dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εχετε μηχανημα υποβοηθησης για μονοζυγο? Αν οχι δοκιμασε με λαστιχο υποβοηθησης. Θα σε βοηθησει πολυ.
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ναι, εχει υποβοήθηση. Και πάλι, δεν ξέρω αν κανω κάτι λάθος, απλά δεν "το νιώθω" όσο στο μηχάνημα. Ίσως γιατί είναι και αρκετά αγύμναστο μέρος στο σώμα μου.
bosei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 τι εστί "αρνητικές"; Με ανοιχτή λαβή δεν εχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ! Μονο τα chin ups έχω κάνει ελεύθερο, λογικά μου φαίνεται και ευκολότερο. Θα δοκιμάσω αύριο στο γυμναστήριο και θα σας πω. Αρνητική, στα pull ups π.χ. είναι η φάση όπου κατεβαίνεις. Τα chin ups που έχεις δοκιμάσει είναι πιό σύσκολα στο να πιάσεις φτερά...κάνε κανονικά pull ups. Αν δεν μπορείς να βγάλεις καμιά 10-12αριά επαναλήψεις εύκολα μην κάνεις αρνητικές...
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 χωρις υποβοήθηση με τίποτα. Με υποβοήθηση ναι, βάζω τόσο όσο να κάνω τις 12 στο όριο. Έκανα χτες (Δευτέρα) 50 pull ups, τα είχε στο πρόγραμμα μαζί με triceps pulldowns και side bends, εκτός του bench press και squat.
bosei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 χωρις υποβοήθηση με τίποτα. Με υποβοήθηση ναι, βάζω τόσο όσο να κάνω τις 12 στο όριο. Έκανα χτες (Δευτέρα) 50 pull ups, τα είχε στο πρόγραμμα μαζί με triceps pulldowns και side bends, εκτός του bench press και squat. Οκ...αν θες τότε δοκίμασε με την υποβοήθηση της αρνητικές (αν και όταν πας σε ελεύθερο θα δεις την γλύκα) και βλέπεις πως σε πάει.
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Επίσης έκανα αυτο που ειπατε. Διαλλειματική Τακάτα. 20 δευτερόλεπτα σπρίντ (με το ποδήλατο ομως) και 10 χαλαρά. ΠΕ - ΘΑ -ΝΑ. Περιττό να πω πως άντεξα να βγάλω 4 κύκλους. Ένιωσα πως σε κάθε ανάσα παίζει να φτύσω το πνευμόνι. ΤΑΒΑΤΑ ρε Τρικαλινέ . Είδες γιατί το ΗΙΙΤ είναι συμπυκνωμένη αερόβια; Να ξες οτι το πρωτοκολο ΤΑΒΑΤΑ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε γυμναστική, ακόμα και αναερόβια. 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γιαννη μας εχεις τρελανει με αυτη την μαλακια το ΤΑΚΑΤΑ εγω τις μονες που ξερω με αυτη την ονομασια ειναι κατι αγωνιστικες ζωνες για αμαξια λολ . 2
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τον βολεύει το TRAVATA γιατί δεν έχει πολυ χρόνο ρε, είναι καλό για αυτό τον σκοπό. 3
Prozac Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 TABATA χρησιμοποιώ όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη. 20 δευτερόλεπτα σφίξιμο και μετά 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θελω burger. Αυτομαστιγωμα μονο για την σκεψη. Ανα 10 περιπου μερες τρωω μακαρονια ολικης για 1 γευμα, να τις μειωσω?
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 TABATA χρησιμοποιώ όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη. 20 δευτερόλεπτα σφίξιμο και μετά 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση. Βολευει και στην τουαλετα, μιλαμε πολυ χρησιμο πρωτοκολο Παω να κανω ΗΙΙΤ, shadow boxing / Tabata.
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 πήγα για μια δουλειά στην Πάτρα κ όπως πέρναγα απέξω απ το gym κάτι με τράβηξε , μια αόρατη δύναμη με με έχωσε μέσα πριν το καταλάβω λολολ το οκ απ το doctor το έχω πάρει , 1,5 μηνας off αλλα έλεγα να αρχίσω παρασκευή-Σάββατο τελικά έκατσε να αρχίσω σήμερα. 3 ασκήσεις στήθος 3 πλάτη , αυριο ώμοι-χέρια και μεθαυριο Πόδιαξεκούραση κ απο την επόμενη εβδομάδα κανονικα Στήθος-πλάτη-ωμοι-χέρια-πόδιαχαλαρά λίγο κ με τη ζώνη ολα εκτός κοιλιακων/squat κ κανα 2 ακόμα που ίσως μπουν με ελάχιστα kg για ζέσταμα, αλλα σίγουρα όχι squat/κοιλιακοί.απο κιλά έπαιζα με τα μισά , στήθος με 50kg έκανα ελέυθερο για παράδειγμα , κ πρόσεχα λίγο μη κάνω κανα τράβηγμα στους κοιλιακούς όπως ξάπλωνα κ σηκωνόμουν γιατι απο συνήθεια το κάνω πολύ απότομα κ ειναι λες κ κάνω κοιλιακό λολθα πάρω σήμερα λογικά και τις εξετάσεις που έκανα να δω που βρίσκομαι κ όλα κοπλε Ανα 10 περιπου μερες τρωω μακαρονια ολικης για 1 γευμα, να τις μειωσω? 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 οτι και να κανετε στη ζωης σας μην μαθετε ποτε να γραφετε κινεζικα!! Να μιλησεις ειναι ευκολο και να διαβασεις τα pinyin οι χαρακτηρες τους γαμιουνται!
mgs4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παιδιά καλημέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά τον υπολογισμό μακροθρεπτικών συστατικών από τις θερμίδες συντήρησης. Για να μην πολυλογώ οι πρωτείνες βάσει υπολογισμών που πρέπει να καταναλώνω για να πάρω κιλά είναι περίπου 180 gr. Παρόλα αυτά γράφετε ότι η πρωτεινη στο σύνολο πρέπει να είναι 2 φορές το σωματικό βάρος δλδ 65 kg που είμαι τώρα επί 2=130 gr. Ποιο από τα δύο είναι σωστό;
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παιδιά καλημέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά τον υπολογισμό μακροθρεπτικών συστατικών από τις θερμίδες συντήρησης. Για να μην πολυλογώ οι πρωτείνες βάσει υπολογισμών που πρέπει να καταναλώνω για να πάρω κιλά είναι περίπου 180 gr. Παρόλα αυτά γράφετε ότι η πρωτεινη στο σύνολο πρέπει να είναι 2 φορές το σωματικό βάρος δλδ 65 kg που είμαι τώρα επί 2=130 gr. Ποιο από τα δύο είναι σωστό; αυτό. 180 γραμμάρια είναι πολύ υπερβολικά για 65 κιλά. Επίσης τα κιλά που παίρνεις τα υπολογίζεις από τις θερμίδες όχι από τα μακροσυστατικά οπότε η πρώτη πρόταση είναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις