bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χτές έφαγα 1 κιλό παγωτό. Στα @@ μου Ναι maus έπρεπε να κάτσεις να το δεις μαζί της. Δες και το Spartacus και αυτό γαμάει. Κι εγώ είχα cheat χτες...πίτσα έφαγα. Ξενέρωσα όμως...δεν χόρτασα καν...δεν την κατάλαβε το στομάχι μου. Μετά με έπιασε και ο κλασικός πονόκοιλος που έχω μετά από σαβούρα. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κι εγώ είχα cheat χτες...πίτσα έφαγα. Ξενέρωσα όμως...δεν χόρτασα καν...δεν την κατάλαβε το στομάχι μου. Μετά με έπιασε και ο κλασικός πονόκοιλος που έχω μετά από σαβούρα.Μια απο τα ιδια σημερα το πρωι με σπανακοπιτα, με χαλασε ασχημα. :-I 2
mgs4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Η διατροφή είναι αρκετά καλή απο μια γρήγορη ματια που έριξα πιο πάνω. Καλό έιναι πριν το γυμναστήριο να τρώς ενα αυγό και μετά 4 ασπράδια . το κύριο γεύμα σου πρέπει να είναι πλούσιο σε πρωτείνη και υδατάνθρακα ειδικά με τα τα βάρη. Οχι υπερβολές με τον υδατάνθρακα ισορροπημένες μερίδες. Γνωρίζω ότι τα ασπράδια είναι κορυφή από άποψη αφομοιώσιμης πρωτεϊνης. Το θεμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν κάνει να τα τρώω σε καθημερινή βάση. Δλδ τη μία μέρα μετά το γυμναστήριο μπορώ να χτυπήσω 5-6 ασπράδια. Την επόμενη όμως τι;;; Από που θα παίρνω αξιόλογη ποσότητα (και ποιότητα) πρωτεινης αμέσως μετά το γυμναστήριο; Θα μου πεις να τρώω κοτόπουλο/ψάρι αλλά δεν θα είναι too much γιατί και 1,50 -2 ώρες μετά την προπόνηση θα τρώω κανονικο φαγητό πάλι... Μήπως να εφοδιαστώ και με whey ή δεν θα μου προσφέρει κάτι; Δλδ το θέμα μου είναι για το μεταπροπονητικό τι να βάλω ώστε να υπάρχει πλουραλισμός... Α και κάτι ακόμα όσον αφορά τον υδατάνθρακα μετά την προπόνηση στο βραδινό γεύμα. Γενικά έχω υπολογίσει τις ποσότητες ότι είναι περίπου στα 350 gr υδατάνθρακα το οποίο μεταφράζεται σε 1,5 πατάτα για το βραδυνό... Μία μεγάλη και μια μικρή. Θεωρείται υπερβολή; Γιατί κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι ο υδατάνθρακας πρέπει να είναι γύρω στα 250 gr. Από την άλλη με τους υπολογισμούς σε μάρκο που έχω κάνει με παίρνει και πρέπει να τρώω πολύ υδατάνθρακα... Κοινώς να ξεκολ!@#0μαι στο φαγητό και αυτό με φοβίζει λίγο μη καταλήξω να γίνω χοντρός Να σε βοηθήσω λίγο να ξεχωρίσεις τα πράγματα. 1. Όταν οι άνθρωποι παχαίνουν βάζουν λίπος και μυική μάζα. Όταν αδυνατίζουν χάνουν κι απ' τα 2. Λίγοι, ελάχιστοι, καταφέρνουν στο "βάλε" το ποσοστό της μυικής μάζας να υπερτερεί κατά πολύ του λίπους και στο "βγάλε" το ανάποδο. Εσύ κι εγώ δε θα μπούμε μάλλον ποτέ σ' αυτό το κλαμπ Δλδ αν είναι να βάζουμε ίδιες ποσότητες λίπους και πρωτεϊνης γιατι πλακονόμαστε στα γυμναστήρια; Οκ θα μου πεις ότι είμαι αρχάριος ακόμα προσωπικά αλλά είναι δεδομένο δλδ ότι πάντα όση πρωτεινη θα βάζεις θα βάζεις το ίδιο και λίπος; 6. Μη βάζεις τεράστιους στόχους, ακόμα δεν ξεκίνησες. Προς το παρόν, ο 1ος στόχος είναι να ξεκινήσεις και να κλείσεις 4 βδομάδες στο γυμναστήριο. Κάν' το, και τα ξαναλέμε. Εννοείται ότι δεν έχω τεράστιους στόχους ακόμα και σε βάθος χρόνου έτσι όπως το σκέφτομαι... Απλά δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι σε μια καρέκλα ή μπροστά από μια τηλεόραση με το πιτόγυρο στο χέρι και απορώ γιατι παχαίνω. Επίσης και τώρα θέλω να αλλάξω, δεν μ αρέσει να κλαίω τη μοίρα μου... Α και δεν είμαι χοντρός έτσι, ίσα ίσα είμαι αδύνατος αρκετά και γι αυτό θέλω να πάω γυμναστήριο μπας και σφίξω λίγο... Σε ευχαριστώ επίσης για τις συμβουλές σου.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Doms απο weighted hyperextentions. Τι είπες τώρα... 1
bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γνωρίζω ότι τα ασπράδια είναι κορυφή από άποψη αφομοιώσιμης πρωτεϊνης. Το θεμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν κάνει να τα τρώω σε καθημερινή βάση. Δλδ τη μία μέρα μετά το γυμναστήριο μπορώ να χτυπήσω 5-6 ασπράδια. Την επόμενη όμως τι;;; Από που θα παίρνω αξιόλογη ποσότητα (και ποιότητα) πρωτεινης αμέσως μετά το γυμναστήριο; Θα μου πεις να τρώω κοτόπουλο/ψάρι αλλά δεν θα είναι too much γιατί και 1,50 -2 ώρες μετά την προπόνηση θα τρώω κανονικο φαγητό πάλι... Μήπως να εφοδιαστώ και με whey ή δεν θα μου προσφέρει κάτι; Δλδ το θέμα μου είναι για το μεταπροπονητικό τι να βάλω ώστε να υπάρχει πλουραλισμός... Α και κάτι ακόμα όσον αφορά τον υδατάνθρακα μετά την προπόνηση στο βραδινό γεύμα. Γενικά έχω υπολογίσει τις ποσότητες ότι είναι περίπου στα 350 gr υδατάνθρακα το οποίο μεταφράζεται σε 1,5 πατάτα... Μία μεγάλη και μια μικρή. Θεωρείται υπερβολή; Γιατί κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι ο υδατάνθρακας πρέπει να είναι γύρω στα 250 gr. Από την άλλη με τους υπολογισμούς σε μάρκο που έχω κάνει με παίρνει και πρέπει να τρώω πολύ υδατάνθρακα... Κοινώς να ξεκολ!@#0μαι στο φαγητό και αυτό με φοβίζει λίγο μη καταλήξω να γίνω χοντρός Μια χαρά κάνει να τα τρως ασπράδια κάθε μέρα. Πάντως μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από άποψη ποικιλίας...ειδικά αν θες να τρως "καθαρά". Θα δεις όσο θα περνάει ο καιρός θα μένεις σε συγκεκριμένα πράγματα... 1,5 πατάτα δεν έχει 350γρ. υδ/ακα...τσέκαρε τους υπολογισμούς σου Site: εδώ . Whey αν δεν θες να τρως κάθε μέρα ασπράδια μπορείς να πάρεις...δεν είναι τίποτα. EDIT: τσέκαρε κι Site: εδώ για επιλογές τροφών 1
mgs4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μια χαρά κάνει να τα τρως ασπράδια κάθε μέρα. Πάντως μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από άποψη ποικιλίας...ειδικά αν θες να τρως "καθαρά". Θα δεις όσο θα περνάει ο καιρός θα μένεις σε συγκεκριμένα πράγματα... 1,5 πατάτα δεν έχει 350γρ. υδ/ακα...τσέκαρε τους υπολογισμούς σου Site: εδώ . Whey αν δεν θες να τρως κάθε μέρα ασπράδια μπορείς να πάρεις...δεν είναι τίποτα. EDIT: τσέκαρε κι Site: εδώ για επιλογές τροφών 35 ήθελα να γράψω sorry, όχι 350 είπαμε... Επίσης και τόνος σε κονσέρβα ξερω ότι είναι καλή επιλογή αλλά και αυτό πλέον θα το αποφεύγω όσο μπορώ (κονσέρβα+βαρέα μεταλλα). Ψαράκι μόνο φρέσκο ή κατεψυγμένο στη χειρότερο λόγω χρημάτων... 1
Galis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια και απο μενα. Δεν εχω γραψει σε αυτο το thread αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. Λοιπον εγω γυμναζομαι αρκετα (οσο προλαβαινω) και εχω αποριες για τα συμπληρωματα διατροφης. Το μονο που εχω παρει μετα απο συστασεις πολλων ειναι η "Whey ON 100% gold standar" πρωτεινη (2 φορες-κουτια). Προσφατα ομως που αρχισα να το ψαχνω παραπανω διαβαζω οτι τα protein isolates ειναι πολυ ως παρα πολυ επικινδυνα και περιεχουν free glutamic acid (MSG). Αρκετα καλυτερα ειναι τα πραγματα με τα natural whey concetrates και σκεφτομαι μηπως πρεπει να στραφω εκει πχ Action Whey Protein Εχω λιγο αγχωθει ειναι η αληθεια, δεν κανω πρωταθλητισμο αλλα εχω δει μεγαλη διαφορα με την πρωτεινη. Ποια η γνωμη σας? και ενα βιντεακι λιγο ανησυχητικο
bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια και απο μενα. Δεν εχω γραψει σε αυτο το thread αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. Λοιπον εγω γυμναζομαι αρκετα (οσο προλαβαινω) και εχω αποριες για τα συμπληρωματα διατροφης. Το μονο που εχω παρει μετα απο συστασεις πολλων ειναι η "Whey ON 100% gold standar" πρωτεινη (2 φορες-κουτια). Προσφατα ομως που αρχισα να το ψαχνω παραπανω διαβαζω οτι τα protein isolates ειναι πολυ ως παρα πολυ επικινδυνα και περιεχουν free glutamic acid (MSG). Αρκετα καλυτερα ειναι τα πραγματα με τα natural whey concetrates και σκεφτομαι μηπως πρεπει να στραφω εκει πχ Action Whey Protein Εχω λιγο αγχωθει ειναι η αληθεια, δεν κανω πρωταθλητισμο αλλα εχω δει μεγαλη διαφορα με την πρωτεινη. Ποια η γνωμη σας? και ενα βιντεακι λιγο ανησυχητικο Αν σε απασχολέι τόσο το MSG μην παίρνεις πρωτεΐνες τότε...δεν είναι αυτές καθέ αυτές η αιτία που έχεις δει διαφορά όπως λες. 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @mgs4: Δε βάζουμε πρωτεινη, μυς θες να πεις Συνήθως το λίπος μπαίνει πιο εύκολα από μυς. Έτσι είναι φτιαγμένο το ανθρώπινο σώμα, να μετατρέπει σε λίπος την περίσσεια φαγητού όχι σε μυς. Για να φτιάξει μυς πρέπει ταυτόχρονα να τρως σημαντικό ζόρι σε σταθερή βάση στο γυμναστήριο (ώστε να ωθήσεις το σώμα να αναπτυξει επιπλέον μυικό σύστημα) και να περιέχει η διατροφή σου σημαντική ποσότητα πρωτείνης. Επίσης να ξέρεις ότι οι λιπαποθήκες (τα κύταρα δηλαδή στα οποία αποθηκεύεται το λίπος) δεν καταστρέφονται ποτέ, ακόμα κι αν χάσεις το λίπος που έχεις. Οπότε, μόλις λίγο ξεφύγεις τσουπ! ξαναγεμίζουν με την μία. Μην αγχώνεσαι όμως, αφού φτάσεις στο σημείο που θες, κάνεις recomp, κρατάς τους μυς και καις το λίπος. Κι εγώ αδύνατος είμαι. Να παχύνεις είναι εύκολο, να παχύνεις σωστά είναι δύσκολο και θέλει υπομονή, επιμονή και πολύ πείσμα! Υ.Γ. Μπορείς να ξεκινήσεις και στο σπίτι, υπάρχουν πολλές bodyweight ασκήσεις. Ό,τι κι αν κάνεις τώρα καλό θα σου κάνει
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια και απο μενα. Δεν εχω γραψει σε αυτο το thread αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. Λοιπον εγω γυμναζομαι αρκετα (οσο προλαβαινω) και εχω αποριες για τα συμπληρωματα διατροφης. Το μονο που εχω παρει μετα απο συστασεις πολλων ειναι η "Whey ON 100% gold standar" πρωτεινη (2 φορες-κουτια). Προσφατα ομως που αρχισα να το ψαχνω παραπανω διαβαζω οτι τα protein isolates ειναι πολυ ως παρα πολυ επικινδυνα και περιεχουν free glutamic acid (MSG). [/size]Αρκετα καλυτερα ειναι τα πραγματα με τα natural whey concetrates και σκεφτομαι μηπως πρεπει να στραφω εκει [/size]πχ Action Whey Protein Εχω λιγο αγχωθει ειναι η αληθεια, δεν κανω πρωταθλητισμο αλλα εχω δει μεγαλη διαφορα με την πρωτεινη. Ποια η γνωμη σας? και ενα βιντεακι λιγο ανησυχητικο MSG is everywhere? http://americannutritionassociation.org/newsletter/free-glutamic-acid-msg-sources-dangers
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Που να την προλαβω ρε αλεξ εβλεπε 1 κυκλο την ημερα τοσο κολλημα ειχε φαι ! εγω για ενα επεισοδιο καθε βραδυ ειμαι κ αυτο για να με παρει ο υπνος ακουγα κατι ψιλοφουσκομενους πιτσιρικαδες (φτασαμε τους 25ριδες να τους λεμε πιτσιρικαδες - εχουμε προβλημα) να συζητανε και να μην θελουν να ακουσουν κουβεντα για αεροβιο μην τυχων κχασουν καναν ποντο ! οχι απο τοι καλσον αλλα απο τους μυες ! μικροι ειναι μεγαλωνονοντας θα καταλαβουν ..θα σας εξηγησω με δυο λογια- οσο πιο απλα και κατανοητα γινεται , γιατι το καλυτερο δωρο που μπορουμε να κανουμε στον εαυτο μας ειναι η αεροβια ασκηση !το λοιπον ..γυμναζοντας την καρδια (γιατι αυτο κανει η αεροβια ασκηση) εκεινη στελνει και πιο ξεκουραστα αιμα παντου ! με λιγοτερους χτυπους δλδ ! ο σπεκτ δηλαδη που τρεχει σαν πουστης σε κατασταση ηρεμιας εχει πολυ χαμηλους παλμους ! ο φιλος μου ο μαραθωνοδρομος ακομη πιο χαμηλους ! και γενικοτερα οσο γυμναζουμε την καρδια μας τοσο χαμηλοτερους παλμους εχουμε σε κατασταση ηρεμιας , τοσο πιο ξεκουραστα στελνει αιμα η καρδια !παμε στο ζουμι τωρα ...η καρδια μας -για το μεσο ορο μιλαμε παντα- θα χτυπησει 3δις φορες σε αυτην την ζωη που ζουμε ! αρα ?οσο περισσοτερο ριχνουμε τους παλμους , τοσο αυξανουμε το προσδοκιμο ζωης .. τι απλη προσθαφαιρεση ... δε χρειαζεται να εχουμε πτυχιο στα μαθηματικα για να το καταλαβουμε ..τοσα απλα - τοσο ωραια ... 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μαους οχι και σαν πουστης την τελευταια φορα που εκανα καρδιογραφημα ειχα 38 παλμους σε κατασταση ηρεμιας αλλα γενικα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα! γιατι μπορει σε κατασταση ηρεμιας εγω να εχω 38 και εσυ 50 αλλα οταν εγω τρεγω ανεβαζω 170-180+ οποτε στο τελος πανω κατω τις ιδιες φορες χτυπαει η καρδια μας! και μην σου πω οτι οι αθλητες την ζοριζουν και παραπανω!οπως και να εχει ομως αυτος δεν ειναι λογος για να βγαλουμε την αεροβια αχρηστη! εννοειται οτι χρεαζεται για την καρδια και μονο ! ολα τα αλλα ειναι δευτερα 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 σπεκτ μεταφορικα το πουστης οχι κυριολεκτικα αυτο που λες δεν ισχυει ! ανεβαζεις παλμους μια ωρα κατεβαζεις τις αλλες 23 ! εσυ που τρεχεις επρεπε να το πιασεις πολυ πιο ευκολα το νοημα απο αυτο που λεω και ειναι απλο ! γυμναζοντας την καρδια - εκεινη στελνη πολυ πιο ξεκουραστα αιμα ! για ακραιες καταστασεις , αυτου που τρεχουν υπερμαραθωνιους η αυτοι που την ζοριζουν παρααα πολυ ναι οκ ειναι επικινδυνα τα πραγματα ... σε γενικες γραμμες ομως ισχυουν ολα ειπα ! ενας που γυμναζει νορμαλ την καρδια του καταφερνει να ριχνει τους παλμους της ! καταφερνει να την κανει να στελνει πιο ξεκουραστα αιμα ! σωστα ? απο την στιγμη που η καρδια χτυπαει 3 δις φορες στον μεσο ανθρωπο , αν ριξουμε τους παλμους αυξανουμε το προσδοκιμο ζωης ! και δε χρειαζεται να πιανουμε 180αρια για να την γυμνασουμε ... 1+1 = 2 ! 1
Galis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν σε απασχολέι τόσο το MSG μην παίρνεις πρωτεΐνες τότε...δεν είναι αυτές καθέ αυτές η αιτία που έχεις δει διαφορά όπως λες. Με απασχολει αρκετα. Και πιστευω οτι ο ογκος που πηρα οφειλεται στις πρωτεινες. Πηρα σε 2 μηνες οσο ογκο δεν πηρα σε 6 χρονια γυμναστηριο. Δεν ειναι τυχαιο. Και μαλιστα παιρνω 2 scoop αντι για 3 τις μερες της προπονησης...
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μαους καταλαβα απο την αρχη τι εννοειες! το εχω συζητηση και με αλλους φιλους μου δρομεις! και λεγαμε οτι οι καρδιες τον αθλητων που απαιτουν υψηλους καρδιακους παλμους ζοριζονται πολυ γιατι παιζουν πολλες ωρες στα ορια τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις