Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν έχεις βαρεθεί τα bb split μπορείς να δοκιμάσεις full body workout 3 ή 4 φορές την βδομάδα. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να δώσω λινκ. Tι είναι το bb? Για πες για Full body. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μιλας για τον reg park routine?5x5? Το εχω δοκιμασειειναι μια χαρα αν θες να βαλεις δυναμη,ειναι σαν να κανεις τν εβδμαδα πχ 4 ασκησεις την εβδομαδα, αντι μεσα σε μια ωρα ,ετσι μπορεις να βαλεις σε καθε ασκηση της πλατης τα μαξ κιλα .Αν πχ τα κανεις σε ια μερα και βαλεις στην πρωτη ασκηση μξ κιλα ,μετα εναι πολυ δυσκολο στην δευτερη ασκηση να παιξεις τα μαξ. Όχι δεν μιλάω γι αυτό. Δες από κάτω. Tι είναι το bb? Για πες για Full body. bb split = bodybuilding split. Τσέκαρε εδώ --> http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=25108 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σωστος ο bosei... Οπως ειπα και πριν εμενα αυτος ο τυπος γυναικας μ'αρεσει.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το πρόγραμμα προπόνησης «ALL IN ONE» είναι εμπνευσμένο από τις προπονήσεις που έκαναν οι αθλητές του bodybuilding όπως ο Reg Park και ο Steve Reeves τις δεκαετίες του 50-60 νατο ρε συ,παρομοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το πρόγραμμα προπόνησης «ALL IN ONE» είναι εμπνευσμένο από τις προπονήσεις που έκαναν οι αθλητές του bodybuilding όπως ο Reg Park και ο Steve Reeves τις δεκαετίες του 50-60 νατο ρε συ,παρομοιο Ναι ρε συ αλλά το πρόγραμμα δεν έχει σχέση με 5*5. Αυτό που μου άρεσε στο all in one είναι ότι κάθε μέρα στόχευες σε διαφορετικά πράγματα και άλλαζες το ερέθισμα κάθε φορά στον μυ είτε παίζοντας με tempo είτε time under tension είτε με πολλές επαναλήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Η voltaren δεν με πιανει ουτε και εμενα οταν πιάνομαι πολυ, παρε κανενα mesulid η χαπι voltaren και ξεκουρασου μεχρι να περασει.. Εμενα προσωπικα μια γυναικα που παει γυμναστηριο και προσεχει τη διατροφη της με απωθει εντελως.. Δεν μιλαμε να ειναι χαλια μαυρα αλλα μου αρεσουν περισσοτερο >60kg και χωρις μυς και τετοια, οπως ειναι απο τη φυση δηλαδη.. Περι ορεξεως βεβαια.. εντάξει ρε , γούστα ειναι αυτά , δεν λέει κάτι απορία όμως , εσύ σε τι κατάσταση είσαι ? αρκετά γυμνασμένος ? αδύνατος ? μυώδης , με κιλάκια ? προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η εμφάνιση μας στα γούστα μας Μια ομαδα την ημερα ,δεν χρειαζετε να κανεις ωρες πρπονηση,και μιση ωρα 45 λεπτα μια χαρα ειναι. αυτό αν το κάνεις σωστά κάνεις θαύματα. Εγώ βέβαια δεν μετράω την ώρα , όσο μου πάρει για να βγει η προπόνηση. Αν δεν με πιάσει η άσκηση θα ζορίσω το πράγμα και θα μου πάρει περισσότερη ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγω σημερα αφου δεν πηρα τον δικεφαλο στα χερια παλι καλα να λεω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 εντάξει ρε , γούστα ειναι αυτά , δεν λέει κάτι απορία όμως , εσύ σε τι κατάσταση είσαι ? αρκετά γυμνασμένος ? αδύνατος ? μυώδης , με κιλάκια ? προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η εμφάνιση μας στα γούστα μας Ναι πανω απόλα γουστα το ειπα και πριν για να μην παρεξηγηθω.. Θα έλεγα οτι ειμαι σχετικά μυώδης(γράμμωση δεν εχω κανει ποτε.) με 4-5 παραπανίσια κιλα που πηρα τωρα τελευταια λογο μεγαλης απουσιας(δεν εχω μπυροκοιλιες και τετοια ομως, φυσιολογικο με λες).. Πανω απ'ολα πιστευω ειναι το προσωπικό μας γουστο και μετα παιζει ρολο και η εμφάνιση μας, γιατι για παράδειγμα ενας average τυπος δεν μπορει να γουσταρει μονο supermodels. Δεν ειναι φυσιολογικό πιστευω, μπορει να το παιζει ετσι στα φορουμ αλλα στην πραγματικοτητα τα standard του ειναι πολυ πιο χαμηλα.. Κατα τα αλλα εχω πιαστει σε πλατη/ώμους τωρα και δεν μπορω ουτε μπλουζα να αλλαξω μονος μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 καλά αυτό εννοείτε και εμένα μου αρέσουν οι γυμνασμένες πχ αλλα εμφανισιακά θα απέρριπτα μονο κάποια χοντρή ή άσχημη γιατι και τα δύο με απωθούναν είχε λιγα κιλάκια παραπάνω δεν θα την απέρριπτα για αυτό το λόγοάλλο τι προτιμάς και άλλο τι παίρνεις αν το πάμε και στο θέμα χαρακτήρα γάμησετα , γιατι όσο γκόμενα και νανε η άλλη αν μέσα της είναι σαπάκι στο καλό και να μη μας γράφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σωστος ο bosei... Οπως ειπα και πριν εμενα αυτος ο τυπος γυναικας μ'αρεσει.... Βγαίνει και σε λευκό; Btw, παίζει τώρα στο youtube μια διαφήμιση για after shave. Μάγκες -και μάγκισες- έχετε υπόψην το κεράλυμα; Κεραλοιφή το λένε άλλοι, είναι αυτό που φτιάχνετε με λιωμένο κερί και ελαιόλαδο. Το έφτιαξε η γυναίκα μου για τα μωρά μας και τα συγκάματα τους και μας έμεινε. Το δοκίμασα σε επιχείλιο έρπητα και είναι πιο αποδοτικό από κάθε κρέμα εμπορίου. Προχτες το δοκίμασα ως after shave και μιλάμε δεν έχω ξαναβάλει τόσο φοβερή κρέμα. Απίστευτη αίσθηση!! Υ.Γ. Αύριο -δηλαδή σήμερα, σε λίγες ώρες- έχω πόδια. Προβλέπετε κλάμα το Σ/Κ Υ.Γ.2. Το τι προτιμάς και το τι "παίρνεις", είναι όλη η ουσία στις σχέσεις Νικόλα. Εκεί είναι το κλειδί της ευτυχιας, όχι ανάμεσα στα πόδια που το ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πόδια έχω κάθε μέρα που γυμνάζομαι. Δεν προβλέπεται κλάμα στο άμεσο μέλλον. Γενικά δεν πιάνομαι πλέον μιας και με ενδιαφέρει η δύναμη. Επίσης σε όλες τις ασκήσεις τα κιλά πλεον δεν ξεπερνούν το 80% της μονης επανάληψης οπότε δεν φοβόμαστε και τυχόν τραυματισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πόδια έχω κάθε μέρα που γυμνάζομαι. Δεν προβλέπεται κλάμα στο άμεσο μέλλον. Γενικά δεν πιάνομαι πλέον μιας και με ενδιαφέρει η δύναμη. Επίσης σε όλες τις ασκήσεις τα κιλά πλεον δεν ξεπερνούν το 80% της μονης επανάληψης οπότε δεν φοβόμαστε και τυχόν τραυματισμούς. τι κάνεις ακριβώς? πόσα χρόνια γυμνάζεσαι ? σε τι κατάσταση βρίσκεσαι ? Βγαίνει και σε λευκό; Υ.Γ. Αύριο -δηλαδή σήμερα, σε λίγες ώρες- έχω πόδια. Προβλέπετε κλάμα το Σ/Κ Υ.Γ.2. Το τι προτιμάς και το τι "παίρνεις", είναι όλη η ουσία στις σχέσεις Νικόλα. Εκεί είναι το κλειδί της ευτυχιας, όχι ανάμεσα στα πόδια που το ψάχνεις οχι λευκό ρε ! ΟΧΙ! αστο όπως είναι ! γιατί κλάμα ρε? το no pain no gain ισχύει ισχύει αλλα αυτό ειναι υποκειμενικό ανάλογα με την ματαιοδοξία του καθενός μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σωστος ο bosei... Οπως ειπα και πριν εμενα αυτος ο τυπος γυναικας μ'αρεσει.... http://www.denimology.com/2011/03/ciara_1-thumb-466x679-63708.jpg Ciara? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 STON liverpool89 paei to parakatw Aν κρινω απο τα ρουχα που εχεις παραθεσει σε αλλο τοπικ ,ειμαι σιγουρος πως ταιριαζεται εχετε το ιδιο στυλ ,αυτες οι αρβυλες σε γκομενα ειναι μουρλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 άυπνος και είπα να το πάω λιγο παραπέρα έτσι μια δοκιμή στα 110kg squatέφυγα και τα πόδια μου έτρεμαν σαν κομπρεσέρ ένιωσα σαν τον Ατλα που κρατουσε τον ουρανό στους ώμους τουμεγάλη πίεση αλλα 8 reps βγήκαν που ειναι ο spotter όταν τον χρειάζεσαι ? να πω σε καμια κοπελίτσα? γιατι εγώ και αυτές είμαστε εκείνη την ώρα έπεσα γαμω το στρατό , αν δεν είχα διακόψει θα είχα φτάσει ψηλά , 9 μηνες off με κατέστρεψαν αλλα οκ δεν είμαι αχάριστος , για υποθερμιδική διατροφή με υδατάνθρακα στο πάτωμα καλα είμαι θέλω να φτάσω τα 140-150kg squat και deadlift στα 200 με 70kg σωματικό βάρος ζητάω πολλά ? (8 reps εννοείτε , οχι μονή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις