Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι για να πω ότι έβαλα και γω μια φώτο :-D λήψη στη δεύτερη βδομάδα του νέου προγράμματος 

NECn0G5.jpg

P.s H πρωτεϊνη με γάλα θα φταίει να ξέρετε και όχι τα pull ups 

μπράβο και σε εσένα, ωραίο μαλλί η όλη φάση φέρνει σε αρχαιοελληνικό άγαλμα :D

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ωραίος ρε boss δυνατός, βγάλε και καμιά back double bicep

Link.png Site: αυτή είναι από τον Μάρτιο.

ΩΩωω!! έχεις ανοίξει αρκετά! εύγε. 

Δεν ξέρω την τεχνική του ποζαρίσματος, μελετάω την τεχνική των ασκήσεων τώρα. 

ps. το παντελόνι θα σου πέσει 

Όντως...διάβασε για τις ασκήσεις και άσε το ποζάρισμα.

Υ.Γ. δεν έπεσε.

• Like 3
Δημοσ.

μπράβο και σε εσένα, ωραίο μαλλί η όλη φάση φέρνει σε αρχαιοελληνικό άγαλμα :D

Η φάση του μαλλιού ή της μυικότητας προσδίδει αρχαιοελληνικότητα; 

Θενξ Άλεξ !!! 

• Like 1
Δημοσ.

Αλλος για ντουζ εεεε  για πλατη ..

ελα να περνουμε σειρα χαχαχααχ

• Like 11
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; bosei, στα λαγόνια (από την πρώτη φώτο) είναι πιο γεμάτα από αυτή που έβαλες ύστερα ή μου φαίνεται. 

Βάλτε όλοι πλάτες τώρα, ζηλιάριδες :P 

Δημοσ.

Για να χασεις τα 'love hadles' περα απο τρεξιμο και διατροφη εχετε να προτεινετε τπτ αλλο ?

ΝΑΙ 

ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΕΡΟΒΙΟ 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; bosei, στα λαγόνια (από την πρώτη φώτο) είναι πιο γεμάτα από αυτή που έβαλες ύστερα ή μου φαίνεται. 

Βάλτε όλοι πλάτες τώρα, ζηλιάριδες :P

Τα ίδια είναι...δεν αλλάζουν, εκτός κι αν πάω κανά 20άρι λίπος. Στο άνοιγμα υποθέτω φαίνεται έτσι επειδή ανοίγεις όσο δεν πάει οπότε είναι πιό τρανταχτή η διαφορά.

Αλλος για ντουζ εεεε  για πλατη ..

ελα να περνουμε σειρα χαχαχααχ

Η φώτο ήταν ολόσωμη ?

• Like 3
Δημοσ.

Βρε γατακια θα βαλω εγω φωτο και θα τεζαρετε ολοι ρε αλλα δε βαζω μη σας κομπλαρω :P :p

Διαβαζω σε αρκετα αρθρα θετικες αναφορες για την καφεινη και την επιδραση της στην ασκηση.. θελω να ρωτησω ... Ποση ωρα θελει περιπου απ τη στιγμη που θα τη λαβεις μεχρι να δρασει; Αν ας που,ε εχεος να βγαλεις ενα προγραμμα 1-1:30 ωρας, ποση ωρα πριν ξεκινησεις εχει νοημα να τη πιεις;

• Like 1
Δημοσ.

Βρε γατακια θα βαλω εγω φωτο και θα τεζαρετε ολοι ρε αλλα δε βαζω μη σας κομπλαρω :P :P

Διαβαζω σε αρκετα αρθρα θετικες αναφορες για την καφεινη και την επιδραση της στην ασκηση.. θελω να ρωτησω ... Ποση ωρα θελει περιπου απ τη στιγμη που θα τη λαβεις μεχρι να δρασει; Αν ας που,ε εχεος να βγαλεις ενα προγραμμα 1-1:30 ωρας, ποση ωρα πριν ξεκινησεις εχει νοημα να τη πιεις;

Οι γενικές οδηγίες είναι 45-60 λεπτά πριν την δραστηριότητα. Θα πρέπει να δοκιμάσεις και να δεις σε πιό range κάνει kick in η καφεινη σε σένα.

• Like 1
Δημοσ.

το ίδιο λένε και για τη μπανάνα εμένα πχ όμως δεν πιάνει, εσένα όμως μπορεί! όσο για την ώρα πρέπει να το δουλέψεις πάνω σου. Δεν είναι σε όλους το ίδιο.η

Δημοσ.

Καλησπέρα guys, πρόσφατα απέκτησα ελαφριά χονδροπάθεια και στα δύο γόνατα (λόγω λάθους θέσης καθίσματος).

Ο γιατρός μου έβαλε κάποιες απλές ασκήσεις να κάνω για να δυναμώσει τετρακέφαλος και δικέφαλος (εγώ πρόσθεσα και κάποια έξτρα κιλά για να γίνει δουλειά μιας και πιο παλιά έπαιζα μπάλα και είναι σχετικά γυμνασμένα τα πόδια μου).

Επιπλέον, μου είπε να πάρω τα osteoflex plus (χονδροιτίνη και γλυκοζαμίνη), τα οποία και έχω ξεκινήσει.

Εδω που θέλω βοήθεια είναι στο εξής : σκέφτομαι να συνεχίσω το συγκεκριμένο συμπλήρωμα για κάνα τρίμηνο και έψαξα και βρήκα αυτά http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Chondroitin-Sulfate-60-Capsules/4457#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=chondroitin&rc=328&sr=2&ic=1 που είναι αρκετά πιο οικονομικά και περιέχουν και κολλαγόνο που βοηθάει αρκετά στις αρθρώσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω καθόλου τη μάρκα και δεν έχω ξαναψωνίσει από iherb (αν και έχω διαβάσει καλά λόγια).

Είναι αξιόπιστη εταιρεία η Doctor's Best? Αξίζει να τα πάρω από iherb ή να συνεχίσω με τα osteoflex?

Δημοσ.

εγώ θα σταματούσα να παίρνω γλουταμίνη και χονδροιτίνη, κατά κοινή ομολογία, δεν βοηθάνε.

περισσότερο θα σε βοηθήσουν ασκήσεις ενδυνάμωσης των 4φαλων παρά τα χάπια 

Δημοσ.

Η φώτο ήταν ολόσωμη ?

μπος οχι ! απο την μεση και πανω ειναι .. απο το κωλαρακι για την ακριβεια .. :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...