Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, είναι τόσο εύκολο να ρίξεις το body fat στο 10%;;;

δεν είναι εύκολο και απαιτεί και πολύ χρόνο. Αν όμως κάνεις ότι πρέπει να κάνεις είναι 1+1 = 2 κατάσταση. Όσο περισσότερο μυικό ιστό θές να κρατήσεις στο 10% βέβαια τόσο πιο δύσκολο γίνεται. 

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μάι  πόιντ εγκζάκλι.

Πάω να αγοράσω καμία 5 κιλά κοτομπούτια να τα έχω, κανένα τσουβάλι καστανό ρύζι και 5-10 συσκευασίες μαύρα ζυμαρικά, μπόλικα λαχανικά (iceberg και τομάτες για σαλάτα με βαλσάμικο, μπρόκολο, καρότα,) φρούτα και αρχίζουμε δυναμικά :P

Δημοσ.

υπάρχει άτομο έμπειρο με εξετάσεις αίματος κλπ ? αν ναι θελω να δει κάτι

Δημοσ.

δεν ξερεις κανα γιατρό;;

εδώ ξερω 2, τον κωστή και τον φιλιππο.

αυριο θα τις δει , για σήμερα λεω

Δημοσ.

αυριο θα τις δει , για σήμερα λεω

Ο Fylatos είναι γιατρός που μπαίνει στο thread...αν τύχει και το δει...

• Like 1
Δημοσ.

νικολα ριχτο σε πμ - αν ειναι επειγον και σοβαρο θα εχεις απαντηση σημερα !

• Like 1
Δημοσ.

bd=bf; Αναφέρεσαι δηλαδή στο ποσοστό λίπους το οποίο και θες να μειώσεις; Και θες να χάσεις 6% χωρίς να χάσεις κιλά ή χάνοντας και κανα κιλό;

Καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί και γω δεν το διευκρίνισα.Θέλω να χάσω τουλάχιστον 6-7 κιλά ακόμα οπότε το περπάτημα πιστεύω ότι θα βοηθήσει.Για να καταλάβεις.Τώρα είμαι κάπου εδώ αλλά πιο γυμνασμένος

attachment.php?attachmentid=3604313&d=13

Να το χεράκι μου

rhoepsilon_zps5aa16364.png

Ελπίζω να φτάσω σε 2.5 μήνες διαρκούς προσπάθειας σε αυτό στα δεξιά

article-0-1AA5BA8600000578-803_634x499.j

• Like 1
Δημοσ.

o fylatos νομιζω ειναι οδοντίατρος.

Κι ο οδοντιατρος γιατρος ειναι, ξερει απο εξετασεις αιματος, τσεκαρισμένο, μαζί πηγαμε μια μέρα :)

Δημοσ.

@revolver: Αν σ' αρέσει το περπάτημα, καλώς να το κάνεις. Αλλά αν το κάνεις για καύση θερμίδων, το ΗΙΙΤ είναι πιο αποδοτικό. Ειδικά αν κάνεις ΗΙΙΤ χρησιμοποιωντας shadow boxing ή/και σπριντάκια. 

Επίσης αν δεν κάνεις βάρη, το σώμα εκείνου δεξιά ξέχνα το. Με push ups και σκουοτ και άρσεις δικεφάλων δεν φτιάχνεις σώμα. Κατ' αρχας οι αρσεις είναι κάπως... άχρηστες, καθώς ο δικέφαλος είναι μικρός μυς και επιπλέον δουλεύει έμμεσα σε πολλές άλλες ασκήσεις, δε χρειάζεται να ασχολείσαι μαζί του πάνω από 1 φορά τη βδομάδα.

Τα σκουοτ χωρίς βάρος είναι ουσιαστικά αερόβια άσκηση. Το ίδιο και οι 10 επαναλήψεις push ups.

Αν θες μυς, πρέπει να ζοριστείς κι άλλο :). Ειδάλλως καθώς θα αδυνατίζεις μαζί με λίπος θα χάσεις και μυικό ιστό. Κι άντε ξαναβάλτον μετά! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...