tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δυνατή φωτό και του γούστου μου. Μέχρι και το τίμιο MX518 Σκυλί! Είχα το G5 αλλα το άφησα στο desktop για τον bro. Το G5 από το 2008 τώρα άρχισε να χάνει επαφή Σορρυ για το οφτοπικ. 10 η ώρα πρέπει να είμαι στη δουλειά, οπότε 8μιση αρχίζω προπόνηση. Ελπίζω να φτάνει 1 ώρα από τη στιγμή που έφαγα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τρέξιμο τελος για μια βδομάδα και δεν παω στον αγώνα σε δύο βδομάδες. Τα πόδια μου με αφησαν. Είναι πρησμένα,τουμπανιασμενα και ξεσκισμενα.
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τρέξιμο τελος για μια βδομάδα και δεν παω στον αγώνα σε δύο βδομάδες. Τα πόδια μου με αφησαν. Είναι πρησμένα,τουμπανιασμενα και ξεσκισμενα. Επιτελους, εβαλες μυαλο. Καλιο αργα παρα ποτε.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μαργαριτα, κατσε κατω απτη μπαρα να δεις λιωσιμο! Σημερα εγινε του "βαθεος καθισματος" το καγκελο :p 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σημερα εγινε του "βαθεος καθισματος" το καγκελο :p Δεν εχεις βιωσει το Απολυτο
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οχι ακομα...! Σημερα παντως γυρισα ε ξ ο υ θ ε ν ω μ ε ν η
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Επιτελους, εβαλες μυαλο. Καλιο αργα παρα ποτε. δεν εβαλα μυαλο απλα τα ποδια μου δεν πανε αλλο! δηλαδη θελω να τρεξω αλλα αυτα δεν... εκλεισα και μασαζ μια απο αυτες τις μερες
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σκυλί! Είχα το G5 αλλα το άφησα στο desktop για τον bro. Το G5 από το 2008 τώρα άρχισε να χάνει επαφή Σορρυ για το οφτοπικ. 10 η ώρα πρέπει να είμαι στη δουλειά, οπότε 8μιση αρχίζω προπόνηση. Ελπίζω να φτάνει 1 ώρα από τη στιγμή που έφαγα! εγώ είχα αλλάξει το G5 με το MX510 και το είχα μετανιώσει. Σήμερα είμαι με το G700 και δεν ξανα αλλάζω.
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε... Σήμερα έφτιαξα ένα απλοικό σάκο του μποξ, βρήκα μια μεγάλη σακούλα με κάτι κουρτίνες, την έδεσα καλά, την κρέμασα κι άρχισα το ξύλο. Τι ηδονή... Είχα και κάτι απωθημένα, δεν υπάρχει καλύτερο ξέσπασμα!!! Πέρα από τα προφανή οφέλη από την αεροβική που εμπεριέχει, μπορεί να θεωρηθεί ότι δυναμώνει και τα χέρια; Έχει δηλαδή οφέλη και στη δύναμη; Έβαλα την πεθερά μου, που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια, να μου βρει στρατιωτικό λουκάνικο για να φτιάξω ένα πιο σοβαρό σάκο του μποξ προτού μπω σε φάση να αγοράσω. Στο τέλος έκανα και σπριντάκια. Ξεκίνησα με νεύρα και κακοδιάθεση, τελείωσα ευτυχισμένος. Ούτε σεξ να έκανα 2
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε... Σήμερα έφτιαξα ένα απλοικό σάκο του μποξ, βρήκα μια μεγάλη σακούλα με κάτι κουρτίνες, την έδεσα καλά, την κρέμασα κι άρχισα το ξύλο. Τι ηδονή... Είχα και κάτι απωθημένα, δεν υπάρχει καλύτερο ξέσπασμα!!! Πέρα από τα προφανή οφέλη από την αεροβική που εμπεριέχει, μπορεί να θεωρηθεί ότι δυναμώνει και τα χέρια; Έχει δηλαδή οφέλη και στη δύναμη; Έβαλα την πεθερά μου, που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια, να μου βρει στρατιωτικό λουκάνικο για να φτιάξω ένα πιο σοβαρό σάκο του μποξ προτού μπω σε φάση να αγοράσω. Στο τέλος έκανα και σπριντάκια. Ξεκίνησα με νεύρα και κακοδιάθεση, τελείωσα ευτυχισμένος. Ούτε σεξ να έκανα Γιάννη δυναμώνεις σε ότι προπονείσαι. Για να μάθεις να βαρας σωστά και δυνατά βαρας σάκους. Για να σηκώνεις περισσότερα κιλά σηκώνεις βάρη. Εχει τύπους που βαράνε σαν τρένα παρόλο που αν πάνε να κάνουν deadlift δεν θα σηκώσουν ούτε 100 κιλά και το αντίθετο φυσικά. Πρόσεχε πολύ την τεχνική σου στον σάκο, χωρίς σωστή τεχνική μπορείς να τραυματίσεις ώμο, αγκώνα, καρπό. Αγόρασε και γάντια + μπαντάζ. Εφόσον σου αρέσει μάθε να το κάνεις σωστά και θα ασχολείσαι για πάντα με το θέμα, θα ξεχάσεις ότι αερόβιο έκανες. Ο στρατιωτικός σάκος είναι κυριλέ. Τον σάκο τον γεμίζεις με κουρέλια κάθε είδους. Αν έχεις την όρεξη κόψτα λορίδες για το καλύτερο αποτέλεσμα και γέμισέ τον. Χωράει πολύ πράμα να ξες. 2
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παλι μαμησε η γυμναστικη... Ανεβηκαμε στις πιεσεις στηθους σε ισιο παγκο με μπαρα +2,5 κιλα 3*5 .. Παω λεω θα κανω ενα σετ και μετα θα δοκιμασω... Μετο που βαζω τα κιλα λεω μακακιες κανω.. Τα βγαζω και βαζω κατευθειαν αυτα που εκανα πιο πανω... Παλι γ@ματη αισθηση... Τωρα σε τι οφειλεται δε ξερω, αλλα μου αρεσει παρα πολυ.. Αλλα η αλλη εβδομαδα θα ναι deload γιατι πολυ το τραιναρω... 1
linkin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε... Σήμερα έφτιαξα ένα απλοικό σάκο του μποξ, βρήκα μια μεγάλη σακούλα με κάτι κουρτίνες, την έδεσα καλά, την κρέμασα κι άρχισα το ξύλο. Τι ηδονή... Είχα και κάτι απωθημένα, δεν υπάρχει καλύτερο ξέσπασμα!!! Πέρα από τα προφανή οφέλη από την αεροβική που εμπεριέχει, μπορεί να θεωρηθεί ότι δυναμώνει και τα χέρια; Έχει δηλαδή οφέλη και στη δύναμη; Έβαλα την πεθερά μου, που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια, να μου βρει στρατιωτικό λουκάνικο για να φτιάξω ένα πιο σοβαρό σάκο του μποξ προτού μπω σε φάση να αγοράσω. Στο τέλος έκανα και σπριντάκια. Ξεκίνησα με νεύρα και κακοδιάθεση, τελείωσα ευτυχισμένος. Ούτε σεξ να έκανα Εχει τρελα οφελη. Κυριως ωμους και κορμο. Για μενα αμα σε ενδιαφερει το αθλημα, τραβα γραψου σε εναν συλλογο και παιζε με τον σακο συμπληρωματικα. Ειναι τετοια η φυση του αθληματος που αμα δεν εχεις καποιον να σου δειξει, περα απο το οτι μπορεις να κανεις ζημια στα χερια σου, δεν θα μαθεις να βγαζεις τα χτυπηματα σωστα. Στην πυγμαχια δεν χτυπας με τα χερια. Η δυναμη ξεκιναει απο τα ποδια, μεγιστοποειται απο το γυρισμα του κορμου και απλα εφαρμοζεται απο τα χερια. Καλα μπουκετιδια και να θυμασαι, ο σακος δεν ποναει!! 2
skipperas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μπορεί την ίδια μέρα να συνδυάσουμε γυμναστήριο-βάρη με κολυμβητήριο ή είναι too much? Πχ απογευματάκι κατά τις 4 γυμναστήριο και το βράδυ 9-10 κολύμπι. Αλλιώς τι είναι καλύτερο; Εναλλάξ μία μέρα το ένα μία το άλλο ή 2 gym 1 κολύμπι και πάει λέγοντας? Θέλω να προσθέσω περισσότερη αεροβικη.
Dark_Sage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 μπορεί κάποιος να σε συμβουλέψει σε πρόγραμμα ή να με παραπέμψει σε κάποιο site για το παρακάτω? πάω συχνά gym εδώ και αρκετά χρόνια. Συνήθως πάω όλη τη χρονιά αλλά φέτος έχω πάει μόνο 4 μήνες από τους 12. Ψάχνω πλέον ενα πρόγραμμα για να δώσω όγκο σε χέρια αλλά να γραμμώσω στο υπόλοιπο σώμα. Ακολουθώ ένα προγραμμα εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ειναι generic και με κάλυπτε so far. Απλά τώρα ψαχνω αυτο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. thanks!
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μπορεί την ίδια μέρα να συνδυάσουμε γυμναστήριο-βάρη με κολυμβητήριο ή είναι too much? Πχ απογευματάκι κατά τις 4 γυμναστήριο και το βράδυ 9-10 κολύμπι. Αλλιώς τι είναι καλύτερο; Εναλλάξ μία μέρα το ένα μία το άλλο ή 2 gym 1 κολύμπι και πάει λέγοντας? Θέλω να προσθέσω περισσότερη αεροβικη. Oτι θες μπορεις να συνδυασεις, το αμα θα δουλεψει ειναι αλλο θεμα. Μπορεις να συνδυασεις, ας πουμε, βαρη με κολυμβητηριο απλα ειναι σιγουρο οτι μετα στο κολυμβητηριο δεν θα βγαλεις τοσο καλη προπονηση. Εγω παντως λογο περιορισμενου χρονου αυτο κανω. Το ιδεατο (σε περιπτωση που εχεις ελευθερο χρονο, θα ηταν να τα εσπαγες, 2 φορες την βδομαδα βαρη και 2 κολυμβηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις