Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και άλλοι πρώτα προπόνηση μετρ εξετάσεις και μετά παραλία :-P

Νταξει παραλια δεν εχει, αλλα πισινα, τζακουζαρα και ξαπλωστρα σε λιγο :D

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

flat  bench ,close grip barbel press: 8-10 reps  για αρχη αντικατεστησε αυτην -  με αυτη

triceps_article.png

tricep pushdown, rope attachment : 4 sets, 10-12 reps -  αυτη με το σκοινι κρατα την

one hand cable extention: 4 sets, 8-12 reps

και παιξε πολλα σουπερ σετ και  Drop Sets ! δες ποιες ασκησεις πιανουν εσενα  και μεινε σε αυτες !

• Like 2
Δημοσ.

αντε και καλο καλοκαιριιιιιιι

10427240_10204341683648966_2278845254902

10410229_10204341684368984_7623762712526

στον  9ο ειναι ρε πουστ@ μου ? :-)

• Like 4
Δημοσ.

87 κιλα :) me ιδια μυικοτητα επομενος στοχος τα 85 εκει θα σταματησω στο peak xD

Sent from my iPhone5 using Insomnia

με πόσα pack είσαι; 

Δημοσ.

Ποιον 9ο ρε μαους αυτος ειναι στον 15ο με τριδυμα!!!!

Το προγραμμα λογω του ποδιου δε βγηκε.. Στα 75μ το ποδι βγηκε οφ. Οποτε συνεχιστηκε με μια ασκηση που μου δειξε η γυμναστρια που ηταν βαρδια, ελευθερο χωρις να κουναω τα ποδια. Οι ωμοι κ τα χερια μου το νιωσανε για τα καλα

Δημοσ.

Ποιον 9ο ρε μαους αυτος ειναι στον 15ο με τριδυμα!!!!

Το προγραμμα λογω του ποδιου δε βγηκε.. Στα 75μ το ποδι βγηκε οφ. Οποτε συνεχιστηκε με μια ασκηση που μου δειξε η γυμναστρια που ηταν βαρδια, ελευθερο χωρις να κουναω τα ποδια. Οι ωμοι κ τα χερια μου το νιωσανε για τα καλα

Αν κατι σε ποναει πολυ μην το παιδευεις αστο να ξεκουραστει 2-3 μερες και βλεπεις μετα.Δεν εχει νοημα να κανουμε γυμναστικη οταν μας ποναει κατι γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το χειροτερεψουμε

Δημοσ.

προσεξτε τα σωματα σας νουμπια! Εγώ Δευτερα κλεινω ραντεβου. στο σκουώτ με άδεια μπάρα οταν ημανε τερμα χαμηλα το γόνατο με ενοχλούσε πχ. Στα διαλα, 3 βδομαδες οφ :'(

Δημοσ.

Σταδιαλα γιατι κανετε επιπολαιοτητες...

Συγκετρωθειτε σε αυτο που ταιριαζει στο σωμα σας..

Και το κυριαρχο οοων ζεσταμα καλο...

Δημοσ.

Αν κατι σε ποναει πολυ μην το παιδευεις αστο να ξεκουραστει 2-3 μερες και βλεπεις μετα.Δεν εχει νοημα να κανουμε γυμναστικη οταν μας ποναει κατι γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το χειροτερεψουμε

Ναι οταν ειδα οτι δεν..δε το πιεσα. Και σημερα δε παω πουθενα το βραδυ, ξεκουραση & αυριο επισης σπιτι. Κι απο Δευτερα θεωρω θα μαι οκ :)

Δημοσ.

Σταδιαλα γιατι κανετε επιπολαιοτητες...

Συγκετρωθειτε σε αυτο που ταιριαζει στο σωμα σας..

Και το κυριαρχο οοων ζεσταμα καλο...

δεν φταιω εγω που ειμαι παιχταράς μεγάλος και με σταματάνε μονο με τραυματισμούς!

• Like 5
Δημοσ.

Ναι οταν ειδα οτι δεν..δε το πιεσα. Και σημερα δε παω πουθενα το βραδυ, ξεκουραση & αυριο επισης σπιτι. Κι απο Δευτερα θεωρω θα μαι οκ :)

Γενικα να ξεκουραζεσε ενδιαμεσα στις μερες που πας gym.Το να κανεις καθε μερα εξαντλητικη γυμναστικη ενω εισαι ακομα αρχαρια δεν θα σου κανει καλο.Ισα ισα θα κουρασεις το σωμα σου με τον καιρο και θα μεινεις off για μεγαλο διαστημα.Το ειχα παθει και εγω με το τρεξιμο στην αρχη.Παν μετρον αριστον σε ολα.

• Like 1
Δημοσ.

με πόσα pack είσαι; 

Mε 4 . Οι κατω  θελουν δουλεια  και χαμηλοτερο ποσοστο bf  για να διαγραφουν καλα  κανω τα κοψιματα  στο πλαι αλλα  δεν ξεχωριζουν μπροστα .Πιστευω  αρχες Αυγουστου  θα ειμαι jet  ισως και λιγο πιο νωρις.Προσπαθω να μην χασω μυικοτητα και να κατεβασω το bf  που ειναι εξαιρετικα δυσκολο .

• Like 2
Δημοσ.

Ανάστροφη κωπηλατική

ano-2b.jpg

σουπερ ασκησουλα λυριως για πλατη αλλα οχι μονο !

βαλτε το σμιθ χαμηλα .. μπητε απο κατω και καντε αυτο ακριβως που βλεπετε στην φωτο !

παρα πολυ καλη ασκηση και υποτιμημενη ,δεν την δειχνουν δεν την προτεινουν !

δοκιμαστε την ..

φωτη  87κ - μπομπα πρεπει να εισαι ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...