Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μουσακάς >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> παστίτσιο!

κι ο μουσακας αν εχει πλουσια μπεσαμελ επισης ειναι καλη φαση ναι! αν κ μεχρι πριν λιγα χρονια δεν τον ετρωγα.

ξεκουραση σπιτι σημερα διαβασμα για την εξεταστικη & αυριο μετα τη σχολη καπακι gym :D

Δευτερα το προγραμμα στα οργανα, Τριτη πισινα, Τεταρτη περσοναλ και Πεμπτη ρεπο γιατι Παρασκευη γραφω.

Spect ποσων ετων αποτελεσμα ειναι αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

AxCAUFanFaX_4ECFIePovfHzzJ_2eIQU0vfPNU9l

τα ποδια? τι να σου πω! τα ποδια μου παντα ηταν απο τα δυνατα μου σημεια (ειδικα οι γαμπες) αν σκεφτεις απο τα 8 μεχρι τα 16 ημουν καθε μερα ολη μερα με το ποδηλατο απο τοτε ξεκινησε :P

γυμναστηριο ασχολουμαι τα τελευταια 7-8 χρονια (με καποια κενα ενδιαμεσα) ασταματητα τα 3 τελευταια χρονια (μια μικρη παυση 2 μηνων μονο οταν μπηκα στρατο)

απλα στη φωτογραφια ειμαι σε αρκετα χαμηλο ποσοστο λιπους (κοντα στο 10) και βαλε και μερικους μηνες τρεξιματος δρομο και βουνο οποτε ηταν στα καλα τους! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φαίνεται η φωτο spect... :mellow:

Μίκρυνε το λινκ μήπωσ παίζει και αυτό ρόλο...

• Moderators
Δημοσ.

ποια φωτο δεν φαινετα? σε μενα γιατι την δειχνει κανονικα? αν κανεις δεξι κλικ πανω και αντιγραφη το λινκ στην εμφανιζει μετα?

Δημοσ.

παω για χαλαρη γυμναστική προσαγωγών απαγωγών κλπ, κοινώς 6χλμ rollers. Καλό βράδυ παιδάκια, εδώ ο ήλιος είναι ακόμη αρκετά ψηλα :P

Δημοσ.

Σημερα προπονηση ωμων...

Στρατιωτικες στο δευτερο σετ ανεβασα 2,5 κιλα... Γουσταρα τρελα που το εβγαλα 1*5.. Ειπα οτι αν δεν τα καταφερνα θα πηγαινα σε deload αλλα τωρα μπριζοθηκα... Στο τριτο σετ τα αφαιρεσα.... Την αλλη φορα θα επιχειρησω να βγαλω και τα τρια σετ..

Πολυ γ@ματα παμε λεμε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...