bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Bosei, ενημέρωσε για την stracciatella ...... Τι να σου πω...δεν ξέρω τι εννοείς ότι σε λιγώνει...αν εννοείς να σου πέφτει πολύ γλυκιά τότε όχι...είναι πολύ δροσιστική
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι ρε παιδια συμφωνω, τα φρεσκα παντα θα ειναι καλυτερα απο τα προμαγειρεμενα και κατεψυγμενα, αλλα για λογους διευκολυνσης το κανω, Που να καθομαι τωρα να βαζω λαδια σε τηγανια να το προσεχω και να μου βγαινει και ξερο και ανοστο. Ενω ετσι 5 λεπτα στο φουρνο ετοιμο και παιρνω και τα 20γρ πρωτεινης που γραφει... Σιγουρα δε κανει? Τι να σου πω...δεν ξέρω τι εννοείς ότι σε λιγώνει...αν εννοείς να σου πέφτει πολύ γλυκιά τότε όχι...είναι πολύ δροσιστική Α δοκιμασες και εσυ στρατσιατελα? Εμενα παντως μου φαινεται οντως γλυκια, αλλα δεν τρωω γλυκα και εχω ξεσυνηθισει...
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 . Σιγουρα δε κανει? που και που αν ειναι να τρως , καντο δε λεει τιποτα ! για συνεχεια σε καθημερινη βαση , ναι δε κανει ..
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Λαικη στηθος κιλο 4.59? Καλη τιμη? Πολύ καλή τιμή...ούτε στη βαρβάκειο τόσο. Α δοκιμασες και εσυ στρατσιατελα? Εμενα παντως μου φαινεται οντως γλυκια, αλλα δεν τρωω γλυκα και εχω ξεσυνηθισει... Ναι...εμένα δεν μου φαίνεται γλυκιά...η σοκολάτα της ίδιας εταιρίας μου κάνει πιό γλυκιά...
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι ρε παιδια συμφωνω, τα φρεσκα παντα θα ειναι καλυτερα απο τα προμαγειρεμενα και κατεψυγμενα, αλλα για λογους διευκολυνσης το κανω, Που να καθομαι τωρα να βαζω λαδια σε τηγανια να το προσεχω και να μου βγαινει και ξερο και ανοστο. Ενω ετσι 5 λεπτα στο φουρνο ετοιμο και παιρνω και τα 20γρ πρωτεινης που γραφει... Σιγουρα δε κανει? Εγω παντως ετσι οπως το θετεις συμφωνω γιατι δεν το εχω να κατσω να ασχοληθω και πολυ .
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εχει κατι φοβερες, μολις βγηκανε. Λεγονται 1 σαλατα τη μερα και κανα 2 φρουτα. Δεν μπορεις να φανταστεις τι δουλεια κανουν... Ρε guyz φοιτητής είμαι.Σιγά μην κάθομαι να φτιάχνω σαλάτες Δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία xD Πιο πολύ για τώρα που δίνω μαθήματα για συγκέντρωση,άγχος κτλπ την ήθελα αλλά @@. Αλλού θα πάνε τελικά τα λεφτά xD Μεγειά την φωτο.Δεν κατάλαβα ποιος ήσουν στην αρχή Τεσπα Cya 1
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 που και που αν ειναι να τρως , καντο δε λεει τιποτα ! για συνεχεια σε καθημερινη βαση , ναι δε κανει .. Καθε μερα σιγουρα οχι, για 2-3 φορες το πολυ τη βδομαδα με βλεπω. Επισης για να ξεπαγωνω προιοντα που εχω στην καταψυξη, βαζω σε μια λεκανουλα το πιο καυτο νερο που βγαζει η βρυση και τα βαζω μεσα. Αυτο παλι λεει κατι? Επειδη δεν πολυμαγειρευω ρωταω και δω να δω μην κανω κατι που δεν πρεπει...
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε guyz φοιτητής είμαι.Σιγά μην κάθομαι να φτιάχνω σαλάτες Δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία xD Πιο πολύ για τώρα που δίνω μαθήματα για συγκέντρωση,άγχος κτλπ την ήθελα αλλά @@. Αλλού θα πάνε τελικά τα λεφτά xD Μεγειά την φωτο.Δεν κατάλαβα ποιος ήσουν στην αρχή Τεσπα Cya Κι εγώ φοιτητής είμαι ρε συ και τρώω 4 σαλατικά/ημέρα...δεν παίζει ρόλο. Ένας λόγος παραπάνω γιατί έχουμε και παραπάνω χρόνο για μαγειρέματα κτλπ. Αν την θες για συγκέντρωση και κάτι τέτοιες βλάκειες που βγάζουν διαφημήσεις της centrum άς το... 2
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κοιτα η centrum select 50+ ειναι καλο συμπληρωμα μου το εχουνπροτεινει γιατροι στο παρελθον. Εγω τωρα καθε πρωι πινω ενα tonotil plus που επισης μου το χε δωσει γιατρος σε περιοδος μεγαλης κοπως και εκανε δουλεια. Εσεις τη πρωτεινη σκετη με νερο τη παιρνετε?
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εσύ είσαι ωραίος bosei! Ανήκω σε άλλη κατηγορία. Αν την θες για συγκέντρωση και κάτι τέτοιες βλάκειες που βγάζουν διαφημήσεις της centrum άς το... χαχαχα δίκιο έχεις.Άλλα άμα έχεις άλλον πάνω από το κεφάλι σου (μάνα ) και να σου κάνει πλύση εγκεφάλου... Εντωμεταξύ κάτι άλλο τώρα που μου ήρθε. Ποια είναι η άποψή σας για την σπιρουλίνα? Cya
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 μαργαρητα καλυτερα πολυβιταμινες κτλ να παιρνεις απο αθλητικα μαγαζια και οχι φαρμακεια. ειναι καλυτερες συνηθως! με νερο συνηθως δεν ειναι πολυ παχυρευστη και προφανως δεν εχει την ιδια γευση! εγω οταν επινα την επινα με γαλα!
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Βασικα το νερο μου φαινεται μονοδρομος αν καποιος θελει να την εχει στην τσαντα του. Δηλαδη εγω θα μαι σε φαση που θα φτιαχνω το σεικερ θα το ριχνω στη τσαντα και μπορει να τη καταναλωνω μετα απο 2-3 ωρες αναλογως το προγραμμα. Οποτε γαλα δε κραταει.. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 <p>Κοιτα η centrum select 50+ ειναι καλο συμπληρωμα μου το εχουνπροτεινει γιατροι στο παρελθον. Εγω τωρα καθε πρωι πινω ενα tonotil plus που επισης μου το χε δωσει γιατρος σε περιοδος μεγαλης κοπως και εκανε δουλεια.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Εσεις τη πρωτεινη σκετη με νερο τη παιρνετε?</p>εγω μονο με νερο . Sent from my ipad4 using Insomnia 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 σε αυτή την περίπτωση, βάλε τη σκόνη στο σέικερ (ε, στεγνό το σέικερ, έτσι;; ) και μετά το πέρας του προγράμματος το ετοιμάζεις.
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εσεις τη πρωτεινη σκετη με νερο τη παιρνετε? Ανάλογα τι θες. π.χ. για μετά την προπόνηση την πίνεις με νερό. Πρωί κτλπ που δεν σε νοιάζει η τόσο άμεση απορρόφηση την βάζεις σε γάλα/βρώμη/γιαούρτι ή ό,τι θες. Εσύ είσαι ωραίος bosei! Ανήκω σε άλλη κατηγορία. χαχαχα δίκιο έχεις.Άλλα άμα έχεις άλλον πάνω από το κεφάλι σου (μάνα ) και να σου κάνει πλύση εγκεφάλου... Εντωμεταξύ κάτι άλλο τώρα που μου ήρθε. Ποια είναι η άποψή σας για την σπιρουλίνα? Cya Καλά αν θες πάρε την...άσε το placebo να κάνει την δουλειά του. Η σπιρουλίνα έχει μία μικρή υποστηριξη από έρευνες αλλά γενικά δεν είναι τίποτα φοβερό. Φτιάξε διατροφή σωστή κι έχεις καιρό να σε απασχολήσουν άλλα θέματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις