Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ναι, εχει υποβοήθηση. Και πάλι, δεν ξέρω αν κανω κάτι λάθος, απλά δεν "το νιώθω" όσο στο μηχάνημα. Ίσως γιατί είναι και αρκετά αγύμναστο μέρος στο σώμα μου.

Δημοσ.

τι εστί "αρνητικές"; Με ανοιχτή λαβή δεν εχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ! Μονο τα chin ups έχω κάνει ελεύθερο, λογικά μου φαίνεται και ευκολότερο. Θα δοκιμάσω αύριο στο γυμναστήριο και θα σας πω.

Αρνητική, στα pull ups π.χ. είναι η φάση όπου κατεβαίνεις. Τα chin ups που έχεις δοκιμάσει είναι πιό σύσκολα στο να πιάσεις φτερά...κάνε κανονικά pull ups. Αν δεν μπορείς να βγάλεις καμιά 10-12αριά επαναλήψεις εύκολα μην κάνεις αρνητικές...

Δημοσ.

χωρις υποβοήθηση με τίποτα. Με υποβοήθηση ναι, βάζω τόσο όσο να κάνω τις 12 στο όριο. Έκανα χτες (Δευτέρα) 50 pull ups, τα είχε στο πρόγραμμα μαζί με triceps pulldowns και side bends, εκτός του bench press και squat.

Δημοσ.

χωρις υποβοήθηση με τίποτα. Με υποβοήθηση ναι, βάζω τόσο όσο να κάνω τις 12 στο όριο. Έκανα χτες (Δευτέρα) 50 pull ups, τα είχε στο πρόγραμμα μαζί με triceps pulldowns και side bends, εκτός του bench press και squat.

Οκ...αν θες τότε δοκίμασε με την υποβοήθηση της αρνητικές (αν και όταν πας σε ελεύθερο θα δεις την γλύκα) και βλέπεις πως σε πάει.

Δημοσ.

Επίσης έκανα αυτο που ειπατε. Διαλλειματική Τακάτα. 20 δευτερόλεπτα σπρίντ (με το ποδήλατο ομως) και 10 χαλαρά. ΠΕ - ΘΑ -ΝΑ. Περιττό να πω πως άντεξα να βγάλω 4 κύκλους. Ένιωσα πως σε κάθε ανάσα παίζει να φτύσω το πνευμόνι. 

ΤΑΒΑΤΑ ρε Τρικαλινέ :).

Είδες γιατί το ΗΙΙΤ είναι συμπυκνωμένη αερόβια; Να ξες οτι το πρωτοκολο ΤΑΒΑΤΑ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε γυμναστική, ακόμα και αναερόβια. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη μας εχεις τρελανει με αυτη την μαλακια το ΤΑΚΑΤΑ  εγω τις μονες που ξερω με αυτη την ονομασια ειναι κατι αγωνιστικες ζωνες για αμαξια λολ .

• Like 2
Δημοσ.

TABATA χρησιμοποιώ όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη. 20 δευτερόλεπτα σφίξιμο και μετά 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση.

• Like 4
Δημοσ.

Θελω burger. Αυτομαστιγωμα μονο για την σκεψη.

Ανα 10 περιπου μερες τρωω μακαρονια ολικης για 1 γευμα, να τις μειωσω?

Δημοσ.

TABATA χρησιμοποιώ όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη. 20 δευτερόλεπτα σφίξιμο και μετά 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση.

Βολευει και στην τουαλετα, μιλαμε πολυ χρησιμο πρωτοκολο :P

Παω να κανω ΗΙΙΤ, shadow boxing / Tabata.

Δημοσ.

πήγα για μια δουλειά στην Πάτρα κ όπως πέρναγα απέξω απ το gym κάτι με τράβηξε , μια αόρατη δύναμη με με έχωσε μέσα πριν το καταλάβω λολολ :-D

το οκ απ το doctor το έχω πάρει , 1,5 μηνας off αλλα έλεγα να αρχίσω παρασκευή-Σάββατο τελικά έκατσε να αρχίσω σήμερα.

3 ασκήσεις στήθος 3 πλάτη , αυριο ώμοι-χέρια και μεθαυριο Πόδια
ξεκούραση κ απο την επόμενη εβδομάδα κανονικα Στήθος-πλάτη-ωμοι-χέρια-πόδια
χαλαρά λίγο κ με τη ζώνη ολα εκτός κοιλιακων/squat κ κανα 2 ακόμα που ίσως μπουν με ελάχιστα kg για ζέσταμα, αλλα σίγουρα όχι squat/κοιλιακοί.

απο κιλά έπαιζα με τα μισά , στήθος με 50kg έκανα ελέυθερο για παράδειγμα , κ πρόσεχα λίγο  μη κάνω κανα τράβηγμα στους κοιλιακούς όπως ξάπλωνα κ σηκωνόμουν γιατι απο συνήθεια το κάνω πολύ απότομα κ ειναι λες κ κάνω κοιλιακό λολ

θα πάρω σήμερα λογικά και τις εξετάσεις που έκανα να δω που βρίσκομαι κ όλα κοπλε

Ανα 10 περιπου μερες τρωω μακαρονια ολικης για 1 γευμα, να τις μειωσω?

medium?v=mpbl-1&px=-1

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

οτι και να κανετε στη ζωης σας μην μαθετε ποτε να γραφετε κινεζικα!! Να μιλησεις ειναι ευκολο και να διαβασεις τα pinyin οι χαρακτηρες τους γαμιουνται!

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά τον υπολογισμό μακροθρεπτικών συστατικών από τις θερμίδες συντήρησης.

Για να μην πολυλογώ οι πρωτείνες βάσει υπολογισμών που πρέπει να καταναλώνω για να πάρω κιλά είναι περίπου 180 gr.

Παρόλα αυτά γράφετε ότι η πρωτεινη στο σύνολο πρέπει να είναι 2 φορές το σωματικό βάρος δλδ 65 kg που είμαι τώρα επί 2=130 gr.

Ποιο από τα δύο είναι σωστό;

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά τον υπολογισμό μακροθρεπτικών συστατικών από τις θερμίδες συντήρησης.

Για να μην πολυλογώ οι πρωτείνες βάσει υπολογισμών που πρέπει να καταναλώνω για να πάρω κιλά είναι περίπου 180 gr.

Παρόλα αυτά γράφετε ότι η πρωτεινη στο σύνολο πρέπει να είναι 2 φορές το σωματικό βάρος δλδ 65 kg που είμαι τώρα επί 2=130 gr.

Ποιο από τα δύο είναι σωστό;

αυτό. 180 γραμμάρια είναι πολύ υπερβολικά για 65 κιλά.

Επίσης τα κιλά που παίρνεις τα υπολογίζεις από τις θερμίδες όχι από τα μακροσυστατικά οπότε η πρώτη πρόταση είναι λάθος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...