Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οντως νομιζω Maus εριξες ωραια ιδεα, το πα και στη φιλη συμφωνει μαλλον. Η σοκολατα σε πρωτεινη πως ειναι? εχουν εντονη γευση?

Καταψηγμενα φιλετακια κοτπουλο που γινονται και γρηγορα, θα μου τα προτεινατε η για καποιο λογο να αποφυγω?

http://www.ifantis.gr/index.php/2013-04-21-12-08-27/2013-04-21-14-11-46/20-chicken-product/64-390

ΜΑΚΡΙΑ!

γιατι να παρει προμαγειρεμενο και κατεψυγμενο φαγητο? παρε το στηθακι το κοτοπουλο, βαλτο στο τεφαλ με λιγο λαδακι

Δημοσ.

μαργαριτα 90αρα πρωτεινη σε αυτα τα λεφτα δε παιζει ουτε για αστειο τσαμπα ειναι !

αφου θα την χτυπησει και ο φωτης - παρτειν αφοβα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι θα ειναι σωστη η επιλογη σου κατι παραπανω ξερει ..

φιλε ο λογος να τα αποφυγεις ειναι τα πολλα συντηρητικα και το προμαγειρεμα !

φρεσκο ψαξε βρες παιζει φθηνα σε αγορες ..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μλκες, εχω να πιασω βαρη η καμια καμψη εδω και 3 βδομαδες πες. Εχω αρχισει ενταντικο τρεξιμο αλλα μικρες αποστασεις και λιγες επαναληψεις στην ροδα.

Πως στον λουτσο, με ποναει η πλατη κατω απο τους 2 ωμους, εκει που ειναι οι φτερουγες? Δεν ξερω αν καταλαβατε που αλλα γενικα τι σχεση εχει να ειμαι πιασμενος εκει?

Δημοσ.

ντακον αν ειναι να κερνας ερχομαι κ γω ρε φιλε

αχααχαα πλακα κανω ρεε

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βοζι απο την κίνηση των χεριών στο τρέξιμο. Και πιάσιμο στους ώμους να είχες λογικό θα ήταν

Δημοσ.

Γκύζη ρε ,αν σου βαστάει έλα να με βρεις (θα κεράσω)

Aυτα ειναι μεσα στην  καταπρασινη φωλια εισαι  θα ερθω το χειμωνα που θα μπορω να φαω !

• Like 1
Δημοσ.

Bosei, ενημέρωσε για την stracciatella ......

Δημητρα τα αποσιωπητικα  ειναι 3 τελειες ουτε 5 ουτε 115  δεν ειναι για χορταση  ,περασε εξω και εσυ :P

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη, μάθε να βάζεις τόνους στις λέξεις τις οποίες γράφεις και μετά βγάλε τη Δήμητρα έξω! Άντε, γιατί american bar το κάνατε εδώ μέσα! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Φώτη, μάθε να βάζεις τόνους στις λέξεις τις οποίες γράφεις και μετά βγάλε τη Δήμητρα έξω! Άντε, γιατί american bar το κάνατε εδώ μέσα! :-D

Bαριεμαι να βαζω τονους και ταυτοχρονα ειμαι υπερ του ατονικου συστηματος και αν γινοταν να καταργησουμε και τελειως τα ελληνικα και να μιλαμε μονο αγγλικα θα ηταν το ιδανικο σεναριο .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...