Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εγω περιμενω ποτε θα μου μεινουν τα ποδια και θα ξεκινησω να πηγαινω κατακορυφο! αριστερος προσαγωγος παει ολο και χειροτερα!! (ξεκουραση εχει τον Αυγουστο που φευγω )
Prozac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σπεκτ μπορείς να πεις τι διαλλειματική ακολουθείς στο τρέξιμο;
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 άντε 5 μέρες ακομα να τελειώσει το off 1,5 μηνα75kg με νερά , οταν φύγουν δεν ξέρω. 77,5 πριν μπω για χειρουργείοχέρι ακόμα 40-42cm , η μέση στον αφαλό που ειναι πρισμένη αρχίζει να ξεπρίζεται σιγά σιγα atm @ 80cm τελικό ξέπρισμα σε 1-1,5 μηνα απο σήμερα απότι μου ειπαν.σημερινές να δείτε αυτό που δεν θα ξαναδείτε . αν και για before του χρόνου θα βάλω την τελευταία που ειχα ανεβάσει πριν λιγο καιρο π ηταν πριν το χειρουργείο τώρα πρόσεξα οτι δεν φαίνεται ολόκληρο το χέρι αλλα δε πάω να βγάλω άλλη , βαριέμαι , φανταστείτε κ ενα 3κέφαλο κάπου κει πίσω αχαχχακ μια γάμπα για καγκουριά 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 προζακ ξερεις οτι η διαλλειματικη διαφερεια αναλογα με τους στοχους που εχει ο καθενας! εγω κανω συνηθως 20-25 λεπτα χαλαρα για ζεσταμα μετα κανω 5-6χ 1000μ με 2.30 λεπτα διαλλειμα και αλλο ενα 15-20λεπτο αποθεραπεια + διατασεις στο τελος! αυτο ειναι για να φτιαξεις πιο πολυ αντοχη αν εισαι κομπλε απο αντοχη και θες πιο πολυ ταχυτητα και δυναμη κανεις μικροτερες αποστασεις και διαλλειματα! (πχ κανεις 8χ200μ σε πιο γρηγορο ρυθμο ή αν θες για μαραθωνιο κτλ κανεις 1600 ή 2000 μετρα ) πλεον επειδη δεν κανω καποια συγκεκριμενη προπονηση για αγωνα παω γηπεδο 4 φορες τη βδομαδα και κανω αυτο που σου ειπα και μια φορα τη βδομαδα βγαινω δρομο για κανα 15+ χλμ τρεξιμο λιγο εμεινε νικος και μετα ερχεται το λιωσιμο!!! αφου εχεις την υπομονη να περιμενεις χωρις να γυμναζεσαι ολα τα αλλα μολις μπεις στι προπονησεις θα ερθουν απο μονα τους 2
Prozac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ναι ρε το ξέρω, επειδή τρέχω και εγώ 14 χιλιόμετρα και είμαστε πάνω κάτω στα ίδια γι' αυτό σε ρωτάω.
wizzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 @Spect~: Απορία για τεχνική τρεξίματος: Όταν τρέχεις, ποιο μέρος του πέλματος ακουμπάει στο έδαφος πρώτο; Η φτέρνα ή το "ball of foot"; Ρωτάω γιατί προς το παρόν, προσπαθώ συνειδητά να ακουμπάει πρώτα η φτέρνα επειδή νιώθω ότι έτσι γυμνάζεται η γάμπα περισσότερο (οπότε πες μου πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα αυτής της τακτικής) αλλά θα ήθελα να πειραματισώ με μια διαφορετική τεχνική. Σημείωση: Μιλάω για τρέξιμο σε διάδρομο και προφανώς όχι για τη διάρκεια ή/και τις αποστάσεις που τρέχεις εσύ, αλλά για 30-45 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα.
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 λιγο εμεινε νικος και μετα ερχεται το λιωσιμο!!! αφου εχεις την υπομονη να περιμενεις χωρις να γυμναζεσαι ολα τα αλλα μολις μπεις στι προπονησεις θα ερθουν απο μονα τους δεν ειχα υπομονή, αν γινόταν θα άρχιζα προπονήσεις την επομενη εβδομάδα απ το χειρουργείο λολ , επιπλοκή ειχα. Στην αρχή στο χειρουργείο που ξύπνησα απο την νάρκωση κ ηταν τα χειρότερα sec της ζωής μου(κατα τη διάρκεια του χειρουγείου, horror ) κ αργότερα που σπάσανε επιφανιακά δυο ράμματα και νόμιζα οτι ειχα πάθει μόλυνση κ χέστικα λίγο αλλα τελικά ηταν μεσα στο πρόγραμμα , συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες , pulvo power σε κανα 2-3 μέρες θα έχει φύγει κ το καυκαλο κ θα ειναι οπως το υπόλιπο. μετά απο κανα χρόνο τατουαζ στην ουλή κ όλα κομπλενταν. γιαυτό βρήκα υπομονή απ το πουθενά γιατι έμαθα να ευχαριστώ το σύμπαν που δεν έγινε καμια στραβή, μέχρι κ στο κρεβάτι που ημουν ξάπλα μετά τν εγχείρηση έφυγε σοβάς με τσιμέντο κ σκάσανε δίπλα στο κεφάλι μου , αν δεν ειχα γυρίσει να μιλήσω μ έσκαγε στο δόξα πατρί κ έμπαινα για άλλα ράμματα χαχα έπρεπε να βγάλω κ μια στο κρεβάτι γιατι εκεί έμειναν τα περισότερα οταν την τράβηξα αλλα δεν πρόλαβα , ήρθαν σα μανιακοί κ τα μάζεψαν μπαμ μπαμ κ μ άλλαξαν θάλαμο , σου λέει μη ξεφτιλιστούμε λολ .. δημόσια νοσοκομεία 4 ever 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 @προζακ μπορει σε χιλιομετρα να ειμαστε στα ιδια αλλα παιζουν πολλα ρολο! πχ αν εισαι της αντοχης θα πρεπει να δουλεψεις δυναμη αν εχεις δυναμη θα πρεπει να δουλεψεις αντοχη κτλ! ειναι αλλη προπονηση για το καθενα @νικος μπορει να μην την ειχες αλλα την βρηκες και αυτο μετραει! (εισαι τυχερος που επεσε λιγος σοβας, της ξαδερφης μου της επεσε το μισο ταβανι στο κεφαλι ραμματα,κολαρο στο λαιμο κτλ @γουιζι ειναι περιεργο θεμα αυτο που ρωτας!! γαμπα πιανει πιο πολυ οταν πατας μυτη! καποιοι λενε πατημα μπροστα αλλοι πισω! οταν πατας πισω λογο του οτι η γαμπα ειναι σφιχτη χτπαει πιο πολυ γονατο και μεση και για αυτο λενε καλυτερα προς τη μεση του ποδιου και μπροστα το πατημα! Απο την αλλη πατημα μπροσα ειναι για γρηγορο ρυθμο και προφανως δεν μπορεις να τρεξεις μαραθωνιο σε τετοιο πατημα οποτε αναγκαστηκα πας σε φτερνα! αλλο ενα μειονεκτημα (οχι για μας αλλα για σοβαρους δρομεις ειναι οτι λογο του οτι οταν πατας φτερνα το ποδι μενει πιο πολυ σε επαφη με το εδαφος (κλασματα) σε ενα μεγαλο αγωνα ομως που τα βηματα ειναι παρα πολλα οταν το πολλαπλασιασεις ο χρονος που σε καθυστερει ειναι αρκετος. Γενικα παιζουν παρα πολλα! Για μενα πρεπει να εισαι ικανος να τρεξεις και με τους δυο τροπους και να το εναλλασεις αναλογα με τις συνθηκες! εγω μερικες φορες που με πιανει το ποδι μπορει στο αριστερο να παταω μπροστα και στο δεξι φτερνα εφτιαξα σπανακο μπιφτεκια και γαμουσαν!! Συνταγη στα γρηγορα! Υλικα 1 σακουλα σπανακι (κατεψυγμενο) καλα ξεπαγωμενο και σουρωμενο να μην εχει υγρα 1/4 κουπας κρεμυδι 1/2 κ.γ. σκονη σκορδου ( η τριμενο σκορδο) 1/2 κουπα βρωμη 2 ασπραδια 1 ολοκληρο μπαχαρικα αλατι και τυρι (εγω δεν εβαλα) Οδηγιες τα ανακατεβεις ολα μαζι και πλαθεις μπιφτεκια τα βαζεις σε αντικολλητικο (η συνταγη ελεγε με σπρει εγω δεν εβαλα τιποτα) και τα ψηνεις σε μεσσαια προς υψηλη φωτια για 4-6 λεπτα μεχρι να χρυσαφισουν και ειναι ετοιμα!! καυλα ηταν τα ατιμα! θα φτιαξω τα υπολοιπα το απογευμα και θα βγαλω φωτο αν δεν τα φαω αμεσως 3
Prozac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σπεκτ νόμιζα ότι δύναμη δουλεύουμε όταν κάνουμε sprint και αντοχή για μεγάλες αποστάσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 θα στο πω με παραδειγματα για να γινει περισσοτερο κατανοητο (γιατι μπορει και να σε μπερδεψα ετσι οπως το ειπα) εστω οτι κανουμε προετοιμασια για μαραθωνιο! εγω μπορει να εχω καλυτερη αντοχη απο εσενα αλλα λιγοτερη δυναμη και εσυ να εχεις περισσοτερο δυναμη απο εμενα αλλα χειροτερη αντοχη. Ο καθενας μας θα πρεπει να δουλεψει διαφορετικο πραγμα! εγω που εχω καλη αντοχη θα πρεπει να φτιαξω την δυναμη οποτε θα κανω πιο μικρες αποστασεις αλλα πιο εντονες ενω εσυ με καλυτερη δυναμη θα πρεπει να κανεις πιο μεγαλες αποστασεις με λιγοτερη ενταση ωστε να φτιαξεις την αντοχη σου! για να τρεξεις πιο γρηγορα δεν χρειαζεσαι μονο πνευμονια! χρειαζεσαι πολλα! θα σε εκπληξη ποσο πιο γρηγορα μπορεις να πας αν εχεις πιο δυνατα ποδια! γιατι σε καθε πατημα σου θα σε στελνει πιο μακρια. 1
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ξέρει κανεις πιο ειναι το καθαρό βάρος του σταυρου (χωρις έξτρα δίσκους και τα λοιπά)? Thanks
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ατσο οχι κν γ νβλκ ελα πς την αληθεια βλεπεις και κυκλους ε?
Prozac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οκ Σπεκτ, σε αντοχή χρειάζομαι βελτίωση, σε δύναμη τα έχω τιμήσει τα πόδια για κάποιο διάστημα σε ανηφόρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις