Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

squat (6reps) 45kg, bench press (6reps) 25kg, RDL (6reps) 70-80kg

αυτά τα νούμερα θέλω να τα έχω έως ώτου φύγει το 2014
τα κιλά που είμαι τώρα δεν έχουν σημασία μιας και θα είμαι άλλα όταν θα βγάζω αυτά τα νούμερα.
δουλεύω με body recomp. 
ήμουν όφφ 1,5 μήνα λόγω θεμάτων υγείας. 
πριν ξεκινήσω τις προπονήσεις, τώρα διανύω τη δεύτερη εβδομάδα, ήμουν κοντά 50kg 

το πρόγραμμα που κάνω είναι σούπερ, έχω εναλλάξ doms και γενικά μου αρέσει
υβριδικό Power Hypertrophy Adaptive Training 

• Like 6
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο Λίβε να ρωτήσεις γιατί έγινε αυτό...επίσης στο e-mail που σου ήρθε η επιβεβαίωση παραγγελίας το ποσό είναι 70,8 ή 79,90 ?

Για τις διατάσεις και για όποιον θέλει να διαβάσει και τι λένε σχετικές έρευνες ας κοιτάξει Link.png Site: http://thesportsphysio.wordpress.com/2012/09/23/to-stretch-or-not-to-stretch-that-is-the-question/">εδώ

Mail δεν μου εστειλε την εκανα τηλεφωνιξα την παραγγελια θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω...

• Like 1
Δημοσ.

Τα μισα να μου ελεγε μονο :P

απορείς ε; Ραντεβού τον Δεκέμβρη στο γυμναστήριο σου να δεις τι θα σηκώνω. 

(τςςςςςςςς ανατρίχιασα) 

Δημοσ.

απορείς ε; Ραντεβού τον Δεκέμβρη στο γυμναστήριο σου να δεις τι θα σηκώνω. 

(τςςςςςςςς ανατρίχιασα) 

psss δηλωσεις  για να  δουμε ...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα εισαι Δημητρα σιγα σιγα ολα θα γινουν.Στην ωρα τους.Για γυναικα σε αυτα τα κιλα που εισαι(δεν ξερω ποσο bf εχεις) ειναι ενα καλο επιπεδο.Στη φωτο με την κοκα κολα φαινεσε πολυ αδυνατουλα οποτε αν σηκωνεις τα κιλα σου σε squat ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Γεια σου δημητρούλλλα, είσαι έμπνευση αποφασιστικότητας λέμε! Διάβασα τα πόστ σου και στα τέτχοια μου αν η άνοιξη με χτύπησε στη μάπα και παραλίγο να με ρίξει K.O. (τα μάτχια μου καίνε, κούμπωσα άμεσα ένα xozal.) 

Θα κουμπώσω το pre work out που πήρα για το 5/3/1 και έφυγα, πάω να τσεκάρω το γόνατο.

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι Δημητρα σιγα σιγα ολα θα γινουν.Στην ωρα τους.Για γυναικα σε αυτα τα κιλα που εισαι(δεν ξερω ποσο bf εχεις) ειναι ενα καλο επιπεδο.Στη φωτο με την κοκα κολα φαινεσε πολυ αδυνατουλα οποτε αν σηκωνεις τα κιλα σου σε squat ειναι μια χαρα.σ

Στη φώτο με τη κόκα κόλα, έχω υψηλότερο BF από ότι τώρα. Αν αυτά τα BF δώσουν το χώρο τους σε μυική μάζα, θα έχω πετύχει το στόχο μου (55κιλά με 17-18% με μυική ενδυνάμωση νομίζω θα μαι καλά)

psss δηλωσεις  για να  δουμε ...

Άπιστε Θωμά θα βγάλεις μαλλιά :P 

Δημοσ.

το καλύτερο το είχε πεί ο maus, και συνόψισε την άποψη που έχω εγώ για τις διατάσεις. "Οποιος δεν ασχολείται με διατάσεις δεν έχει σχέση με το αντικείμενο". 

Μια που το έφερε το θέμα και υπάρχει γενικά η πιο "bodybuilding" άποψη ότι κάνοντας διατάσεις πριν τα βάρη δίνεις αντίθετα σήματα, ή δεν σηκώνεις όσα θα σήκωνες χωρίς και άλλα όμορφα, και επειδή διαφωνώ κάθετα και τα θεωρώ απαράδεκτα αυτά, είχα πεί να ρωτήσω και τον bro τι κάνανε στην προπόνηση άρσης βαρών που έκανε με ολυμπιακό προπονητή. Μου είπε ότι τα πράματα είναι απλά. Χωρίς να έχεις κάνει διατάσεις δεν ακουμπάς μπάρα - τέλος. 

αυτο και τελος !οταν εχουμε αυτη την αποψη σταματαμε να διαβαζουμε στο ιντερνετ 12676234 διαφορετικες μελετες δε την χρειαζομαστε! το μονο που θα προσθεσω ειναι πως δεν κανουμε εκτασεις αναμεσα απ τα  σετ αλλα πριν και  αν θελουμε και αναμεσα στις ασκησεις .. οχι αναμεσα στα σετ ..

φιλε εννοειται , εννοειται οτι δεν βγαινουν ολα τα βιλογικα προιοντα απο την αγελαδα , την αγελαδα την εφερα σαν παραδειγμα για το βιολογικο γαλα , ξεχασα να γραψω ενα ''πχ'' αλλα πιστευω οτι τα αυτονοητα δε χρειαζεται να τα λεμε.

@μαργαριτα για τους κοιλιακους κρατα οτι σου ειπαν τα παιδια δε χρειαζεται να πω κατι αλλο ! απο μενα κρατα μονο οτι αυτος που σου ειπε την γνωμη οτι δε τρεχει τιποτα αν σου ποναει ο αυχενας στους κοιλιακους ειναι απλα επικινδυνος ..

δημητρα τα χεις τα κιλα πολυ πιο γρηγορα απ τα δυο χρονια αν συνεχισεις ετσι δεν ειναι πολλα για σενα , εχεις πορωθει ασχημα ..

• Like 2
Δημοσ.

δημητρα τα χεις τα κιλα πολυ πιο γρηγορα απ τα δυο χρονια αν συνεχισεις ετσι δεν ειναι πολλα για σενα , εχεις πορωθει ασχημα ..

Στα δύο χρόνια είναι τα 40kg bench press. αλλά δεν νομίζω να τα φτάσω. Δεν θα μπορέσω να τα φτάσω γιατί θα φοβάμαι να αυξήσω από κάποιο σημείο και μετά ελλείψει σπότερ,  δεν ξέρω μακάρι να διαψευσθώ 

Δημοσ.

Στη φώτο με τη κόκα κόλα, έχω υψηλότερο BF από ότι τώρα. Αν αυτά τα BF δώσουν το χώρο τους σε μυική μάζα, θα έχω πετύχει το στόχο μου (55κιλά με 17-18% με μυική ενδυνάμωση νομίζω θα μαι καλά)

Άπιστε Θωμά θα βγάλεις μαλλιά :P

17% bf σε γυναικα 50 κιλων ειναι μια χαρα.Ποσο παρακατω να πας.Απλα το recomp θελει πολυ χρονο για να γινει.

Δημοσ.

Παντως εγω την Δημητρα την σηκωνω    με το ενα χερι στα 50 κιλα που ειναι :P, τι 2 χρονια ? σε 2 χρονια μπορει να εχουμε πεθανει .

• Like 1
Δημοσ.

Κάλιο αργά παρά ποτέ King

Καλα οπως βολευετε ο καθενας.Εγω αν περιμενα να κανω recomp στα 67 κιλα που ημουν θα επερνε χρονια.Οποτε ελιωσα στην αεροβικη και ξεκινησα παλι απο τα 58 με αρκετα καλυτερη διατροφη και κατω απο 15% bf.Ειναι η πιο γρηγορη οδος πιστευω για να πετυχουμε το στοχο μας.

Παντως εγω την Δημητρα την σηκωνω με το ενα χερι στα 50 κιλα που ειναι :P, τι 2 χρονια ? σε 2 χρονια μπορει να εχουμε πεθανει .

Βαλτην στην πλατη και καντην squat ρε συ.Καμια 50αρια reps θα τα βγαζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ 55-17%  τώρα να 'μαι 50 με 20% 

για τώρα μιλάω έως τον Δεκέμβρη του 2014 θα έχω βγάλει αυτά τα stats με τα βάρη που σας ανέφερε

Δημοσ.

Ρε συ 55-17% τώρα να 'μαι 50 με 20%

για τώρα μιλάω έως τον Δεκέμβρη του 2014 θα έχω βγάλει αυτά τα stats με τα βάρη που σας ανέφερε

Και θες να βαλεις 5 μυικα κιλα και να ριξεις ακομα 2-3% το bf.Εφικτο μεν αλλα με πολυ πολυ δουλεια.Ετσι οπως σε βλεπω αποφασισμενη πιστευω το χεις εκτος και αν βρεθει στο δρομο σου καμια κοκα κολα οποτε εκει κανεις δεν ξερει τι θα γινει. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...