bosei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δώστε μου τροφή για να μελετήσω ένα βιντεάκι με τεχνική για biceps barbell curls Παίζει να μελετάω άκυρα ως προς το θέμα τεχνικής Σιγά την τεχνική που θέλουν οι κάμψεις με μπάρα ρε συ...απλά δεν μπαλατζάρεις σαν μαούνα, έχε ίσιους τους καρπούς και that's all. Και το πρώτο βίντεο στο youtube από τον scott Site:
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οι αγκωνες κολλημενοι με σωμα? εγώ σε τέτοιες ασκήσεις τους έχω κολλημένους στο οστό της λεκάνης και δεν κουνάω ΤΙΠΟΤΑ αλλο παρά τους δικέφαλους. (καλά, σιγουρα θα υπάρχει ελάχιστη κίνηση λόγο βάρους, αλλά δεν κάνω σαν τον ταρζάν όπως βλέπω μερικους στα γυμναστήρια...) εδιτ. Περιμένω φωτό από δακονα και φώτη για να αρχίσω να σπέρνω την έριδα ΓΑΤΑΚΧΙΑ δεν κάνω μία για πόζα, 0/10 10
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 το αν κολλάνε οι αγκώνες στο σώμα έχει να κάνει και με τον σωματότυπο δεν είναι κανόνας. Εγώ που είμαι V αν τους κολλήσω στην μέση θα πάρουν τα χέρια κλίση. Είναι απλή η άσκηση. Τα χέρια τελείως κάθετα στο πάτωμα, παλάμες προς τα έξω, το μόνο που κουνιέται είναι πήχης και κάτω, όλο το υπόλοιπο σώμα ακίνητο. 1
bosei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οι αγκωνες κολλημενοι με σωμα? Ναι...πάνω κάτω...θα βρεις το σημείο που νιώθεις άνετα. Εγώ π.χ, τώρα που σκέφτομαι πως την κάνω δεν ακουμπάνε σώμα οι αγκώνες...δεν με βολεύει.
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σωστός ο Αλεξ. Εγώ σαν γνήσιος απόγονος των Λ δεν έχω θέματα με το να κολλήσω τα χέρια στη μέση. Με βολεύει κιόλας. Πήγα για πινγκ πονγκ σημερα, δεν μπορούσα να κουνηθώ, τι κωλόπιασμα ειναι τούτο;; Επίσης έκανα αυτο που ειπατε. Διαλλειματική Τακάτα. 20 δευτερόλεπτα σπρίντ (με το ποδήλατο ομως) και 10 χαλαρά. ΠΕ - ΘΑ -ΝΑ. Περιττό να πω πως άντεξα να βγάλω 4 κύκλους. Ένιωσα πως σε κάθε ανάσα παίζει να φτύσω το πνευμόνι. ρε σεις, αυτο το ανοιγμα που κανουν τα φτερά σας είναι καθαρά γυμναστική ή και γενετική προδιάθεση;; 2
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αν και δεν ξερω κατα ποσο κανει τελικα να τρωει καποιος το αυγο αβραστο (το ασπραδι δηλαδη) απλα ενημερωτικα αμα πινεις γαλα και ριξεις μεσα το ασπραδι απο το αυγο και το χτυπησεις σε blender δεν βρωμαει ουτε αυγουλιλα ουτε καταλαβαινεις οτι εχει μεσα αυγο.δοκιμασμενο.το γαλα εχει πιο εντονη μυρωδια απο το αυγο οποτε το καλυπτει. αμα το ριξω βραστο λες να γινει δουλεια?
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ο Σκοτ στο ανεβασμα ο αγκωνας εχει κανει μια κληση προς τα πανω. Μια τυπισσα που εβλεπα ο αγκωνας της στο ανεβασμα ηταν στην ιδια αρχικη /σταθερος/ θεση. Αυτο με μπερδεψε.
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ο Σκοτ στο ανεβασμα ο αγκωνας εχει κανει μια κληση προς τα πανω. Μια τυπισσα που εβλεπα ο αγκωνας της στο ανεβασμα ηταν στην ιδια αρχικη /σταθερος/ θεση. Αυτο με μπερδεψε. trial and error. Δοκίμασε τι σου αρέσει/ταιριάζει περισσότερο και τι βλέπεις πιο αποτελεσματικό πάνω σου. αμα το ριξω βραστο λες να γινει δουλεια? εγω βραστό το ασπράδι το τρώω με αλάτι/πιπέρι χοντροτριμμένο (αυτα τα σκριτσ σκρατσ μπουκαλάκια, κατα προτίμηση 4 ειδη πιπεριών) ελαιόλαδο και μπόλικο λεμόνι, ΓΙΑΜΙ.
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ρε σεις, αυτο το ανοιγμα που κανουν τα φτερά σας είναι καθαρά γυμναστική ή και γενετική προδιάθεση;; και τα 2. Μην την φοβάσαι την πλάτη όσο χάλια γενετικά και να έχεις αν ασχοληθείς πολύ με pull ups θα ανοίξει, και ας μην ανοίξει όσο κάποιου με καλά γενετικά . Οι lats είναι μεγάλοι μυς και παίρνουν. Θέλει πόνο όμως, δεν ανοίγει με φλωριές. Απλές ασκήσεις αλλά πολύ ένταση, είναι και κουραστική η εκγύμναση πλάτης για το ΚΝΣ. 1
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 και τα 2. Μην την φοβάσαι την πλάτη όσο χάλια γενετικά και να έχεις αν ασχοληθείς πολύ με pull ups θα ανοίξει, και ας μην ανοίξει όσο κάποιου με καλά γενετικά . Οι lats είναι μεγάλοι μυς και παίρνουν. γιατί νιώθω πως το lat machine κάνει καλύτερη δουλειά από τα pull ups? :/
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 γιατί νιώθω πως το lat machine κάνει καλύτερη δουλειά από τα pull ups? :/ γιατί για εσένα ισχύει καθώς στο μηχάνημα βάζεις 40 κιλά και κάνεις 7-10 ελεγχόμενα με καλό range of motion, ενώ pull ups σωστά με ανοιχτή λαβή κάνεις πόσα? 2-3? και αυτά με το ζόρι φαντάζομαι χωρίς σωστό rom δεν είναι κακό το lat machine παντως και εμένα με βολεύει γιατί κάνω drop set που με pull ups δεν μπορώ, και εγώ σπάνια κάνω pull ups. Lat machine κάνε και μια καλή κωπηλατική (είτε σε τροχαλία, είτε με μπάρα καλύτερα όχι μηχάνημα) και είσαι κομπλε.
bosei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 γιατί νιώθω πως το lat machine κάνει καλύτερη δουλειά από τα pull ups? :/ Αν δεν νιώθεις φτερά στα pull ups βάλε αρνητικές 2-3-4 δευτερολέπτων (όσο αντέχεις τέλος πάντων). Δοκίμασέ το και μας λες... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τα pull μου ξεσκιζουν τα φτερα κ αποτελειωνονται με το barbell row.
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 τι εστί "αρνητικές"; Με ανοιχτή λαβή δεν εχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ! Μονο τα chin ups έχω κάνει ελεύθερο, λογικά μου φαίνεται και ευκολότερο. Θα δοκιμάσω αύριο στο γυμναστήριο και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις