dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και δύο περίπου βδομάδες νωρίτερα, προ προπονήσεων... Εμμένω, το γάλα με τη whey φταίει 6
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αλλος για ντουζ εεεε για πλατη .. ελα να περνουμε σειρα χαχαχααχ α1.jpg το κατάστημα διαθέτει πλάτη δεν μασαμε 11
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εχει κανεις καμια ιδεα πως να τρωω αβγα (βραστα) σκετα δε τη παλευω, ξερνω μεχρι στιγμης βαζω 1 σε καθε τοστ. καμια αλλη ιδεα να τρωω περισσοτερα?
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το κατάστημα διαθέτει πλάτη δεν μασαμε εεεετσιιιιι !! πολυ δυνατος αλεξξ μπραβο ! γουσατρω δημητρα που πολεμαει να παρει την ποζα εχεις ενα πολυ δυνατο συν δημητρα , εχεις αδυνατη μεσουλα και αυτο δειχνει πολυ ομορφα την πλατη ! γενικοτερα το καλυτερο τρικ στο gym ειναι πολυ απλο ! λιγο χανουμε απο την μεση λιγο παιρνουμε στους ωμους και δειχνουμε τουμπανο ! εννοω χανοντας στην μεση φαινεται σαν να πηραμε πανω , εννω παιρνοντας και μεγαλωνοντας πανω φαινεται σαν να χασαμε απο την μεση ! πολυ καλη μπραβο ! τον αντωνακη μου μου τον πειραζεις ειναι καλο παιδακι και κανει πλακιτσα ,, συν οτι τον εχεις και στα κιλα ντιναρα ομελετα στο αντικολλητικο τηγανι χωρις ιχνος λαδι .. αλιως κοφτα πολυ μικρα κομματακια βραστα και πετατα μεσα σε σαλατα μπροκολο η μαρουλι με λιγο ωμο ελαιολαδο απο πανω ριγανι πιπερι κτλ λουκουμι θα κατεβουν .. 1
bosei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το κατάστημα διαθέτει πλάτη δεν μασαμε Καλά τα 'λεγες...πολύ δυνατό άνοιγμα. εχει κανεις καμια ιδεα πως να τρωω αβγα (βραστα) σκετα δε τη παλευω, ξερνω μεχρι στιγμης βαζω 1 σε καθε τοστ. καμια αλλη ιδεα να τρωω περισσοτερα? Γιατί δεν τα κάνεις ομελέτα ? 2
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 @Μαους για να μη λες ότι είμαι μια σταλίτσα την έβαλα ούτε και ομελέτα παλεύονται, η αυγουλίλα είναι η ίδια 1
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εχει κανεις καμια ιδεα πως να τρωω αβγα (βραστα) σκετα δε τη παλευω, ξερνω μεχρι στιγμης βαζω 1 σε καθε τοστ. καμια αλλη ιδεα να τρωω περισσοτερα? αν και δεν ξερω κατα ποσο κανει τελικα να τρωει καποιος το αυγο αβραστο (το ασπραδι δηλαδη) απλα ενημερωτικα αμα πινεις γαλα και ριξεις μεσα το ασπραδι απο το αυγο και το χτυπησεις σε blender δεν βρωμαει ουτε αυγουλιλα ουτε καταλαβαινεις οτι εχει μεσα αυγο.δοκιμασμενο.το γαλα εχει πιο εντονη μυρωδια απο το αυγο οποτε το καλυπτει.
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 πουλινος σωστος - απλα επειδη παιζει πολυ βρωμικο αυγο σημερα , δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα , δεν αξιζει να ρισκαρουμε για την γευση να βρεθουμε σε κανα νοσοκομειο .. τα ωμα αυγα καλο ειναι να τα αποφευγουμε .. επισης πρεπει να αποφευγουμε αυγο μαζι με γαλακτοκομικα , ειναι απο τις πιο αλλεργιογονες τροφες και οι δυο δε πρεπει να τις συνδιαζουμε .. 1
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 πουλινος σωστος - απλα επειδη παιζει πολυ βρωμικο αυγο σημερα , δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα , δεν αξιζει να ρισκαρουμε για την γευση να βρεθουμε σε κανα νοσοκομειο .. τα ωμα αυγα καλο ειναι να τα αποφευγουμε .. για αυτο ειπα με ερωτηματικο λιγακι.οσες φορες το εχω κανει δεν εχω παθει κατι για την ωρα απλα ειναι ενα ρισκο . 1
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εχει κανεις καμια ιδεα πως να τρωω αβγα (βραστα) σκετα δε τη παλευω, ξερνω μεχρι στιγμης βαζω 1 σε καθε τοστ. καμια αλλη ιδεα να τρωω περισσοτερα? Τα κόβεις σε κομμάτια, ρίχνεις λάδι, πιπέρι, λεμόνι και λίγο μουστάρδα άμα θες και είναι κομπλέ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημητρα κορυφη μπραβο... Καλα για τον μπος και τον αλεξ δεν εχω λογια 4
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημητρα κορυφη μπραβο... Καλα για τον μπος και τον αλεξ δεν εχω λογια Liver, έτη φωτός είναι τα παιδιά μπροστά, παράδειγμα διδαχής προς όλους μας! p.s πραγματικά αν δεν είχες αυτή τη δουλειά τώρα θα "φυσούσες". Πολύ κούραση πάντως, πολλά εύγε μόνο που καταφέρνεις όχι απλά να βγάλεις προπονήσεις αλλά να αυξήσεις και σε αυτές. 3
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ρε π@@στη εμενα ξεχασες αχαχααχααχαχ πλακα κανω φιλοςςςςςςςςςςς πλακα ειναι ρεεεε 3
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Χχαχαχα... Οπ ναι ... Εσυ εισαι μαζι με το Ντακον και Φωτη στους τοπ... Καλα δημητρα η γυμναστικη ειναι τωρα ενα κομματι της καθημερινοτητας μου.. Δεν το χανω και αλλαζω με τιποτα.... Καλα το θεμα ειναι να νομιζει οτι αυτο που κανω εγω, απλα ο αλλος αν το κανει θα δουλεψει και σε αυτον. Ο αδερφος μου 90 κιλα σαπιοκοιλιας.. Πινει γαλατα μονο και μονο επειδη πινω εγω, τρωει σαν βοδι οτι ωρα να ναι.. Κανει την συνιθισμενη γυμναστικη που ολοι κανουν οταν πρωτοξεκινανε... Λανθασμενη... Μια φορα δοκιμασα να κανω μαζι του και μου εσπασε τα νευρα.. Κατσε να κανω ενα τσιγαρο... Μιλουσε στο τηλεφωνο και μαι δικε μου τωρα κανω γυμναστικη.. Πιο πολυ μπλαμπλα και μακακιες... Εγω ετσι δεν μπορω.. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δώστε μου τροφή για να μελετήσω ένα βιντεάκι με τεχνική για biceps barbell curlsΠαίζει να μελετάω άκυρα ως προς το θέμα τεχνικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις