφτει πολύ γλυκιά τότε όχι...είναι πολύ δροσιστικήΠοιας εταιριας ειναι? Θα θελα να τη δοκιμασωThe Protein Works 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 κανω βαρη καθε μερα και τρεχω. τα τελευταια καρδιογραφηματα εδειξαν απο 38-42 παλμους σε ηρεμια! ποτε ακριβως υπερλειτουργει? (περα απο την διαρκεια της ασκησης η οποια δεν ειναι μεγαλη) 1
xifiassamsung Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 αυτο θα γραφα..κανω βαρη κ ποδηλατο..κ εχω καρδιακο ρυθμο ξεκουρασης 50..το λιγοτερο που μετρησα με ενα μπακαλιστικο πιεσομετρο.οταν κοιμαμαι ποιος ξερει ποσο πεφτει. βεβαια αυτο με το cpk με ανησυχησε λιγο..
alex_000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πηγα σε ενα γυμναστήριο στην πάτρα χτες και χάζεψα. 3 μεγάλοι όροφοι και στο υπόγειο αίθουσα για box μεγάλη με τρεις σάκους. Γιατί δε έχει και το δικό μου gym τμημα kick boxing γαμω..... μόνο ζουμπες και les mills και μαλακίες. Μελανό σημείο μια παρέα παιδιών που μου τα ζάλισε όταν έκανα squat με πόσα σετ έχεις και μαλακίες και κόντεψα να τους ορμήξω... όλα αυτά για να κάνουν decline bench press Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για τον εαυτό σου από το να χρησιμοποιείς το squat rack για οποιαδήποτε άσκηση μπορεί να γίνει αλλού. Πραγματικα 9/10 σπασαρχίδες που στα ζαλίζουν όταν κάνεις squat είναι για να κάνουνε bicep curls στο rack να πουμε. Ντροπή 6
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Oντως αυτο ειναι απαραδεκτο και πολυ ενοχλητικο ειδικα τις ωρες αιχμης φανερωνει ελλειψη σεβασμου προς τους αλλους ειδικα οταν υπαρχουν εναλλακτικες Το παράξενο που το βρήκες; Δεν ειναι δυνατον να σου λενε καρδιολογοι μην κανεις βαρη επειδη καποιοι παιρνουν αναβολικα δεν ειναι λογικο δεν βγαζει καν νοημα .Ειναι σαν να σου λενε μην κανεις τρεξιμο η' στιβο επειδη καποιοι σε αυτα τα αθληματα φαρμακωνονται . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις