Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 τοτε ενα καλο προγραματακι διαλλειματικης με συνδυασμο προπονησεων σε τεμπο θα σαι κομπλε! δηλαδη εστω οτι κανει 4 φορες τη βδομαδα προπονηση τρεξιμο κανε 3 προπονησεις διαλλειματικες και 1 προπονηση αποσταση στο τεμπο που θες να τρεχεις 1
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ξέρει κανεις πιο ειναι το καθαρό βάρος του σταυρου (χωρις έξτρα δίσκους και τα λοιπά)? Thanks Οο ποιανου σταυρου? Το βρήκα (20 κιλα)
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κολοκυθοκεφτέδες με τυρί σήμερα, η 1η σοδειά για φέτος. Ωσονούπω τομάτες και αγγούρια. Ζηλεύετε ρε! Έλεγα να ξεκουραστώ και σήμερα, με βλέπω όμως σε κανα δίωρο να κάνω upper body, έχω κέφια. 7
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κολοκυθοκεφτέδες με τυρί σήμερα, η 1η σοδειά για φέτος. Ωσονούπω τομάτες και αγγούρια. Ζηλεύετε ρε! Δεν ξέρω τι έχει φυτέψει ο πατέρας μου αλλιώς θα σου έλεγα εγώ
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οι κολοκυθοκεφτεδες ειναι κολαση μιλαμε ζηλευωωωω Αν κ σημερα ειχε ωραιο φαϊ, παστιτσαρα
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν τα λένε έτσι αυτά μαργαρίτα... Το παστίτσιο είναι το αγαπημένο μου φαϊ και τρώω μια φορά τον χρόνο και αν
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κολοκυθοκεφτέδες με τυρί σήμερα, η 1η σοδειά για φέτος. Ωσονούπω τομάτες και αγγούρια. Ζηλεύετε ρε! Έλεγα να ξεκουραστώ και σήμερα, με βλέπω όμως σε κανα δίωρο να κάνω upper body, έχω κέφια. θα έβαζα κ εγώ αλλα πρέπει να βάλω πολλά για να πιάσουν τόπο θέλω αρκετά κιλά κολοκύθια , αγγούρια , μαρούλια την εβδομάδα για να καταλάβεις με το φαγητό μου τρώω πάντα και 1 αγγούρι , 1 μαρούλι , 4-5 κολοκύθια ή ντομάτα στη θέση του μαρουλιού αλλα σπάνια γιατι δεν μ αρέσουν κ τόσο έχω μανία με τα λαχανικά , μ αρέσουν πολύ αν και παλιά δεν τα έτρωγα , μ φαινόντουσαν σκατα κάποια στιγμή βέβαια θα αρχίσω να τρώω ανθρώπινες σαλάτες , το μισό απότι τρώω γιατι δε λέει απο πολλές απόψεις
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 μουσακάς >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> παστίτσιο! πως τς έκανες τς κολοκυθοκεφτέδες Γιάννη;
ribo7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παίδες το ξέρω ότι δε ποστάρω συχνά αλλά προχτές ξύρισα πόδια πρώτη φορά στη ζωή μου και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα και είπα να ανεβάσω να μου πείτε γνώμες.. Front - Χαλαρά χωρίς σφίξιμο: Front - Σφιγμένα: Γάμπες χαλαρές; Γάμπες σφιγμένες (η δεξιά φαίνεται πιο γραμμωμένη): Και μία bonus από γενάρη με το "πουλόβερ" : Γενικά το τελευταίο τετράμηνο πάω περιστασικά γυμναστήριο και κυρίως ομαδικά αθλήματα για πόδια και spinning. upper body αδύνατος είμαι (~67-68kg, 1,70m). 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 σιγουρα θες μαυρισμα καλα ειναι τα ποδια και με λιγο ογκο θα δειξουν ακομη περισσοτερο! ΥΓ: δεν ειναι θεμα αν εισαι αδυνατος! ειναι θεμα μυικοτητας και λιπους! 1.70 και εγω στα 68-69 κιλα δες διαφορες 1
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι ταττου είναι αυτό spect? Για δείξτο καλύτερα xD
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κάτι με ρομπτοπ πρέπει να είναι. Εμένα μου θυμίζει ένα γαμάτο παιδικό που έβλεπα μικρός. Σαν digimon κάτι τέτοιο.
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κάτι με ρομπτοπ πρέπει να είναι. Εμένα μου θυμίζει ένα γαμάτο παιδικό που έβλεπα μικρός. πριν δυο-τρια χρονια Σαν digimon κάτι τέτοιο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις