bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Με απασχολει αρκετα. Και πιστευω οτι ο ογκος που πηρα οφειλεται στις πρωτεινες. Πηρα σε 2 μηνες οσο ογκο δεν πηρα σε 6 χρονια γυμναστηριο. Δεν ειναι τυχαιο. Και μαλιστα παιρνω 2 scoop αντι για 3 τις μερες της προπονησης... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η όποια διαφορά είδες δεν είναι λόγω της σκόνης...το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες αν έπαιρνες αντίστοιχες ποσότητες πρωτεΐνης από άλλες πηγές. 3
Galis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεκτον αυτο Αλλα με τα κοτοπουλα, τα γαλατα κ τα αυγα δεν ειδα προκοπη τοσο καιρο. Τεσπα, μπορει να το χω παρει στραβα γιατι ειμαι κ γιατρος και βλεπω απο πραματα και θαματα να πασχουν τα "ντουκια"
bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεκτον αυτο Αλλα με τα κοτοπουλα, τα γαλατα κ τα αυγα δεν ειδα προκοπη τοσο καιρο. Τεσπα, μπορει να το χω παρει στραβα γιατι ειμαι κ γιατρος και βλεπω απο πραματα και θαματα να πασχουν τα "ντουκια" Δεν τρως αυτά και μαγικά θα δεις διαφορές...χρειάζεται ολόκληρο διατροφικό πλάνο, όπου και μετά για να δεις διαφορές πρέπει να περάσει και καιρός. Τα "ντούκια" που θα βλέπεις θα παίρνουν και το κάτι τις τους από φάρμακο και για να φτάσουν να τους βλέπεις θα κάνουν και τα λάθη τους. 4
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Με απασχολει αρκετα. Και πιστευω οτι ο ογκος που πηρα οφειλεται στις πρωτεινες. Πηρα σε 2 μηνες οσο ογκο δεν πηρα σε 6 χρονια γυμναστηριο. Δεν ειναι τυχαιο. Και μαλιστα παιρνω 2 scoop αντι για 3 τις μερες της προπονησης... Είναι το κλασικό placebo. Τώρα που τα πλήρωσες , είπες και να σοβαρευτείς ενω πριν κωλοβαρούσες. Το παθαίνει το 90% των ασκούμενων. http://www.t-nation.com/training/cardio-kills και ένα χαριτωμένο αρθράκι. Ε ρε broscience φορ λάιφ 2
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 χαχα νομίζω ότι ταιριάζει εδώ το συγκεκριμένο βιντεο 5
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παμε λοιπον να δουμε αναλυτικα με πιο τροπο μια μπριζολιτσα μας μεγαλωνει τα χερακια - και με πιο τροπο ενα σκουπακι πρωτεινης ..1. καθως μασαμε το κρεας με την επενεργεια του σαλιου μετατρεπεται σε ημιστερεη μαζα !2. καθως καταπινουμε, το κρεας μεταφερεται μεσω του οισοφαγου στο στομαχι ! εκει ενζυμα οπως η πεπτυνη επιφερουν την χημικη αποσυνθεση του κρεατος μεταρεποντας το σε αμινοξεα ! πλεον η τροφη εχει παρει την μορφη υγρου !3. απο το στομαχι , το υγρο αυτο περναει στο λεπτο εντερο !σε αυτο το σταδιο τα ενζυμα επιδρουν στα αμινοξεα και τα διασπανε σε ακομη μικροτερα κομματια !4. τα αμινοξεα αποροφωνται απο τα κυταρα στου λεπτου εντερου φτανοντας στα αιμοφορα αγγεια ! τωρα ειναι ετοιμο να σταλθει στους μυες μεσω των αιμοφορων αγγειων !5. τελος φτανοντας τα αμινοξεα στα αιμοφορα αγγεια στελνονται στις μυικες ινες !και μεγαλωνουν ετσι τα δικεφαλακια και τα τρικεφαλακια μας ..η σκονη παρακαμπτει ολα αυτα και παει σαν τον πονηρο που δε περιμενει στην ουρα του να μπει στους μυες !ο ανθρωπος ομως ειναι φτιαγμενος γι αυτες τις διαδικασιες που μολις σας περιεγραψα !μη το παρακανετε λοιπον με τις σκονες και συ γιατρε εχεις ενα λογο παραπανω να το ξερεις αυτο ! καλες για να συμπληρωνουν την διατροφη μας οχι για να την αντικαθιστανε ομως και παντα με μετρο !βαριεμαι πολλες φορες να μπαινω στην διαδικασια να εξηγω αναλυτικα καποια πραγματα αλλα ομως ειναι χρησιμο για πολλους να τα ξερετε .. 6
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεκτον αυτο Αλλα με τα κοτοπουλα, τα γαλατα κ τα αυγα δεν ειδα προκοπη τοσο καιρο. Τεσπα, μπορει να το χω παρει στραβα γιατι ειμαι κ γιατρος και βλεπω απο πραματα και θαματα να πασχουν τα "ντουκια" Απ τους γιατρούς έχω ακούσει πολλα αστεία για το άθλημα κ ευτιχώς έχω γιατρό bodybuilder να μου λυνει τις απορίες. πάντως έχεις ένα δίκιο στο οτι μερικά ντουκια δεν ειναι κ τέρατα υγείας αλλα απ την άλλη ξέρω ντούκια που παίρνουν φάρμακα 30 χρόνια (hell yeah καλά διάβασες) και ειναι κομπλεντάν στα 60 τους πάνω κάτω. 2 φορές το χρόνο εξετάσεις κ ειναι πάντα κομπλέ, τα προβλήματα που έχει ο μέσος 60ρης δεν τα έχουν δει. (μιλάω για άτομα 55-60 χρονών range) κ νιώθουν υγειής , οι εξετάσεις συμφωνούν και ζουν τη ζωή τους. μπορεί να έχουν κάτι που δεν φαίνεται στις εξετάσεις που κάνουν ? μπορεί τα τινάξουν soon ? πάντως κάτι λέει αυτό γιατι και σώμα έχουν κ κατάρχηση στα φάρμακα δεν έκαναν ποτέ., είχαν υπομονή κ αφοσίωση σε αυτό που κάνουν καταφέρνοντας ενα αποτέλεσμα σε μεγαλήτερο χρονικό διάστημα αφού ποτέ δεν τους ένοιαζε ο προορισμός αλλα το ταξίδι. Δεν ηταν κάτι παροδικό , μια μόδα . ναι το φάρμακα κάνουν κακό , όμως το κακό που κάνουν πολαπλασιάζεται χ10 όταν γίνεται κατάχρηση απο άσχετους που δε ξέρουν τι και πόσο βάζουν στο σώμα τους επειδή τους το είπε το ντούκι του γυμναστιρίου τους η το forum του www.αγοραζωφαρμακα.com υπάρχουν ντούκια και ντούκια πάντως . Αν μιλας για κρέατα όπως τους λέω τότε συμφωνώ κ άσχημοι ειναι κ άρρωστοι , όταν κουβαλάς τόσα παραπάνω κιλά μόνο υγεία δεν ειναι. (εκτός οτι για να γίνουν έτσι χεστήκανε στο φάρμακο, όσο έπαιρνε ο άλλος όλο το χρόνο το παίρνανε σε 2 μηνες και δώστου jump in jump out όσο για την προκοπή που δεν είδες όλα ειναι μες το μυαλό σου κ μόνο , trust me 3
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 χαχα νομίζω ότι ταιριάζει εδώ το συγκεκριμένο βιντεο ετσι ειμαι βραδυ. τα μεσημερια ομως ειμαι ετσι(απο το 5:53 και μετα): 3
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Πολύς κόσμος στο gym. Συνέχεια. In other news Εκεί που ήμουνα στα 30 κιλα στην leg press αποφάσισα να αρχίζω να βάζω κιλα γιατι βαριέμαι. Στα 125kg λαχάνιασα. #να μαζέψω ήθελα.
bosei Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Πολύς κόσμος στο gym. Συνέχεια. In other news Εκεί που ήμουνα στα 30 κιλα στην leg press αποφάσισα να αρχίζω να βάζω κιλα γιατι βαριέμαι. Στα 125kg λαχάνιασα. #να μαζέψω ήθελα. 5
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Τα 125 ήταν 5 :-p Επίσης εχω και ενα γόνατο να δουλέψω. 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 δεκτον αυτο Αλλα με τα κοτοπουλα, τα γαλατα κ τα αυγα δεν ειδα προκοπη τοσο καιρο. Τεσπα, μπορει να το χω παρει στραβα γιατι ειμαι κ γιατρος και βλεπω απο πραματα και θαματα να πασχουν τα "ντουκια" Γιατι να ριχνεις το φταιξιμο τις αυξησει των μυων στην σκονη... Μπορει να παιζουν πολυ παραγοντες ρολο.. Οπως να πηρε την γυμναστικη τωρα στα σοβαρα, να αλλαξες προγραμμα που να λειτουργει πιο καλα στο σωμα σου, να μην εκανες τοσο αωστη διατροφη οση θα επρεπε... Ενω τωρα να την κανεις, να μην κοιμοσουν σωστα. Ειναι πολυ παραγοντες που παιζουν ρολο.. Αν ηταν ολοι οσοι πινουν δυο σκουπ τωρα θα σχιζανε τις μπλουζες μας απο το πριξιμο.. Θελει μεγαλη προσπαθεια και ιδρωτα.
tehAllantin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 θες επιμονή, υπομονη, πειθαρχία και πρόγραμμα. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι εύκολο. Τα ντούκια εκτός από τις ενδοφλέβιες να'ουμ ξοδευουν και κάτι ώρες στα γυμναστήρια. Αναρωτιέμαι σε ποιο σημειο της ιστορίας μερικά άτομα πιστέψαν πως τα πάντα είναι εύκολα, με μία σκόνη, ένα χάπι και όχι μονο το θέμα γυμναστική, απλά αυτό αναλύουμε εδώ. Φυσικά δεν επιτίθεμαι σε κανέναν, ρητορική ερώτηση μάλλον πχιο πολύ. Τέσπα.. Σήμερα έβγαλα το 5/3/1. Πρέπει να ρίξω κιλά, το squat δεν βγαίνει πλέον. Στα 5χ85 που έπρεπε να κάνω στα 2 κώλωσα :'( Καμία συμβουλή αύριο για conditioning/hiit? καληνύχτα παλικάρια! 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μια συμβουλη ξεκινα χαμηλα και στοχευε ψηλα... Ωστε μην παθαινεις ολο αυτο... Να χεις πχ καθε μηνα να ανεβαινεις +2,5 κιλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις