__D3mIaN__ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μπορεί την ίδια μέρα να συνδυάσουμε γυμναστήριο-βάρη με κολυμβητήριο ή είναι too much? Πχ απογευματάκι κατά τις 4 γυμναστήριο και το βράδυ 9-10 κολύμπι. Αλλιώς τι είναι καλύτερο; Εναλλάξ μία μέρα το ένα μία το άλλο ή 2 gym 1 κολύμπι και πάει λέγοντας? Θέλω να προσθέσω περισσότερη αεροβικη. Το είπες και μόνος σου, θέλεις να προσθέσεις περισσότερη αεροβική. Επομένως αύξησε τις προπονήσεις σου στην αεροβική άσκηση και λιγότερο στα βάρη. Το να συνδυάσεις σε μία μέρα και βάρη και κολύμβηση δεν είναι καλή ιδέα, μπορείς να προκαλέσεις ζημιά στους μύες σου, παν μέτρον άριστον. One thing at a time. Η βδομάδα έχει 7 ημέρες, τις 2 απο αυτές θα πρέπει να κάνεις rest, θα δεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς Δευτέρα (στήθος + δικέφαλα) - Τρίτη (πλάτη τρικέφαλα) να κάνεις βάρη, τετάρτη rest, Πέμπτη (ώμους πόδια) βάρη, Παρασκευη + Σάββατο μόνο αερόβια (τρέξιμο κολύμβηση). Κυριακή ξεκούραση. μπορεί κάποιος να σε συμβουλέψει σε πρόγραμμα ή να με παραπέμψει σε κάποιο site για το παρακάτω? πάω συχνά gym εδώ και αρκετά χρόνια. Συνήθως πάω όλη τη χρονιά αλλά φέτος έχω πάει μόνο 4 μήνες από τους 12. Ψάχνω πλέον ενα πρόγραμμα για να δώσω όγκο σε χέρια αλλά να γραμμώσω στο υπόλοιπο σώμα. Ακολουθώ ένα προγραμμα εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ειναι generic και με κάλυπτε so far. Απλά τώρα ψαχνω αυτο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. thanks! Ο όγκος στα χέρια επιτυγχάνεται με πυραμιδωτές ασκήσεις. Οι επαναλήψεις σου θα είναι 10 - 8 - 6 - 4. Ο στόχος είναι η πρώτη δεκάδα να βγει με κιλά που τα έχεις, medium effort. Η οχτάδα να σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω, (αν πχ σήκωσες 10kg σε κάθε χέρι στην πρώτη 10άδα, τότε στην οχτάδα πιάσε 12kg σε κάθε χέρι.), στην εξάδα 14kg και στην 4αδα 16kg. Τα κιλά είναι δικό σου θέμα, βάλε όσα εσύ μπορείς να διαχειριστείς με ασφάλεια. Σημασία έχει να βγουν τα σετ, ούτε παρακάτω ούτε παραπάνω απο ενθουσιασμό, αυστηρά 10-8-6-4, να βγουν. Η γράμμωση επιτυγχάνεται με περισσότερες επαναλήψεις σταθερών κιλών, όχι ιδιαίτερα δύσκολων. Γύμνασε τις μυικές ομάδες σου με 3 σετ απο 15-20 επαναλήψεις σε νορμαλ κιλά, να έχεις effort αλλά να μη ξεπατώνεσαι δε πας για όγκο. Σημαντικό επίσης, γράμμωση σημαίνει μικρός δείκτης λίπους στο σώμα. Επομένως, διατροφή... πρόσεχε τι τρως, και μακρυά από βραδινές καταχρήσεις... περιόρισε γλυκά όσο πιο πολύ μπορείς καθώς και τηγανιτά ή πολύ λιπαρές τροφές και πίνε πάρα πολύ νερό και γενικά και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το είπες και μόνος σου, θέλεις να προσθέσεις περισσότερη αεροβική. Επομένως αύξησε τις προπονήσεις σου στην αεροβική άσκηση και λιγότερο στα βάρη. Το να συνδυάσεις σε μία μέρα και βάρη και κολύμβηση δεν είναι καλή ιδέα, μπορείς να προκαλέσεις ζημιά στους μύες σου, παν μέτρον άριστον. One thing at a time. Η βδομάδα έχει 7 ημέρες, τις 2 απο αυτές θα πρέπει να κάνεις rest, θα δεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς Δευτέρα (στήθος + δικέφαλα) - Τρίτη (πλάτη τρικέφαλα) να κάνεις βάρη, τετάρτη rest, Πέμπτη (ώμους πόδια) βάρη, Παρασκευη + Σάββατο μόνο αερόβια (τρέξιμο κολύμβηση). Κυριακή ξεκούραση. Ο όγκος στα χέρια επιτυγχάνεται με πυραμιδωτές ασκήσεις. Οι επαναλήψεις σου θα είναι 10 - 8 - 6 - 4. Ο στόχος είναι η πρώτη δεκάδα να βγει με κιλά που τα έχεις, medium effort. Η οχτάδα να σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω, (αν πχ σήκωσες 10kg σε κάθε χέρι στην πρώτη 10άδα, τότε στην οχτάδα πιάσε 12kg σε κάθε χέρι.), στην εξάδα 14kg και στην 4αδα 16kg. Τα κιλά είναι δικό σου θέμα, βάλε όσα εσύ μπορείς να διαχειριστείς με ασφάλεια. Σημασία έχει να βγουν τα σετ, ούτε παρακάτω ούτε παραπάνω απο ενθουσιασμό, αυστηρά 10-8-6-4, να βγουν. Η γράμμωση επιτυγχάνεται με περισσότερες επαναλήψεις σταθερών κιλών, όχι ιδιαίτερα δύσκολων. Γύμνασε τις μυικές ομάδες σου με 3 σετ απο 15-20 επαναλήψεις σε νορμαλ κιλά, να έχεις effort αλλά να μη ξεπατώνεσαι δε πας για όγκο. Σημαντικό επίσης, γράμμωση σημαίνει μικρός δείκτης λίπους στο σώμα. Επομένως, διατροφή... πρόσεχε τι τρως, και μακρυά από βραδινές καταχρήσεις... περιόρισε γλυκά όσο πιο πολύ μπορείς καθώς και τηγανιτά ή πολύ λιπαρές τροφές και πίνε πάρα πολύ νερό και γενικά και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου. Μαλλον θα επρεπε να σβησεις οτι ειπες και να κρατησεις μονο αυτο που το εβαλα σε bold.Τα αλλα που λες δεν συμφωνω ,πολλες επαναληψεις αν θες να χτισεις μυς ,πολυ λιγες επαναληψεις παρα πολλα κιλα αν θες Δυναμη.Γραμμωση και ογκος χτιζονται στην κουζινα.Αυτα.Καλο βραδυ
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 καλος τον να και ας αργησε μια χαρα τα λες φιλος D3 , να προσθεσω εγω πως για ογκο χρειαζονται σουπερ σετ και Drop Sets ! επισης αφου τον ενδιαφερει να τουμπανιασει τα χερια καλο ειναι να τα βαλει μαζι δικεφαλα τρικεφαλα την ιδια μερα να τα παιξει σουπερ παει πιο ευκολα το αιμα οταν τα εχουμε μαζι .. ΜΗ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ - ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ! Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 2
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δεν έχει σύλλογο μποξ εδώ που με μένω, μόνο ταεκβοντο. Και να ειχε δηλαδη δε θα μπορουσα να παω γιατι αυτα συνηθως ειναι απογευμα και γω απογευμα δουλευω. Θα ψαχτω μεσω νετ να δω βιντεο για τεχνικη γιατι το ενιωσα οτι θα κανω ζημια στα χερια. Αλλα ειναι τοσο γαματο!
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το είπες και μόνος σου, θέλεις να προσθέσεις περισσότερη αεροβική. Επομένως αύξησε τις προπονήσεις σου στην αεροβική άσκηση και λιγότερο στα βάρη. Το να συνδυάσεις σε μία μέρα και βάρη και κολύμβηση δεν είναι καλή ιδέα, μπορείς να προκαλέσεις ζημιά στους μύες σου, παν μέτρον άριστον. One thing at a time. Η βδομάδα έχει 7 ημέρες, τις 2 απο αυτές θα πρέπει να κάνεις rest, θα δεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς Δευτέρα (στήθος + δικέφαλα) - Τρίτη (πλάτη τρικέφαλα) να κάνεις βάρη, τετάρτη rest, Πέμπτη (ώμους πόδια) βάρη, Παρασκευη + Σάββατο μόνο αερόβια (τρέξιμο κολύμβηση). Κυριακή ξεκούραση. Ο όγκος στα χέρια επιτυγχάνεται με πυραμιδωτές ασκήσεις. Οι επαναλήψεις σου θα είναι 10 - 8 - 6 - 4. Ο στόχος είναι η πρώτη δεκάδα να βγει με κιλά που τα έχεις, medium effort. Η οχτάδα να σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω, (αν πχ σήκωσες 10kg σε κάθε χέρι στην πρώτη 10άδα, τότε στην οχτάδα πιάσε 12kg σε κάθε χέρι.), στην εξάδα 14kg και στην 4αδα 16kg. Τα κιλά είναι δικό σου θέμα, βάλε όσα εσύ μπορείς να διαχειριστείς με ασφάλεια. Σημασία έχει να βγουν τα σετ, ούτε παρακάτω ούτε παραπάνω απο ενθουσιασμό, αυστηρά 10-8-6-4, να βγουν. Η γράμμωση επιτυγχάνεται με περισσότερες επαναλήψεις σταθερών κιλών, όχι ιδιαίτερα δύσκολων. Γύμνασε τις μυικές ομάδες σου με 3 σετ απο 15-20 επαναλήψεις σε νορμαλ κιλά, να έχεις effort αλλά να μη ξεπατώνεσαι δε πας για όγκο. Σημαντικό επίσης, γράμμωση σημαίνει μικρός δείκτης λίπους στο σώμα. Επομένως, διατροφή... πρόσεχε τι τρως, και μακρυά από βραδινές καταχρήσεις... περιόρισε γλυκά όσο πιο πολύ μπορείς καθώς και τηγανιτά ή πολύ λιπαρές τροφές και πίνε πάρα πολύ νερό και γενικά και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου. Μαλλον θα επρεπε να σβησεις οτι ειπες και να κρατησεις μονο αυτο που το εβαλα σε bold.Τα αλλα που λες δεν συμφωνω ,πολλες επαναληψεις αν θες να χτισεις μυς ,πολυ λιγες επαναληψεις παρα πολλα κιλα αν θες Δυναμη.Γραμμωση και ογκος χτιζονται στην κουζινα.Αυτα.Καλο βραδυ ηρεμια παιδες 3
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά γράφουμε τόσο καιρό στο thread και του έχουμε κρατήσει ένα χ επίπεδο...δεν είναι κρίμα να λέμε πολλά κιλά --> όγκος, λίγες επαναλήψεις --> γράμμωση? Νόμιζα τα είχαμε ξεπεράσει αυτά από τις πρώτες σελίδες. 5
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άλεξ, αντί να πάρω επίδεσμο για τους καρπούς που μπορεί να μην το βάλω και σωστά, καλύτερα να πάρω γάντια μπαντάζ;
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άλεξ, αντί να πάρω επίδεσμο για τους καρπούς που μπορεί να μην το βάλω και σωστά, καλύτερα να πάρω γάντια μπαντάζ; Παει το TRABATA ? το παρατησες ?
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ΤΑΒΑΤΑ ρε τροπαιούχε, το χεις σκισει Δεν είναι γυμναστική τούτο, είναι ρύθμιση χρόνου. Σου λέει 20'' γυμνάζεσαι στο φουλ, 10'' κάθεσαι, για 4 λεπτά. Αυτό είναι το ΤΑΒΑΤΑ. Καντο μια φορά, να δεις τη γλύκα. Και όχι, δεν το παράτησα, ίσα ίσα που το εφαρμόζω όσο και όπου περισσότερο μπορώ. Και το μποξ με βάση αυτό το κάνω. 20'' δέρνω το σάκο (σακούλα προς το παρόν) αλύπητα, 10'' μαζεύω όσες ανάσες προλαβαίνω, κι άντε πάλι από την αρχή, 8 σετ = 4 λεπτά. 1' ξεκούραση και βουρ για τον επόμενο κύκλο, σπριντ. 1' ξεκούραση και βουρ κοιλιακούς. Ραχιαίους για κλείσιμο, aerobic is complete. Πριν λίγο έκανα ΤΑΒΑΤΑ δικέφαλους-τρικέφαλους. 20'' δικέφαλους - 10'' rest - 20'' τρικεφαλους, κοκ. Πόρωση 1
bosei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μου ήρθε σήμερα μία παραγγελία που έκανα. Πρωτεΐνη από TPW με γεύση stracciatella πολύ καλή...μου άρεσε περισσότερο από σοκολάτα. Πήρα και μία quest μπαρούλα από περιέργεια να δοκιμάσω σε γεύση cookies & cream...πάλι καλά είναι ακριβές γιατί εύκολα έβαζα ένα γεύμα μαζί με αυτές. 2
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ριχτε κι απο δω καμια ιδεα πρωτεινης που κατα προτιμηση να υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι και να μην ερθει μεσω net. Αναφερομαι σε καθαρη πρωτεινη βεβαια, εγκεκριμενη απο τον Ε.Ο.Φ κλπ γιατι στο χωρο υπαρχει τεραστια παραφιλολογια και αν δε ξρεις, χανεσαι. ΥΓ:ναι ξερω οτι οι πρωτεινες δε κανουν θαυματα ειδικα σε επιπεδο αρχαριου οπως εγω ουτε τη θελω για να φουσκωσω ή κατι τετοιο... Απλα πια με την εξεταστικη απο βδομαδα το προγραμμα γινεται πολυ πιεστικο και αρκετες φορες μετα το γυμναστηριο δε θα πηγαινω σπιτι μου για να τρωω. Για πριν την ασκηση αν ειμαι πολλες ωρες εξω κ παω κατευθειαν gym εχω μαζι μου μπανανες που και δε με φουσκωνουν και τρωγονται "ευκολα".
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 H πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey) είναι καθαρή και δεν φουσκώνει δεν κάνει θαύματα δεν σε κάνει τούμπανο με τσίτα κωλαράκι. Χρειάζεται καθαρή διατροφή και πόνο στη γυμναστική. Η πρωτεΐνη είναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ και δεν αντικαθιστά καμία ισορροπημένη διατροφή. Θα σε χορτάσει για μισή ώρα λόγω της υψηλής απορροφητικότητας, μετά τι;στα vicko έχει ισοθερμικά τσαντάκια ικανά να τα γεμίζεις με ταπεράκια να παίρνεις μαζί σου 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ριχτε κι απο δω καμια ιδεα πρωτεινης που κατα προτιμηση να υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι και να μην ερθει μεσω net. Αναφερομαι σε καθαρη πρωτεινη βεβαια, εγκεκριμενη απο τον Ε.Ο.Φ κλπ γιατι στο χωρο υπαρχει τεραστια παραφιλολογια και αν δε ξρεις, χανεσαι. ΥΓ:ναι ξερω οτι οι πρωτεινες δε κανουν θαυματα ειδικα σε επιπεδο αρχαριου οπως εγω ουτε τη θελω για να φουσκωσω ή κατι τετοιο... Απλα πια με την εξεταστικη απο βδομαδα το προγραμμα γινεται πολυ πιεστικο και αρκετες φορες μετα το γυμναστηριο δε θα πηγαινω σπιτι μου για να τρωω. Για πριν την ασκηση αν ειμαι πολλες ωρες εξω κ παω κατευθειαν gym εχω μαζι μου μπανανες που και δε με φουσκωνουν και τρωγονται "ευκολα". http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-80-4000gr-detail#.U5BGuvll58E
Προτεινόμενες αναρτήσεις