Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 επισης αυτα τα γραμμ της πρωτεινης δε μπορεις να τα παρεις απο ενα γευμα - απο ενα γευμε το μαξ που μπορει να αφωμοιωσει ο οργανισμος ο δικος σου ειναι γυρω στα 30 γρ ! οποτε υπολογισε τα γευματα που πρεπει νακανεις ! νικ μετα απο τοσο καιρο - μπορουσες να τα κανεις ολο τον κορμο σημερα ρολοι - ολο τον κορμο επισης αυριο ρολοι και μεθαυριο ποδια ! και μπαινεις απο βδομαδα κανονικα προγραμμα ..
skipperas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Να ρωτήσω ρε παίδες. Έχω θέμα με τους ώμους μου. Έχουν μια ελαφριά κλίση προς τα μπρος. Ίσως να είναι και ιδέα μου ή όντως να έχω θέμα λόγω κακής στάσης ή γενετικής προδιάθεσης. Η υπερβολική άσκηση του στήθους μήπως χειροτερεύει το θέμα; Και καλά επειδή τραβάει τον θώρακα προς τα μπρος. (Λέω εγώ τώρα) Υπάρχει καμιά άσκηση που να διορθώνει όσο γίνεται το πρόβλημα; Πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ.
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αν εννοείς αυτό που κατάλαβα ούτε καναν θες βάλε φωτογραφία τους ώμους σου να σου πουμε τη γνώμη μας , έτσι ειναι δύσκολοπάντως αυτό που λες δεν γίνεται να μεγαλώνει το στήθος και να σπρώχνει τους ώμους. Σχετικά με τους ώμους ή ειναι η ιδέα σου ή έχεις συνηθείσει σε αυτή τη στάση απο μικρός. Δεν αποκλείεται να ειναι και θέμα κατασκευής βέβαια αλλα όπως είπα μια φωτογραφία θα μας δώσει να καταλάβουμε αν ειναι η ιδέα σου.
mgs4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Επίσης τα κιλά που παίρνεις τα υπολογίζεις από τις θερμίδες όχι από τα μακροσυστατικά οπότε η πρώτη πρόταση είναι λάθος. Φίλε alex_000 διάβασα τον οδηγό σου σχετικά με τον υπολογισμό των μάκρο. Ναι το έγραψα λάθος στην πρόταση, απο τις θερμίδες εννοώ. Το θέμα είναι ότι εφόσον ο υπολογισμός βγάζει 180 και κανονικά πρέπει 130 περισσεύουν 50 γρ πρωτείνης... δλδ 50x4=200 θερμίδες... Αρα αυτές τις 200 να τις προσθέσω σε λίπη και υδατάνθρακα; Ακολουθώ το κλασσικό 50/30/20 υδατάνθρακες/πρωτεινες/λιπη από το BMR.
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Φίλε alex_000 διάβασα τον οδηγό σου σχετικά με τον υπολογισμό των μάκρο. Ναι το έγραψα λάθος στην πρόταση, απο τις θερμίδες εννοώ. Το θέμα είναι ότι εφόσον ο υπολογισμός βγάζει 180 και κανονικά πρέπει 130 περισσεύουν 50 γρ πρωτείνης... δλδ 50x4=200 θερμίδες... Αρα αυτές τις 200 να τις προσθέσω σε λίπη και υδατάνθρακα; Ακολουθώ το κλασσικό 50/30/20 υδατάνθρακες/πρωτεινες/λιπη από το BMR. γιατί βγάζει 180? Τις 200 θερμίδες ναι βάλτες λίπη και υδατάνθρακα. πχ βγάλεις 2000 θερμίδες BMI το 50/30/20 σου λέει ότι 30% από τις θερμίδες σου είναι πρωτεείνη. Αυτό κάνει 600 θερμίδες που μας κάνει (600/4) 150 γραμμάρια. Έτσι το υπολόγισες?
mgs4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι έτσι το υπολόγισα.. Δες εδώ Φύλο: ΆνδραςΒάρος: 65 κιλάΎψος: 178 εκατοστάΦυσική Δραστηρ.: Μέτρια - Άσκηση 3 φορές την Εβδομάδα (καλά αυτό θα το αλλάξω εν καιρό, ακόμα είμαι αρχή στο Gym) Δείκτης BMR: 2277.14 θερμίδες ανά ημέρα για να διατηρήσετε το βάρος σας +(10-15 % ) 200 θερμίδες περίπου για αύξηση βάρους Σύνολο 2477. 2477*30% για πρωτεϊνες: =743 cal απο πρωτεινες. Αρα 743/4= 185 g πρωτεινη περίπου....
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 mp4 εαν και εφοσον γυμναζεσαι και μονο τοτε πολλες , καλες και ευκολες θερμιδες ειναι καθε απογευμα να παιρνεις ενα ποτηρη να βαζεις μεσα ψυχες απο καρυδια , φουντουκια και αμυγδαλα , να ριχνεις απο πανω κανα -δυο κουταλιες μελι και εισαι κομπλε ! παααρα πολλες θερμιδες , καλες ομως και φουλ γευστικο το γευμα .. ουτε που θα καταλαβεις για ποτε θα φουσκωσει η μπακασου πλακα κανω .. καντο , θα βαλεις κιλακια ..
mgs4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Όντως οι ξηροί καρποί βοηθάνε, ειδικά τα καρύδια, έχουν και ω3 )) Το μέλι σκοτώνει αλλά δυστυχώς δεν είναι για όλες τις ώρες... Μονο το πρωι το έχω και το βάζω στο κουάκερ μια κουταλιά... Τα πόδια και τα χέρια θέλω να φουσκώσουν για αρχή maus... H μπάκα δεν θέλω χίλιες φορές να μείνει όπως είναι τώρα παρά μπυροκοίλι )) mgs είναι ρε aka metal gear solid (video game ειναι)
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ναι φιλος σε πειραζω με το mp4 θα βαλεις καλα κιλα ειναι ευκολες και πολλες θερμιδες ! βαλε μια κουταλιτσα μη το φοβασαι ! υπομονη για τα χερακια , θα φουσκοσουν σιγα σιγα οχι δια μαγειας ..
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι έτσι το υπολόγισα.. Δες εδώ Φύλο: Άνδρας Βάρος: 65 κιλά Ύψος: 178 εκατοστά Φυσική Δραστηρ.: Μέτρια - Άσκηση 3 φορές την Εβδομάδα (καλά αυτό θα το αλλάξω εν καιρό, ακόμα είμαι αρχή στο Gym) Δείκτης BMR: 2277.14 θερμίδες ανά ημέρα για να διατηρήσετε το βάρος σας +(10-15 % ) 200 θερμίδες περίπου για αύξηση βάρους Σύνολο 2477. 2477*30% για πρωτεϊνες: =743 cal απο πρωτεινες. Αρα 743/4= 185 g πρωτεινη περίπου.... η πρωτείνη 2x σωματικό βάρος είναι η ποσότητα που χρειάζεσαι για συντήρηση και recomp. Για αύξηση βάρους θα βγαίνει παραπάνω γιατί ουσιαστικά τρώς όπως θα έτρωγες αν ήσουν πιο βαρύς, οπότε μπορείς να τρώς και παραπάνω πρωτείνη σε φάση όγκου, δεν είναι θέμα. Άρχισε το έτσι και δες πως θα σου πάει.
mgs4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ¨Αρα μπορώ να τρώω 180 γρ πρωτεινης συνολικα (180/6=30 γρ ανά γεύμα περίπου). Ok ευχαριστώ παιδιά. 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απο βδομάδα τα κεφάλια μέσα για μένα.2 χρόνια τώρα δεν κάνω σχεδόν τίποτα και έχω χαλαρώσει τραγικά (16% bd). Έτσι λοιπόν ξεκινώ δυναμικά αυξάνοντας σταδιακά ένταση-θερμίδες. 7:00 : 8 set x10 push ups ,6 set x 10 squats , 8 set x 40 15kg δικέφαλοι και αν προλαβαίνουμε + κάτι επιπλέον. 8:00-8:30:Ξεκινάμε για παραλία.12km πήγαινε έλα με τα πόδια... και στην παραλία αν αντέχουμε στην αρχή κολύμπι αλλιώς αργότερα. Απόγευμα:Μπάσκετ για περίπου μια ώρα. 1.80cm και αυτήν την στιγμή 78 κιλά....είχα φτάσει 82 Είναι λίγο ζόρικα στην αρχή αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στο παλιό μου σώμα. Διατροφή μεσογειακή χωρίς υπερβολές και περιττούς υδατάνθρακες. Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχω επιστρέψει στο παλιό καλό 9-10% bd. Wish me Luck 3
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημητρούλλλα, αν κάνεις δικό σου burger με 100% μοσχαράκι (για σένα άπαχες κοπές φυσικά, αν και ειναι αρκετά ακριβές, βλέπε την ελιά που έλεγες ή σπάλα, αν μπορείς να πας σε φιλέτο/κόντρα φιλέτο καλώς. Εγώ θα εκανα μείγμα σπάλας/λαιμού/ελιάς) απλά τα σπάει! Μαύρο ψωμι, πολυσπορο, γιαουρτοσως (γιαούρτι, λεμόνι, άνιθο ή σχοινόπρασο*chives*, αλατι πιπέρι) κρεμύδι κόκκινο, ντομάτα, μαρούλι και το μπιφτέκι και είσαι GG. Εγώ φυσικά θα πρόσθετα αυγό μάτι, τυρί cheddar, και 2-3 stripes bacon extra crispy
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απο βδομάδα τα κεφάλια μέσα για μένα.2 χρόνια τώρα δεν κάνω σχεδόν τίποτα και έχω χαλαρώσει τραγικά (16% bd). Έτσι λοιπόν ξεκινώ δυναμικά αυξάνοντας σταδιακά ένταση-θερμίδες. 7:00 : 8 set x10 push ups ,6 set x 10 squats , 8 set x 40 15kg δικέφαλοι και αν προλαβαίνουμε + κάτι επιπλέον. 8:00-8:30:Ξεκινάμε για παραλία.12km πήγαινε έλα με τα πόδια... και στην παραλία αν αντέχουμε στην αρχή κολύμπι αλλιώς αργότερα. Απόγευμα:Μπάσκετ για περίπου μια ώρα. 1.80cm και αυτήν την στιγμή 78 κιλά....είχα φτάσει 82 Είναι λίγο ζόρικα στην αρχή αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στο παλιό μου σώμα. Διατροφή μεσογειακή χωρίς υπερβολές και περιττούς υδατάνθρακες. Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχω επιστρέψει στο παλιό καλό 9-10% bd. Wish me Luck bd=bf; Αναφέρεσαι δηλαδή στο ποσοστό λίπους το οποίο και θες να μειώσεις; Και θες να χάσεις 6% χωρίς να χάσεις κιλά ή χάνοντας και κανα κιλό; Καλό θα ήταν να αυξήσεις τις ασκήσεις αντίστασης και να μειώσεις την αεροβική. Αντί για περπάτημα το πρωι δηλαδίς δώσε λίγο ακόμα πόνο στα βάρη και κράτα το απογευματινό μπασκετάκι. Μια βουτιά μετά θεωρείται δεδομένη. wish you luck 1
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλά, είναι τόσο εύκολο να ρίξεις το body fat στο 10%;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις