margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Και άλλοι πρώτα προπόνηση μετρ εξετάσεις και μετά παραλία :-P Νταξει παραλια δεν εχει, αλλα πισινα, τζακουζαρα και ξαπλωστρα σε λιγο
dimitra_m3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σα να βλέπω τον dakon σε λίγο καιρό (με τις αλυσίδες στη μπάρα)
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 flat bench ,close grip barbel press: 8-10 reps για αρχη αντικατεστησε αυτην - με αυτη tricep pushdown, rope attachment : 4 sets, 10-12 reps - αυτη με το σκοινι κρατα την one hand cable extention: 4 sets, 8-12 reps και παιξε πολλα σουπερ σετ και Drop Sets ! δες ποιες ασκησεις πιανουν εσενα και μεινε σε αυτες ! 2
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 αντε και καλο καλοκαιριιιιιιι στον 9ο ειναι ρε πουστ@ μου ? 4
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 87 κιλα me ιδια μυικοτητα επομενος στοχος τα 85 εκει θα σταματησω στο peak xD Sent from my iPhone5 using Insomnia 5
dimitra_m3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 87 κιλα me ιδια μυικοτητα επομενος στοχος τα 85 εκει θα σταματησω στο peak xD Sent from my iPhone5 using Insomnia με πόσα pack είσαι;
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ποιον 9ο ρε μαους αυτος ειναι στον 15ο με τριδυμα!!!! Το προγραμμα λογω του ποδιου δε βγηκε.. Στα 75μ το ποδι βγηκε οφ. Οποτε συνεχιστηκε με μια ασκηση που μου δειξε η γυμναστρια που ηταν βαρδια, ελευθερο χωρις να κουναω τα ποδια. Οι ωμοι κ τα χερια μου το νιωσανε για τα καλα
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ποιον 9ο ρε μαους αυτος ειναι στον 15ο με τριδυμα!!!! Το προγραμμα λογω του ποδιου δε βγηκε.. Στα 75μ το ποδι βγηκε οφ. Οποτε συνεχιστηκε με μια ασκηση που μου δειξε η γυμναστρια που ηταν βαρδια, ελευθερο χωρις να κουναω τα ποδια. Οι ωμοι κ τα χερια μου το νιωσανε για τα καλα Αν κατι σε ποναει πολυ μην το παιδευεις αστο να ξεκουραστει 2-3 μερες και βλεπεις μετα.Δεν εχει νοημα να κανουμε γυμναστικη οταν μας ποναει κατι γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το χειροτερεψουμε
tehAllantin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 προσεξτε τα σωματα σας νουμπια! Εγώ Δευτερα κλεινω ραντεβου. στο σκουώτ με άδεια μπάρα οταν ημανε τερμα χαμηλα το γόνατο με ενοχλούσε πχ. Στα διαλα, 3 βδομαδες οφ :'(
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σταδιαλα γιατι κανετε επιπολαιοτητες... Συγκετρωθειτε σε αυτο που ταιριαζει στο σωμα σας.. Και το κυριαρχο οοων ζεσταμα καλο...
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν κατι σε ποναει πολυ μην το παιδευεις αστο να ξεκουραστει 2-3 μερες και βλεπεις μετα.Δεν εχει νοημα να κανουμε γυμναστικη οταν μας ποναει κατι γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το χειροτερεψουμε Ναι οταν ειδα οτι δεν..δε το πιεσα. Και σημερα δε παω πουθενα το βραδυ, ξεκουραση & αυριο επισης σπιτι. Κι απο Δευτερα θεωρω θα μαι οκ
tehAllantin Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σταδιαλα γιατι κανετε επιπολαιοτητες... Συγκετρωθειτε σε αυτο που ταιριαζει στο σωμα σας.. Και το κυριαρχο οοων ζεσταμα καλο... δεν φταιω εγω που ειμαι παιχταράς μεγάλος και με σταματάνε μονο με τραυματισμούς! 5
king2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ναι οταν ειδα οτι δεν..δε το πιεσα. Και σημερα δε παω πουθενα το βραδυ, ξεκουραση & αυριο επισης σπιτι. Κι απο Δευτερα θεωρω θα μαι οκ Γενικα να ξεκουραζεσε ενδιαμεσα στις μερες που πας gym.Το να κανεις καθε μερα εξαντλητικη γυμναστικη ενω εισαι ακομα αρχαρια δεν θα σου κανει καλο.Ισα ισα θα κουρασεις το σωμα σου με τον καιρο και θα μεινεις off για μεγαλο διαστημα.Το ειχα παθει και εγω με το τρεξιμο στην αρχη.Παν μετρον αριστον σε ολα. 1
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 με πόσα pack είσαι; Mε 4 . Οι κατω θελουν δουλεια και χαμηλοτερο ποσοστο bf για να διαγραφουν καλα κανω τα κοψιματα στο πλαι αλλα δεν ξεχωριζουν μπροστα .Πιστευω αρχες Αυγουστου θα ειμαι jet ισως και λιγο πιο νωρις.Προσπαθω να μην χασω μυικοτητα και να κατεβασω το bf που ειναι εξαιρετικα δυσκολο . 2
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ανάστροφη κωπηλατική σουπερ ασκησουλα λυριως για πλατη αλλα οχι μονο ! βαλτε το σμιθ χαμηλα .. μπητε απο κατω και καντε αυτο ακριβως που βλεπετε στην φωτο ! παρα πολυ καλη ασκηση και υποτιμημενη ,δεν την δειχνουν δεν την προτεινουν ! δοκιμαστε την .. φωτη 87κ - μπομπα πρεπει να εισαι .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις