yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 χαχαχα τι 35% ρε είναι αδύνατον αυτό για τα κιλά που μιλάς με 1.87 ύψος εκτός αν είσαι ασπονδυλος οργανισμός. 35% είναι κάποιος αρκετα χοντρός. Δεν είναι ενας τυπάς με μεγάλη μπυροκοιλιά. Το χουμε ξαναπει νομίζω, και τότε είχες αντιδράσει έτσι Σε σαιτ σαν και τούτο βασίζομαι. Τα μόνα δεδομένα που έχω από τότε είναι ύψος (187εκ) κιλά (79) περιφέρεια μέσης (103εκ). Κι αν δεν είναι 35%, κάτω από 32-33 δεν πέφτει. Πολύ λίπος μιλάμε, μ' εσφαζες κι είχες βούτυρο για να βγάλεις το χειμώνα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Λάδι καρύδας έπρεπε να βγάζεις, ότι πρέπει για το καλοκαίρι
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 απεγνωσμενα ζηταει ξεκουραση αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα Κι εσυ δε θες να του τη δωσεις ε;; Ετσι σκληρη εχω γινει κ εγω μ εκνευριζει το ποδι μου, μ ενοχλει σε φασεις της προπονησης, μετα μ αφηνει. Νομιζω αυριο θα το δεσω να μη πολυκουνιεται κατα την ασκηση Τωρα σοβαρα...γιατι δεν αφηνεις καμια μερα οφ να δεις πως θα παει;
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 προς οποιον εχει καμια ιδεα! Εχω θεμα στον αριστερο προσαγωγο και με πιανει στο τρεξιμο! Εχτες ειπα να κανω μια ασκηση για προσαγωγους (2-3 σετακια χαλαρα) και αμεσως με αφησε! Σημερα εκανα παλι 2-3 σετακια κομπλε και στο τρεξιμο με επιασε λιγοτερο! Τι στον πεο ειναι? Κανα πιασιμο? Θα πεθανεις θεμα χρονου ειναι .Ενας φιλος μου ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και ψοφησε .RIP ! 5
Antwni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Θα πεθανεις θεμα χρονου ειναι .Ενας φιλος μου ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και ψοφησε .RIP ! Ας αποφασίσει όμως τι θέλει. Κηδεία ή καύση? Η κηδεία πάει γύρω στα 12 χιλιάρικα από ότι λένε στο thread. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 φωτια ρε! η κηδεια ειναι για τους θρησκους!!! ξεκουραση εχει τον αυγουστο που φευγω και δεν θα μπορω να κανω για ενα διαστημα! 2
SlimData Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το χουμε ξαναπει νομίζω, και τότε είχες αντιδράσει έτσι Σε σαιτ σαν και τούτο βασίζομαι. Τα μόνα δεδομένα που έχω από τότε είναι ύψος (187εκ) κιλά (79) περιφέρεια μέσης (103εκ). Κι αν δεν είναι 35%, κάτω από 32-33 δεν πέφτει. Πολύ λίπος μιλάμε, μ' εσφαζες κι είχες βούτυρο για να βγάλεις το χειμώνα Δεν ξέρω, οπότε δεν λέω ότι δεν είναι αξιόπιστο αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ το 35%. Εγώ στο ίδιο μπόι με σένα, άντε 1-2 πόντους πιο ψηλός και χρόνια πολλά αγύμναστος, είμαι αυτή τη στιγμή 113 κιλά. Ούτε προγούλι έχω και λιπομέτρηση έκανα πρόσφατα μου βγήκε 27%. Καταλαβαίνω ότι από σώμα σε σώμα οι αλλαγές είναι πολλές αλλά και πάλι το νούμερο που αναφέρεις μου φαίνεται τρελό... By the way, άρχισα πριν δέκα μέρες τη γυμναστική μετά από χρόνια (όπως είπα και πριν) και μπήκα και διάβαζα λιγάκι. Σας ζήλεψα να πω την αλήθεια γιατί το έχω ξαναπεί αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν το έκανα, οπότε είμαι ακόμα στην αρχή. Μπράβο για την απόφαση και την επιμονή. Πιστεύω κι εγώ αν δεν το παρατήσω τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, δεν θα το παρατήσω καθόλου. Για να δούμε... 7
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 φωτια ρε! η κηδεια ειναι για τους θρησκους!!! ξεκουραση εχει τον αυγουστο που φευγω και δεν θα μπορω να κανω για ενα διαστημα! Πεστα ρε spect ,καυση καθαρα πραγματα ! Δεν ξέρω, οπότε δεν λέω ότι δεν είναι αξιόπιστο αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ το 35%. Εγώ στο ίδιο μπόι με σένα, άντε 1-2 πόντους πιο ψηλός και χρόνια πολλά αγύμναστος, είμαι αυτή τη στιγμή 113 κιλά. Ούτε προγούλι έχω και λιπομέτρηση έκανα πρόσφατα μου βγήκε 27%. Καταλαβαίνω ότι από σώμα σε σώμα οι αλλαγές είναι πολλές αλλά και πάλι το νούμερο που αναφέρεις μου φαίνεται τρελό... By the way, άρχισα πριν δέκα μέρες τη γυμναστική μετά από χρόνια (όπως είπα και πριν) και μπήκα και διάβαζα λιγάκι. Σας ζήλεψα να πω την αλήθεια γιατί το έχω ξαναπεί αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν το έκανα, οπότε είμαι ακόμα στην αρχή. Μπράβο για την απόφαση και την επιμονή. Πιστεύω κι εγώ αν δεν το παρατήσω τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, δεν θα το παρατήσω καθόλου. Για να δούμε... Καταρχην μπραβο που ξεκινησες να ξερεις οτι το δυσκολο ειναι στην αρχη εκει πρεπει να καταβαλεις μεγαλη προσπαθεια κυριως ψυχολογικα να πεισεις τον εαυτο σου να συνεχισει και να μην τα παρατησεις .Επειδη οι αλλαγες στο σωμα σου θα συμβουν πολυ γρηγορα αυτο θα σου δωσει ωθηση για αργοτερα . Με λιγα λογια μην μασας και πεσε με τα μουτρα μονο καλο θα σου κανει . 1
SlimData Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι το έχω πάρει απόφαση και αφού ο πόνος των πρώτων ημερών δεν με έχει αποθαρρύνει, πάω καλά. Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, γιατί έχω ξαναπεί, βλέπουμε..
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Έτσι για να πω ότι έβαλα και γω μια φώτο λήψη στη δεύτερη βδομάδα του νέου προγράμματος P.s H πρωτεϊνη με γάλα θα φταίει να ξέρετε και όχι τα pull ups Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από dimitra_m3 13
wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 @γουιζι ειναι περιεργο θεμα αυτο που ρωτας!! γαμπα πιανει πιο πολυ οταν πατας μυτη! καποιοι λενε πατημα μπροστα αλλοι πισω! οταν πατας πισω λογο του οτι η γαμπα ειναι σφιχτη χτπαει πιο πολυ γονατο και μεση και για αυτο λενε καλυτερα προς τη μεση του ποδιου και μπροστα το πατημα! Απο την αλλη πατημα μπροσα ειναι για γρηγορο ρυθμο και προφανως δεν μπορεις να τρεξεις μαραθωνιο σε τετοιο πατημα οποτε αναγκαστηκα πας σε φτερνα! αλλο ενα μειονεκτημα (οχι για μας αλλα για σοβαρους δρομεις ειναι οτι λογο του οτι οταν πατας φτερνα το ποδι μενει πιο πολυ σε επαφη με το εδαφος (κλασματα) σε ενα μεγαλο αγωνα ομως που τα βηματα ειναι παρα πολλα οταν το πολλαπλασιασεις ο χρονος που σε καθυστερει ειναι αρκετος. Γενικα παιζουν παρα πολλα! Για μενα πρεπει να εισαι ικανος να τρεξεις και με τους δυο τροπους και να το εναλλασεις αναλογα με τις συνθηκες! εγω μερικες φορες που με πιανει το ποδι μπορει στο αριστερο να παταω μπροστα και στο δεξι φτερνα Ρε man, ξέχασα να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου, ευχαριστώ!
bosei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και μία Site: φώτο από χθες πριν αρχίσω την προπόνηση. Στην αρχή της σαιζόν λέγαμε με τον Άλεξ ότι θέλει δουλειά το άνοιγμα...νομίζω κάτι κάναμε. EDIT: ωραία Δήμητρα...το ποζάρισμα θέλει λίγη δουλειά βέβαια 11
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και μία Site: φώτο από χθες πριν αρχίσω την προπόνηση. Στην αρχή της σαιζόν λέγαμε με τον Άλεξ ότι θέλει δουλειά το άνοιγμα...νομίζω κάτι κάναμε. EDIT: ωραία Δήμητρα...το ποζάρισμα θέλει λίγη δουλειά βέβαια Ωραίος ρε boss δυνατός, βγάλε και καμιά back double bicep
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και μία Site: φώτο από χθες πριν αρχίσω την προπόνηση. Στην αρχή της σαιζόν λέγαμε με τον Άλεξ ότι θέλει δουλειά το άνοιγμα...νομίζω κάτι κάναμε. EDIT: ωραία Δήμητρα...το ποζάρισμα θέλει λίγη δουλειά βέβαια ΩΩωω!! έχεις ανοίξει αρκετά! εύγε. Δεν ξέρω την τεχνική του ποζαρίσματος, μελετάω την τεχνική των ασκήσεων τώρα. ps. το παντελόνι θα σου πέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις