Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εσύ είσαι ωραίος bosei! Ανήκω σε άλλη κατηγορία. Αν την θες για συγκέντρωση και κάτι τέτοιες βλάκειες που βγάζουν διαφημήσεις της centrum άς το... χαχαχα δίκιο έχεις.Άλλα άμα έχεις άλλον πάνω από το κεφάλι σου (μάνα ) και να σου κάνει πλύση εγκεφάλου... Εντωμεταξύ κάτι άλλο τώρα που μου ήρθε. Ποια είναι η άποψή σας για την σπιρουλίνα? Cya ρε αυτα που γραφουμε τοσο Καιρο εδω μεσα τα διαβαζεις ; 40 κιλα ανθρωπος εισαι τι να την κανεις την σπιρουλινα; Φαε κανονικο φαι να βαλεις κανενανα κιλο πως θα πας στα γκομενακια ετσι θα se βιασουν Sent from my ipad4 using Insomnia 3
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 σε αυτή την περίπτωση, βάλε τη σκόνη στο σέικερ (ε, στεγνό το σέικερ, έτσι;; ) και μετά το πέρας του προγράμματος το ετοιμάζεις. Αμα την εχω ετοιμη απο πριν, θα χαλασει?
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αμα την εχω ετοιμη απο πριν, θα χαλασει? Θα γίνει ψιλό-χάλια...καλύτερα να προσθέσεις επιτόπου κρύο νερό. 2
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε συ Αντώνη, σου είναι δύσκολο να φας κανα 2 φρουτα την ημέρα; Τόσα είδη υπάρχουν, δεν έχει κανένα που να σου αρέσει; Κι αμα σε κουράζει να κόβεις σαλάτα, έχει το Λιντλ έτοιμες κομένες, βάλε λάδι-ξύδι-αλάτι και βουρ, θες να ρθουμε να σε ταιζουμε κιολας; Μαμακια... 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μου ήρθε σήμερα μία παραγγελία που έκανα. Πρωτεΐνη από TPW με γεύση stracciatella πολύ καλή...μου άρεσε περισσότερο από σοκολάτα. Πήρα και μία quest μπαρούλα από περιέργεια να δοκιμάσω σε γεύση cookies & cream...πάλι καλά είναι ακριβές γιατί εύκολα έβαζα ένα γεύμα μαζί με αυτές. Concentrate ή isolate ειναι η συγκεκριμένη;
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πηρα σημερα την ροδα θα ποσταρω αυριο ή το σαββατο καμια φωτο... Με ρωταει ο πατερας μου καλα τι θα το κανεις αυτο.. Θα το σηκωνω λεω, θα παρω την βαριοπουλα και θα βαραω.. Μου λεει εχω κατι ριζες για σχισιμο. Σκεψου το να κανεις αυτο... Με μπριζωσε μια. Ειδικα αν πεσει και κανενα ψιλο... Χαχαχα Εχει τοσες ασκησεις που μπορεις να κανεις. Περπατημα με το λαστιχο Αρσεις θανατου Να το σηκωνεις Και χτυπηματα με την βαριοπουλα
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πηγαινε μια βολτα τον γυρο του χωριου με το λαστιχο ρε συ. Αν σε κοιτανε λιγο περιεργα μην μασας, συνεχισε εσυ 2
John323 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Οκ ξερω οτι εχουμε θεμα γενικο για fitness αλλα αυτο ειναι κατι συγκεκριμενο. Το θεμα το ανοιγω γιατι κανω βαρη, οχι πολλα μαξιμουμ 30-40 κιλα. Οι καρδιολογοι ειναι πολυ αρνητικοι σε αυτου του ειδους τις ασκησεις. Ποια η αποψη σας? Διαβαζω τα αρθρα που στην πολιτισμενη δυση θεωρουν οτι το μυικο συστημα και αρα και η καρδια σαν μυς λειτουργουν συνεργιστικα, δυνατοι μυς, λιγοτερη δουλεια για την καρδια.
ntTriantafillos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ποιος καρδιολόγος είναι ενάντια σε αυτού του είδους την άσκηση? 1η φορά το ακούω αυτό πάντως. Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην κάνεις απλά βάρη αλλά να κάνεις και κάποιο αερόβιο πρόγραμμα 1-2 φορές την βδομάδα
John323 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε οτι με αφορα κανω αεροβια, τρεξιμο και γρηγορο περπατημα περι τα 20 χλμ τη βδομαδα. Παντως απο 2 καρδιολογους το εχω ακουσει αυτο...
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Concentrate ή isolate ειναι η συγκεκριμένη; Concentrate
linkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 H whey gold standard της ON τι λεει? Με ψηνει να ξεκινησω μια πρωτεινουλα τωρα που εχω επιστρεψει στις προπονησεις.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 H whey gold standard της ON τι λεει? Με ψηνει να ξεκινησω μια πρωτεινουλα τωρα που εχω επιστρεψει στις προπονησεις. Ειναι καλή φάση αλλα την αλλάξαμε επειδη δεν βγαίναν τα ευρώ. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κανείς μωρότερος των ιατρών , αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι. Πάντως Γιάννη για σκέψου. Τι διαφορά έχει για την καρδιά να χτυπάει γρήγορα από το τρέξιμο ή τα βάρη? 1
mikelamar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αυτο το λένε διότι κάποιος που κανει βάρη εχει πολλαπλάσια ανεβασμένο cpk απο το φυσιολογικό. Επίσης κάποιος που παθαίνει έμφραγμα εχει κι αυτός πολλαπλάσια ανεβασμένο cpk Σε απλή γλώσσα η εξέταση αυτη μας δειχνει και σε τι κατάσταση ειναι το μυικο σύστημα. Αν κάποιος ειναι κουρασμένος, καταπονημένος, συνεχώς, πχ κανεις βάρη 3 φορές τη βδομάδα η εξέταση αίματος θα δείξει cpk 100 φορές πανω απο το φυσιολογικό. Γενικά μη τρελενεσαι, ειναι φυσιολογικό γι αυτους που γυμνάζονται & εφόσον εισαι ελεγμένος απο υγεία, όσο κανεις βάρη τόσο η cpk θα κοιτάει το θεό. Επίσης θα έχεις κ μεγαλοκαρδία, το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών εχει. Να σταματήσουν τη γυμναστική κ να πιαστούν ενα καφε κ τα τσιγάρα. Τώρα ο γιατρός κοιτά να ειναι καλυμμένος απ όλα τα ενδεχόμενα, καλα κανει. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις