margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το ιδιο πραγμα λεμε Δημητρα! Τοσο καιρο διαβαζω εδω δεν ειμαι καμια χαζογκομενιτσα να παω θα παρω σκονη κ θα γινω ντουκι. Απλα δε θελω τις μερες που αργω να παω σπιτι να μενει το σωμα χωρις τροφη καθως το ενδεχομενο να κουβαλαω μαζι μου βραστα αυγα δε παιζει. @viper εχεις δοκιμασει καποια γευση απ αυτες? Κι αυτη που ποσταρες εσυ Φωτη τι διαφορες εχει?
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Για vfm ειναι καλυτερη του βαιπερ ειναι 4κιλη ,η δικη μου ειναι πιο ποιοτικη αλλα οχι μεγαλη διαφορα και ειναι 2κιλη . 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 @viper εχεις δοκιμασει καποια γευση απ αυτες? δεν εχει γλουτενη και η γευση ειναι καλη. Επισης, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. 1
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Του Φώτη είναι στάνταρ από τις καλές ποιότητες αλλά είναι isolate...όχι concentrate σαν αυτή που πόσταρε ο Viper. Αν θες να πάρεις πάρε την concentrate...δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά για να είναι απλά isolate. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το ιδιο πραγμα λεμε Δημητρα! Τοσο καιρο διαβαζω εδω δεν ειμαι καμια χαζογκομενιτσα να παω θα παρω σκονη κ θα γινω ντουκι. Απλα δε θελω τις μερες που αργω να παω σπιτι να μενει το σωμα χωρις τροφη καθως το ενδεχομενο να κουβαλαω μαζι μου βραστα αυγα δε παιζει. @viper εχεις δοκιμασει καποια γευση απ αυτες? Κι αυτη που ποσταρες εσυ Φωτη τι διαφορες εχει? Mαργαρίτα, για ένα μισάωρο θα σε κρατήσει, δεν θα σε χορτάσει.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά γράφουμε τόσο καιρό στο thread και του έχουμε κρατήσει ένα χ επίπεδο...δεν είναι κρίμα να λέμε πολλά κιλά --> όγκος, λίγες επαναλήψεις --> γράμμωση? Νόμιζα τα είχαμε ξεπεράσει αυτά από τις πρώτες σελίδες. τωρα δηλαδη για να καταλαβω - του εριξα του thread το επιπεδο ??
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το ιδιο πραγμα λεμε Δημητρα! Τοσο καιρο διαβαζω εδω δεν ειμαι καμια χαζογκομενιτσα να παω θα παρω σκονη κ θα γινω ντουκι. Απλα δε θελω τις μερες που αργω να παω σπιτι να μενει το σωμα χωρις τροφη καθως το ενδεχομενο να κουβαλαω μαζι μου βραστα αυγα δε παιζει. http://www.builtlean.com/2013/05/14/whey-concentrate-vs-isolate-whats-the-difference/ So, Which Type of Whey Should You Chose?When choosing a whey protein product, it is important to consider your goals, budget, and any allergies. For example, since whey concentrates contain significant amounts of lactose, anyone with lactose intolerance should avoid them. Since isolates undergo more processing, they are more expensive and can lose many health-promoting compounds found in concentrates; on the flip side, they contain a higher amount of protein per serving. This is important for people who are calorie restricting and want to consume as much real food as possible, and while 5 grams of carbs (per serving of whey concentrate) may not seem like a lot, 2 shakes a day can mean a half of an apple. Whey isolates, and particularly hydrolysates, are more rapidly absorbed than concentrates and create a more profound insulin response.4This makes whey isolates popular post-workout choices. Whether this increased rate of absorption translates into any real-world anabolic advantage is arguable, but anyone wishing to limit rises in insulin may want to avoid isolates because of their effects on insulin release.
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τωρα δηλαδη για να καταλαβω - του εριξα του thread το επιπεδο ?? Μην κολλάς στην λέξη ρε συ maus...κατάλαβες τι εννοώ.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 καταλαβα μπος αλλα δε συμφωνω ! πρωτον μπαινουν καινουργια μελη εδω που δεν εχουν διαβασει απο την πρωτη σελιδα το νημα , δευτερον οι περισσοτεροι ειναι αρχαριοι και το πιο πιθανο ειναι να μην ξερουν αυτο το γελοιο για σενα πολλες επαναληψης=γραμμωση - λιγες = ογκος ! τριτον αυτο το παλικαρι που το εγραψε για τις επαναληψεις δεν εχει ξαναγραψει εδω , και βγαινουμε να του πουμε οτι ειναι ακυρο αυτο που λεει και οτι ριχνει το επιπεδο ?? εκτος αν εννοεις εμενα οτι ριχνω το επιπεδο που συμφωνησα μαζι του , δικαιωμα σου να το πιστευεις αλλα και παλι δε συμφωνω !
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 καταλαβα μπος αλλα δε συμφωνω ! πρωτον μπαινουν καινουργια μελη εδω που δεν εχουν διαβασει απο την πρωτη σελιδα το νημα , δευτερον οι περισσοτεροι ειναι αρχαριοι και το πιο πιθανο ειναι να μην ξερουν αυτο το γελοιο για σενα πολλες επαναληψης=γραμμωση - λιγες = ογκος ! τριτον αυτο το παλικαρι που το εγραψε για τις επαναληψεις δεν εχει ξαναγραψει εδω , και βγαινουμε να του πουμε οτι ειναι ακυρο αυτο που λεει και οτι ριχνει το επιπεδο ?? εκτος αν εννοεις εμενα οτι ριχνω το επιπεδο που συμφωνησα μαζι του , δικαιωμα σου να το πιστευεις αλλα και παλι δε συμφωνω ! Δηλαδή επειδή κάποιος είναι αρχάριος ή καινούργιος εδώ πρέπει αν ποστάρει κάτι να μην το κρίνουμε ? Να μην πούμε ότι είναι άκυρο ?
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Mαργαρίτα, για ένα μισάωρο θα σε κρατήσει, δεν θα σε χορτάσει. Το ξερω, το χω διαβασει δε περιμενω να με χορτασει http://www.builtlean.com/2013/05/14/whey-concentrate-vs-isolate-whats-the-difference/So, Which Type of Whey Should You Chose?When choosing a whey protein product, it is important to consider your goals, budget, and any allergies. For example, since whey concentrates contain significant amounts of lactose, anyone with lactose intolerance should avoid them. Since isolates undergo more processing, they are more expensive and can lose many health-promoting compounds found in concentrates; on the flip side, they contain a higher amount of protein per serving. This is important for people who are calorie restricting and want to consume as much real food as possible, and while 5 grams of carbs (per serving of whey concentrate) may not seem like a lot, 2 shakes a day can mean a half of an apple. Whey isolates, and particularly hydrolysates, are more rapidly absorbed than concentrates and create a more profound insulin response.4This makes whey isolates popular post-workout choices. Whether this increased rate of absorption translates into any real-world anabolic advantage is arguable, but anyone wishing to limit rises in insulin may want to avoid isolates because of their effects on insulin release. Αν καταλαβα καλα... οι isolate ειναι πιο ακριβες και πιο αμεσα απορροφησιμες. Το θεμα ειναι σ ενα τετοιο επιπεδο αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα σε σχεση με τις concentrate
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν καταλαβα καλα... οι isolate ειναι πιο ακριβες και πιο αμεσα απορροφησιμες. Το θεμα ειναι σ ενα τετοιο επιπεδο αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα σε σχεση με τις concentrate Όχι...δεν σου χρειάζεται η isolate. 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οσες επαναληψεις και να κανεις αμα τρως ολη μερα υδατανθρακα ουτε μια γραμμη δεν θα δεις στο σωμα σου. Η γραμμωση ειναι καθαρα θεμα διατροφης .Κια υοπαρχουν προγρμαμματα δυναμης και χτισιμου μυ[οπως ειπε ο φιλος πανω ,Δυναμη 1-4 επαναληψεις ,μυς 6-10 επαναληψεις]. ΤΟ θεμα ειναι ποσο εργο θα παραγει το σωμα σου .Μπορει καποιος να κανει 100 κιλα 10 επαναλειψεις 6 σετ και ο αλλος να κανεις 20 επαναληψεις με τα ιδια κιλα και 3 σετ.To ιδιο πραγμα περιπου Οπως παιζει και ρολο οι συνθετες ασκησεις ,οπως αρσεις θανατου και σκουτ ,εκει καις παρα πολυ δυναμη και ενεργεια.
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραια Μια ερωτηση ακομα.. εχω κοντα μου αυτα τα μαγαζια http://www.bbclub.gr/energy/proteines/page-4/http://www.xtr.gr/proteines δεν εχουν καποια αξιολογη να μη μπλεκω με κουριερ? Αλλιως θα παρω αυτη που ρποταθηκε παραπανω
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραια Μια ερωτηση ακομα.. εχω κοντα μου αυτα τα μαγαζια http://www.bbclub.gr/energy/proteines/page-4/http://www.xtr.gr/proteines δεν εχουν καποια αξιολογη να μη μπλεκω με κουριερ? Αλλιως θα παρω αυτη που ρποταθηκε παραπανω Επειδή τα έχουν στο internet δεν σημαίνει ότι τα έχουν στα μαγαζία οπότε πάλι μπλέκεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις