tehAllantin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 τα κιλά είναι σύμφωνα με το strst λιβερπελ! αλλά πρέπει να χαμηλώσω γιατί 3 βδομάδες είναι 3 βδομάδες Θενξ για τη συμβουλή πάντως!
bosei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καμία συμβουλή αύριο για conditioning/hiit? καληνύχτα παλικάρια! Βρες μία ευθεία 100 μέτρων και λιώσε την στα sprint.
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αυτό που λέει ο bosei αλλά καντο στυλ ΤΑΒΑΤΑ. Σπέρνει...
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δειξτε κανενα βιντεακι με ασκησεις με ροδα απο τρακτερ.. Πρεπει να βρηκα λαστιχο αλλα θα ρωτησω πρωτα αν το χρειαζεται ο αλλος γιατι ειναι παραξενος μην με τρεχει για κατι που το χει πεταμενο... Βαριοπουλα εχει ο πατερας μου αλλα την φοβαμαι εκεινη μπορει να την φαω στο κεφαλι... Παιδια κανενα βιντεακι;;
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν ηταν να εδιναν τοσο πολυ οι πρωτεινες εγω τωρα θα ημουν Μr Olympia . Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από Fotis13 11
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Παιδια κανενα βιντεακι;; Αμα περισσεύει κανένα λάστιχο, σφύρα. Ψάχνω να βρω αλλά μέχρι στιγμή τζίφος
rupak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 δεκτον αυτο Αλλα με τα κοτοπουλα, τα γαλατα κ τα αυγα δεν ειδα προκοπη τοσο καιρο. Τεσπα, μπορει να το χω παρει στραβα γιατι ειμαι κ γιατρος και βλεπω απο πραματα και θαματα να πασχουν τα "ντουκια" Ακριβώς επειδή είσαι και γιατρός θα έπρεπε να ξέρεις λόγω σπουδών ότι η πρωτείνη ορού γάλακτος σε σκόνη ελάχιστη διαφορά έχει από τις υπόλοιπες μορφές πρωτείνης. Οπότε μάλλον είναι κάτι απο αυτά που ανέφεραν τα παιδιά (το πήρες πιο σοβαρά κλπ). Υ.Γ. Και γω σε κανα τρίχρονο αν όλα πάνε καλά ελπίζω να γίνω συνάδελφος
Antwni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αμα περισσεύει κανένα λάστιχο, σφύρα. Ψάχνω να βρω αλλά μέχρι στιγμή τζίφος Δεν πάτε να σκάψετε λέω γω, μόνο μου θέλετε να βαράτε τα λάστιχα Τσελσι δεσ αυτό http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/tire-flip
mgs4 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κι εγώ αδύνατος είμαι. Να παχύνεις είναι εύκολο, να παχύνεις σωστά είναι δύσκολο και θέλει υπομονή, επιμονή και πολύ πείσμα! Aκριβώς αυτό. Όλοι μου λένε ότι αφού θέλω να πάρω κιλά να πλακωθώ στο φαγητό και να τη βγάζω με πιτόγυρα.... Όντως έτσι θα πάρω κιλά, με φαγητο απεξω ήμουν 74 κάποτε (μέχρι και 78 είχα φτάσει κάποτε) αλλά παρέα θα έχω και πολύ λίπος... Πάντως οκ το να είσαι πολύ κοκκαλιάρης είναι άσχημο, το να είσαι χοντρός με κοιλιές είναι 50 φορές πιο άσχημο... Δλδ βλέπω παλιές μου φωτογραφίες και είχα προγούλι και λέω πως ήμουν έτσι, καμία σχέση με τώρα που είμαι αδύνατος... Τα όσπρια πχ ρεβύθια,φακές, φάβα,πολυσπόρια μπορούν να συνδυαστούν και άλλη πηγή πρωτεϊνης πχ κρέας ή με ψάρι; 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εννοείτε πώς μπορούν, απλά δε χρειάζεται. Ρεβίθια+ρύζι=πρωτεινες με όλα τα αμινοξεα. Οποτε, κρατα το κρεας ή ψαρι για αλλο γευμα Εγω ειχα φτασει 79 κιλα, αλλα με 35%+ λιπος, ποτε ξανα. Καλιο 70 και γυμνασμενος. Αντωνη, πεφτει και σκαψιμο, να εισαι σιγουρος Δημητρα, παιζει μια καλη προσφορα για γυμναστηριο, τσεκαρε την. 2
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εννοείτε πώς μπορούν, απλά δε χρειάζεται. Ρεβίθια+ρύζι=πρωτεινες με όλα τα αμινοξεα. Οποτε, κρατα το κρεας ή ψαρι για αλλο γευμα Εγω ειχα φτασει 79 κιλα, αλλα με 35%+ λιπος, ποτε ξανα. Καλιο 70 και γυμνασμενος. Αντωνη, πεφτει και σκαψιμο, να εισαι σιγουρος Δημητρα, παιζει μια καλη προσφορα για γυμναστηριο, τσεκαρε την. χαχαχα τι 35% ρε είναι αδύνατον αυτό για τα κιλά που μιλάς με 1.87 ύψος εκτός αν είσαι ασπονδυλος οργανισμός. 35% είναι κάποιος αρκετα χοντρός. Δεν είναι ενας τυπάς με μεγάλη μπυροκοιλιά. 1
Antwni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αντωνη, πεφτει και σκαψιμο, να εισαι σιγουρος Δεν αναφερόμουν τόσο πολύ σε σένα Γιάννη, όσο γενικά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 προς οποιον εχει καμια ιδεα!Εχω θεμα στον αριστερο προσαγωγο και με πιανει στο τρεξιμο! Εχτες ειπα να κανω μια ασκηση για προσαγωγους (2-3 σετακια χαλαρα) και αμεσως με αφησε! Σημερα εκανα παλι 2-3 σετακια κομπλε και στο τρεξιμο με επιασε λιγοτερο! Τι στον πεο ειναι? Κανα πιασιμο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 απεγνωσμενα ζηταει ξεκουραση αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις