king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Maus την κανω αυτη στο μονοζυγο μαζι με τα chin ups/pull ups.Δεν νομιζω οτι ειναι για πολλους ειναι αρκετα δυσκολη ασκηση ειδικα για εναν αρχαριο.Δουλευει ολο το σωμα και πρεπει να ειναι ολα τουμπανο αλλιως δεν παιζει ουτε καν να κρατηθεις σε αυτη τη σταση ουτε για 2-3 δευτερα.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 πιο μονογυζο ρε συ κινγκ... Στο εδαφος ακουμπας.... Σαν να κανεις πιεσεις στηθους χωρις παγκο ειναι....
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 πιο μονογυζο ρε συ κινγκ... Στο εδαφος ακουμπας.... Σαν να κανεις πιεσεις στηθους χωρις παγκο ειναι.... Αα δεν το καταλαβα.Εγω στο μονοζυγο το κανω.Αν ακουμπας κατω δεν εχει καμια σχεση με το να την κανεις στον αερα.Σιγουρα κανει δουλεια και μπορουν να την κανουν και οι αρχαριοι.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δες εδω--> http://gymnasou.blogspot.gr/2009/10/blog-post_06.html
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δες εδω--> http://gymnasou.blogspot.gr/2009/10/blog-post_06.html Ναι το καταλαβα εγω εννοω καπως ετσι:
alex_000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Mε 4 . Οι κατω θελουν δουλεια και χαμηλοτερο ποσοστο bf για να διαγραφουν καλα κανω τα κοψιματα στο πλαι αλλα δεν ξεχωριζουν μπροστα .Πιστευω αρχες Αυγουστου θα ειμαι jet ισως και λιγο πιο νωρις.Προσπαθω να μην χασω μυικοτητα και να κατεβασω το bf που ειναι εξαιρετικα δυσκολο . μια χαρά είσαι 87 κιλά για το ύψος σου είναι πάρα πολλά, μόνο που μιλάς για 4-pack..
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ηρθε η πρωτεινη μου λεει ο αδερφος μου αυτη εινα 4 κιλα ή 16...χαχχαχα Σκεφτομαι να κανω deload αυτη την εβδομαδα... αλλα απο την αλλη δινω αρκετα καλα και λεω να μην κοψω τον ρυθμο μου... Εχω δυο πλανα στο μυαλο μου. Deload οπου τις κυριες ασκησεις θα τις κανω 5*5 ή 5*3 και ακομα ενα σετ με μια επαναληψη να δω που βρισκομαι... Ή να συνεχισω με τον ρυθμο που παω και βλεπω για την αλλη εβδομαδα.. Απλα αυτη την εβδομαδα θα δουλευω βραδυ
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Γενικα να ξεκουραζεσε ενδιαμεσα στις μερες που πας gym.Το να κανεις καθε μερα εξαντλητικη γυμναστικη ενω εισαι ακομα αρχαρια δεν θα σου κανει καλο.Ισα ισα θα κουρασεις το σωμα σου με τον καιρο και θα μεινεις off για μεγαλο διαστημα.Το ειχα παθει και εγω με το τρεξιμο στην αρχη.Παν μετρον αριστον σε ολα. Ασε ρε γμτ απο τωρα εχω νευρα που σκεφτομαι οτι δε θα παω αυριο. Βασικα απο χτες που μου ειπε η γυμναστρια να κατσω σπιτι μου την κυριακη μου την εδωσε. Αλλα τι να κανεις αφου ετσι πρεπει...υπομονη
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τι σημαινει στο ειπε η γυμναστρια.... Εσυ θα ακους το σωμα σου.... Καλη ειναι η ξεκουραση, αλλα να το αποφασιζουμε εμεις και οχι αλλοι....
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ασε ρε γμτ απο τωρα εχω νευρα που σκεφτομαι οτι δε θα παω αυριο. Βασικα απο χτες που μου ειπε η γυμναστρια να κατσω σπιτι μου την κυριακη μου την εδωσε. Αλλα τι να κανεις αφου ετσι πρεπει...υπομονη Περα απο το τι σου λεει η γυμναστρια οπως σου ειπε και ο live ακου το σωμα σου.Αν βλεπεις οτι νιωθεις καπου πονο η δεν νιωθεις γενικα καλα αραξε ξεκουρασου και αυριο μερα ειναι δεν ειναι αναγκαιο καθε μερα γυμναστικη.Καθε μερα διατροφη ναι(εκτος ελαχιστων περιπτωσεων) αλλα καθε μερα γυμναστικη οχι γιατι το σωμα κουραζετε καποια στιγμη και μετα θα σου βγει η κουραση μαζεμενη.
tehAllantin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το σωμα μου αντέχει! Στο μυαλό έχω θέμα! (οχι "αυτο" το θεμα). Απο τοτε που δουλεύω πρωί, νυστάζω. ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Ειτε κοιμηθώ 8-9 είτε 11-12 το ίδιο... Σχολάω κατά τις 2-3 και κάνω ντουζάκι στη δουλειά να με ζωντανέψει. Αν δεν πάω αμέσως μετά γυμναστήριο, γλαρώνω. Ρε την τύχη μου. Κι εκεί που συνηθίζεις κάπως το ωράριο ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΠ, παρε στη μαπα 2 βδομάδες 23:00 - 07:00 ωράριο
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τι σημαινει στο ειπε η γυμναστρια.... Εσυ θα ακους το σωμα σου.... Καλη ειναι η ξεκουραση, αλλα να το αποφασιζουμε εμεις και οχι αλλοι.... Ναι δε διαφωνω ν ακους το σωμα σου! Αλλα κι ο αλλος για να στο λεει καποιο λογο θα χει.. Αν ειναι δηλαδη εγω να νιωθω οκ και να παω 6 μερες σε μια βδομαδα αλλα μετα να μου βγει το θεμα που λεει κι ο King ε καλυτερα να κατσω στ αυγα μου
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το σωμα μου αντέχει! Στο μυαλό έχω θέμα! (οχι "αυτο" το θεμα). Απο τοτε που δουλεύω πρωί, νυστάζω. ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Ειτε κοιμηθώ 8-9 είτε 11-12 το ίδιο... Σχολάω κατά τις 2-3 και κάνω ντουζάκι στη δουλειά να με ζωντανέψει. Αν δεν πάω αμέσως μετά γυμναστήριο, γλαρώνω. Ρε την τύχη μου. Κι εκεί που συνηθίζεις κάπως το ωράριο ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΠ, παρε στη μαπα 2 βδομάδες 23:00 - 07:00 ωράριο Τεραστιο ξενερωμα αυτο με την αλλαγη ωραριου οντως.Αλλα εισαι γιγαντας δεν μασας εδω σηκωσες 130 κιλα dl στο ωραριο θα κολωσεις? Ναι δε διαφωνω ν ακους το σωμα σου! Αλλα κι ο αλλος για να στο λεει καποιο λογο θα χει.. Αν ειναι δηλαδη εγω να νιωθω οκ και να παω 6 μερες σε μια βδομαδα αλλα μετα να μου βγει το θεμα που λεει κι ο King ε καλυτερα να κατσω στ αυγα μου Αναλογα ποσο προχωρημενη εισαι μπορεις να ανεβασεις τις μερες γυμναστηριου η και εντασης γυμναστικης που κανεις.Τους πρωτους μηνες δεν χρειαζετε να παιζεις στα ορια σου συνεχεια.Ασε το σωμα να συνηθησει και εχεις αποκτησει δυναμη και αντοχη πριν το καταλαβεις.Επειτα θα σου φαινετε ευκολο αυτο που κανεις οποτε και ανεβαζεις την ενταση
dimitra_m3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Χρειάζεται και το σώμα την ξεκούραση του. Όσο σημαντική είναι η προπόνηση άλλο τόσο η ξεκούραση. Καλό είναι να υπάρχει πείσμα και όρεξη, όμως η υπερπροπόνηση είναι προ των πυλών !
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παω χτες να παρω το δεμα απο το κουριερ.. Ηταν μεσα ενας χοντρος... Ειδε το ονομα του μαγαζιου. Μου λεει τι εχει μεσα χαπακια και πουρεδες... Λεω οχι, μια απλη πρωτεινη... Τηνβπινεις με νερο με ρωταει ειρωνικα... Με οτι βρω του λεω... Παλι καλα που δεν με ειπε να το ανοιξουμε να δοκιμασει...χαχαχχαχαχαχ Δειξτε κανενα βιντεακι με ασκησεις με ροδα απο τρακτερ.. Πρεπει να βρηκα λαστιχο αλλα θα ρωτησω πρωτα αν το χρειαζεται ο αλλος γιατι ειναι παραξενος μην με τρεχει για κατι που το χει πεταμενο... Βαριοπουλα εχει ο πατερας μου αλλα την φοβαμαι εκεινη μπορει να την φαω στο κεφαλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις