Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και θες να βαλεις 5 μυικα κιλα και να ριξεις ακομα 2-3% το bf.Εφικτο μεν αλλα με πολυ πολυ δουλεια.Ετσι οπως σε βλεπω αποφασισμενη πιστευω το χεις εκτος και αν βρεθει στο δρομο σου καμια κοκα κολα οποτε εκει κανεις δεν ξερει τι θα γινει. :P

Α για να γίνει το επιθυμητό recomp βρε θα χρειαστεί χρονάκια (3), για αυτό είπα κάλιο αργά παρά ποτέ... :P

να σου πω την αλήθεια περισσότερο το έχω με μεζούρα και καθρέπτη ακόμα και την διατροφή μου την δοκιμάζω ανάλογα με μένα και με τις μετρήσεις που θα ΄χω. Εμένα με ενδιαφέρει η ενδυνάμωση, η σύσφιξη, τα άλλα όλα είναι νούμερα απλά

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Α για να γίνει το επιθυμητό recomp βρε θα χρειαστεί χρονάκια (3), για αυτό είπα κάλιο αργά παρά ποτέ... :P

να σου πω την αλήθεια περισσότερο το έχω με μεζούρα και καθρέπτη ακόμα και την διατροφή μου την δοκιμάζω ανάλογα με μένα και με τις μετρήσεις που θα ΄χω. Εμένα με ενδιαφέρει η ενδυνάμωση, η σύσφιξη, τα άλλα όλα είναι νούμερα απλά

Εφοσον αυτο διαλεξες και προτιμας εκει κοντα σε βλεπω 2/3 χρονια αναλογα την δουλεια που ριχνεις και την διατροφη που κανεις.Ο καθρεφτης ειναι το καλυτερο για να δεις την προοδο του σωματος σου απλα αν το κανουμε καθε μερα δεν θα δουμε διαφορα.Τραβα μια φωτο τωρα και μια μετα απο 1 χρονο.Τοτε θα δεις τι δουλεια εκανες.

Δημοσ.

έχουν προγραμματιστεί όλα, φώτο μετρήσεις κτλ. Δεν γίνεται τίποτα με εμμονή, απλά να το υιοθετήσω ως τρόπο ζωής!

• Like 2
Δημοσ.

έχουν προγραμματιστεί όλα, φώτο μετρήσεις κτλ. Δεν γίνεται τίποτα με εμμονή, απλά να το υιοθετήσω ως τρόπο ζωής!

Και συνεχεια μετρησεις δεν ειναι σωστο γιατι χανουμε το νοημα της γυμναστικης μετα.Η γυμναστικη πρεπει να υιοθετηθει απο ολο τον κοσμο αλλα βλεπω οτι αρκετοι ξεκινανε Μαιο για να ειναι ετοιμοι για το καλοκαιρι βλεπουν οτι ειναι δυσκολο να κοψουν το τσιγαρο/πιτογυρα κτλ και τα παρατανε.Ενα 5% συνεχιζουν για χρονια.

Δημοσ.

Δήμητρα μη μασάς μια το μόνο που χρειάζεται το άθλημα είναι όρεξη (για άθληση και φαΐ) και να μην κωλώνουμε μπροστά στις μπάρες.

όποιος τα έχει και τα δύο ότι και να διαλέξει να κάνει από προγράμματα κτλ τον στόχο θα τον πιάσει. 

εγώ θα σου έλεγα να μην βάζεις μακροχρόνιους στόχους. Κοίτα short term. Βάλε στόχο για τον επόμενο μήνα όχι την επόμενη διετία. + μισό κιλό, + μια επανάληψη οποιοδήποτε επιτεύξιμο στόχο θες που σε πάει λίγο πιο μπροστά. 

Δημοσ.

Α καλα οι μικροι στοχοι υπαρχουν Αλεξ

παμε για upper hypertrophy day τωρα.

Απλα μου αρεσει να διαβαζω το σωμα μου, να βλεπω με τι αντιδρα

Δημοσ.

Δημητρα εχεις εμμονη με τους αριθμους μου φαινεται...

Σαν γυναικα πρεπει να χεις χαμηλα την μπαλα... Νομιζω σε παρασυρουμε και μεις... 

Σημερα θα παω για φαι .. Θα φαω ενα κοτοπουλο ολοκληρο... 

Σημερα η προπονηση γαμησε τοση μα τοση δυναμη και ενεργεια.. Δεν ξερω γιατι, παντου ανεβασα μα σε ολες τις ασκησεις.. Αν και δεν εφαγα με τις προγραμματισμενες ωρες λογο δουλεια και οταν εκατσα να φαω το ρυζι ενιωθα φουσκομενος, ουτε το μισο δεν κατεβηκε...

Μαλλον το υποσυνηδειτο μου δουλεψε... 

Δημοσ.

Σαν γυναικα πρεπει να χεις χαμηλα την μπαλα... Νομιζω σε παρασυρουμε και μεις...

Σημερα θα παω για φαι .. Θα φαω ενα κοτοπουλο ολοκληρο...

Σημερα η προπονηση γαμησε τοση μα τοση δυναμη και ενεργεια.. Δεν ξερω γιατι, παντου ανεβασα μα σε ολες τις ασκησεις.. Αν και δεν εφαγα με τις προγραμματισμενες ωρες λογο δουλεια και οταν εκατσα να φαω το ρυζι ενιωθα φουσκομενος, ουτε το μισο δεν κατεβηκε...

Μαλλον το υποσυνηδειτο μου δουλεψε...

Και το γαλα αρχισε να κανει δουλεια να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι το γαλα ή οχι αλλα εγω δινω...

Σκεφτομαι αυτη την εβδομαδα να κανω deload γιατι δουλευω βραδυ και ειπα να το συνδυασω ετσι, θα δω ομως...

Αυριο εχουμε προγραμματακι δυνατο, ετσι να τονωσουμε το νευρικο μας συστημα.... Ενα μισαωρακι να ξεκινησει το σαββατο καλα...

Με λεει ο αλλος στην δουλεια καλα ρε 5 κιλα τρουβα καθε μερα φερνεις τι θα γινει...Τοσο φαι που το πας.... 

Δημοσ.

Φανταζομαι τελικα τι θα μου την εκανε τη δουλεια στο ποδι... Τη Δευτερα που πηγα με stan smith και μαλιστα εφαγα κραξιμο γι αυτο. 0 απορροφητικοτητα κραδασμων παρε το voltaren παραμασχαλα ηλιθια.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ενταξει η Δημητρα ειναι σ αλλο level αλλα απο πορωση καλα παμε κι εμεις.. (Καηκε ηδη το πρωτο μαθημα της εξεταστικης σημερα :P τωρα που πηραμε λιγο μπρος θ αφησουμε το γαμο να παμε για πουρναρια;;!! :P )

Αμα ξυπνησω κι αυριο στην ιδια κατασταση, να παω να παρω μια απλη επιστραγαλιδα να κραταει καπως σταθερο αυτο το σημειο; Απ ο,τι ειδα δεν ειναι ακριβες.

Δημοσ.

Σιγά τα νούμερα ρε συ; είναι πολύ νορμάλ για μια γυναίκα. 

Ε ενταξει η Δημητρα ειναι σ αλλο level αλλα απο πορωση καλα παμε κι εμεις.. 

Σε καμένο level είμαι, αν δεν νιώσεις πόνο στο μυ δεν έχει φάση. Χρειάζεται να παίζεις με τις αντιστάσεις για να ξυπνήσει το άτιμο το μυάκι. 

Δημοσ.

To one hand cable extrension με ποια ασκηση μπορουμε να το αντικαταστησουμε (για τρικεφαλα)?

Δημοσ.

τι άλλες ασκήσεις κάνεις;

Πήρα να δοκιμασω αμυγδαλογάλα. Καλό ειναι, περιμενα να μην μου αρεσει ντιπ, αλλα μου άρεσε. Αν και στα συστατικά βλέπω 666 πράγματα (κατι σταθεροποιητες κλπ, δεν διαβάζω ολλανδικα :P ) νερο, ζαχαρη και 2% αμυγδαλο.... To δοκιμασα και με το σκουπ, μια χαρά. Αν είναι και καλό με τα κροφλέινκσ παιζει να αντικαταστήσω το συμβατικό γάλα. (η τιμη νομιζω ειναι 3πλασια βεβαια :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...