Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαργαριτα αν θελεις να την παρεις απο φυσικο μαγαζι και αν σε βολευει το καταστημα της δαφνης πες μου μηπως κανουμε λιγο καλυτερη τιμη - μηπως σου κοψουν τπτ ειναι φιλοι τα παιδια που το χουν ..

http://www.bbclub.gr/energy/    

αυτο που σε συμφερει να κανεις παντως ειναι να παρεις την 4κιλη που θα την βγαλεις για πααααραα πολυ καιρο και εχει τιμη ξεφτιλα !

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@maus σ ευχαριστω θα δω τι θα κανω γιατι θα παρουμε μαζι με μια φιλη μου οποτε συναποφασιζουμε :)

Ελεγα για 2κιλα γι αρχη για να δω αν θα μ αρεσει κιολας η γευση που θα επιλεξω. Απ ο,τι εχω διαβασει μπορει καποιος να τη διαλυσει ειτε σε σκετο νερο ειτε και σε γαλα.

Προφανως για σεικερ δεν εχω να προσεξω κατι ιδαιτερο.. το μεγαθος θ αλλαζει, σωστα? Βασικα δε θα θελα να μυριζει "πλαστικιλα"

Αυτη ξερουμε τι δοσολογια εχει? Ποσα σκουπ/φορα και ποσα gr ειναι το καθενα ωστε να δω ποσο καιρο θα μου βγαλουν ειτε τα 2 ειτε τα 4kg ?

• Moderators
Δημοσ.

μαργαρητα σεικερ δεν χρειαζεσαι! ακομη και ενα ποτηρακι αυτα για τον φραπε να εχεις σου κανει! δοσολογια ειναι 1 σκουπ σε περιπου 150-200 μλ (νερο,γαλα,χυμο οπου θες)

Για να δείτε τι τραβάω

https://www.dropbox.com/s/ggw9cc20foirv6l/IMG_20140605_150620.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Άλεξ, αντί να πάρω επίδεσμο για τους καρπούς που μπορεί να μην το βάλω και σωστά, καλύτερα να πάρω γάντια μπαντάζ;

δεν είναι κακή ιδέα. Και εγώ χρησιμοποιώ συχνά πυκνά γάντια ΜΜΑ για σάκο με σκληρό δέσιμο στον καρπό. να ξέρεις μόνο ότι είναι λίγο τυχαίο, το μπαντάζ είναι σίγουρο πράμα, με τα γάντια που λές ίσως είσαι οκ ίσως όχι, μόνο με δοκιμή θα πειστείς (ευτυχώς είναι τζάμπα).

Το καλό δέσιμο στον καρπό πάνως είναι απαραίτητο κοίτα το γάντι που θα πάρεις να δένει πολύ καλά καρπό αν είσαι χωρίς μπαντάζ

Δημοσ.

Λοιπόν , αφήστε αυτά τα χαζά και η ερώτηση είναι μία

Ποιο είναι το ποιο υγιεινό παγωτό που μπορώ να ΑΓΟΡΑΣΩ εκεί έξω. Λίγη ζάχαρη, μπόλικη πρωτείνη, ωραία γεύση, σχετικά ισορροπημένα λιπαρά.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Dakon το έγραψα και πιο πίσω. Μπανάνα στην κατάψυξη Κομμένη σε φέτες. Όταν παγώσει τη βάζεις στο μπλέντερ με γάλα πρωτεΐνη και ότι αλλο θες και είσαι έτοιμος. Δεν θα θες παγώτο μετά από αυτό

• Like 2
Δημοσ.

μαργαρητα σεικερ δεν χρειαζεσαι! ακομη και ενα ποτηρακι αυτα για τον φραπε να εχεις σου κανει! δοσολογια ειναι 1 σκουπ σε περιπου 150-200 μλ (νερο,γαλα,χυμο οπου θες)

Για να δείτε τι τραβάωhttps://www.dropbox.com/s/ggw9cc20foirv6l/IMG_20140605_150620.jpg

Απλα ρωτησα ποσα gr σκονης ειναι το σκουπ για να ξερω ποσο διαστημα θα μου βγαλει :)

Οσο για το σεικερ...επειδη δεν πινω καφε δεν εχω :)

• Moderators
Δημοσ.

παρε ενα απο το σουπερ μαρκετ! Πιο μικρο και πιο φτηνο! αν ανοιξεις το λινκ καπου λεει νομιζω serving x Gr! Συνηθως ειναι 25-30γρ

αναλογα την εταιρεια.

Ντακον Δεν νομιζω οτι θα βρεις πιο θρεπτικο απο αυτο γιατι εχεις υδατανθρακα + ζαχαρη + πρωτεινη και ξερεις ακριβως τι εχεις βαλει μεσα! Και γενικα το φτιαχνεις στα μετρα σου οπως ακριβως το θες! (πχ μπορεις να παρεις κατεψυγμενο μιξ απο μουρα, ή να βαλεις φραουλες). Και αν δεν το θες σε μορφη πολυ παχυρευστου "μιλκ σεικ" και το θες σε παγωτο μορφη αφου το χτυπησεις και γινει κρεμα το ξαναβαζεις καταψυξη για να παγωσει! 

Δημοσ.

Λοιπόν , αφήστε αυτά τα χαζά και η ερώτηση είναι μία

Ποιο είναι το ποιο υγιεινό παγωτό που μπορώ να ΑΓΟΡΑΣΩ εκεί έξω. Λίγη ζάχαρη, μπόλικη πρωτείνη, ωραία γεύση, σχετικά ισορροπημένα λιπαρά.

#$^@%^&%$& πες σου σε pm που μενεις μονο :P

• Like 1
Δημοσ.

@maus σ ευχαριστω θα δω τι θα κανω γιατι θα παρουμε μαζι με μια φιλη μου οποτε συναποφασιζουμε :)

αφου ειστε 2 δωστε απο ενα 10ρικο παραπανω και παρτε αυτην

http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.U5B4_Cix5OA

ειναι σχεδον οτι πιο καθαρο μπορεις να παρεις σε πρωτεινη με ελαχιστα λιπαρα και υδατανθρακες !

160 δοσεις λεει - οποτε την βγαζεται και οι 2 σας για περιπου τρεις μηνες με 45 ευρα η καθεμια !

αξιζει ..

• Like 1
Δημοσ.

αφου ειστε 2 δωστε απο ενα 10ρικο παραπανω και παρτε αυτην

http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.U5B4_Cix5OA

ειναι σχεδον οτι πιο καθαρο μπορεις να παρεις σε πρωτεινη με ελαχιστα λιπαρα και υδατανθρακες !

160 δοσεις λεει - οποτε την βγαζεται και οι 2 σας για περιπου τρεις μηνες με 45 ευρα η καθεμια !

αξιζει ..

Οπ ! πολυ καλη επιλογη δεν την ειχα δει αυτη γ@μησες παλι ,  μολις μου τελειωσει η δικη μου  θα την χτυπησω .

• Like 2
Δημοσ.

Μπος την τετρακιλη πηρες...

Μακακια επρεπε και γω να παρω αλλη γευση...

Αλλα στραφηκα στην συντηριτικη σοκολατα....

Όχι...ήθελα πρώτα να δω αν θα μου αρέσει και πήρα 2κιλη. Τώρα λογικά από τον Σεπτέμβρη πάλι πρωτεΐνη...έχω καταλήξει με 3 διαφορετικές  :wacko:. Πάντως stracciatela εύκολα ένα 9/10 στην γεύση...ειδικά με παγάκια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...