Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραβανε φουλ οταν δε εχω περσοναλ κ μου τις κανει αυτη μ αλλαζει τα φωτα!

Αλλα τι σχεση εχει αυτο το σημειο μ αυτο που ποναω εγω; :/

Υπομονή Μαργαρίτα, μην χάνεις όμως προπονήσεις, καλό θα ΄ναι να ζορίζεις την περιοχή για να αιματώνεται καλύτερα...

Δε το αφηνω ενω κ σημερα παρα τον πονο πηγα & εχω και αυριο πισινα :) απλα ισως αγγαρεψω καποιον να με παει, να μην οδηγω γτ στην οδηγηση δε παλευεται

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αντωνη αυτα τα επαιρνα και εχουν πολυ ωραια γευση, αλλα σιγουρα θα εχουν συντηρητικα.

Επαιρνα και τα αλλα τα Quaker (quick oats). Αλλα παιζει κι αυτα να εχουν συντηρητικα.

φιλε εννοειται να αποσαφηνισουμε κατι γιατι πολυς κοσμος νομιζει οτι βιολογικα = πιο ποιοτικα ποιο θρεπτικα κτλ ..

τόσο τα βιολογικα, όσο και το κανονικα προιοντα περιέχουν τις ίδιες ποσότητες των βασικών θρεπτικών συστατικών.

Αυτο το ηξερα.

Η κύρια διαφορά τους ειναι στις γεωργικές πρακτικές! τα βιολογικά προϊόντα προέρχονται από αγελάδες που τρέφονται με φυτά που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα. μη φοβασαι ψεκασμους και τετοια (σιλβε εσυ ? :-) ) τα βιολογικα ειναι καλυτερα γι αυτο ειναι και ακριβοτερα ! ενα ειναι σιγουρο ..

Ναι γι'αυτο ρωτησα για τα βιολογικα, λογω της καλυτερης ποιοτητας. Δε βγαινουν μονο απο αγελαδες, ειναι και τα λαχανικα, φρουτα, κλπ.

Για τους ψεκασμους, υπαρχει τροπος να ξερεις σιγουρα αν και τα βιολογικα δεν τα ψεκαζουν και δεν ειναι μουφα βιολογικα; Κι αυτο με ενδιαφερει.

Αυτό με τα βιολογικά;

Μμμμμμ εντάξει δε δίνω κ τόση σημασία.

Γράφω από αγροτική περιοχή

Αν θες πες να ξερουμε κι εμεις.

Μπορεις να φτιαξεις γκρανολα σπιτικη απο βρωμη. Ειναι τουμπανη και βαζεις εσυ οτι θες μεσα (προφανως οχι αηδιες).

Αυτη ακουγεται καλη λυση απο αποψη ποιοτητας (αρκει να βρεις καλα υλικα εννοειται).

Γιατι δεν κανει να τρως ταχινι καθε μερα;;;

Οχι δεν το ειπα για καποιο συγκεκριμενο λογο, απλα μου ακουστηκε περιεργο να τρωει καποιος ταχινι καθε μερα. Δεν ξερω και κανενα που να το κανει. Θελω να αποφευγω να τρωγω σε καθημερινη βαση μια τροφη που δεν ξερω οτι την τρωει κοσμος σε καθημερινη βαση, χωρις να παθαινει τιποτα. (αυτο που λενε φυλαγε τα ρουχα σου να'χεις τα μισα)

Κατα τα αλλα δεν ειχα καποιο λογο να το σκεφτω.

Συνταγη: βρωμη γαλα κανελα ξηροι καρποι σταφιδες.. 2 λεπτα στο μικροκυμματων και εγινε τελειο.... Αλλιως βαλε μουσλι...

Τι διαφορα εχει το μουσλι απ'αυτο που ειπες; Οτι βρισκω στο ιντερνετ ειναι οτι το μουσλι ειναι κι αυτο μειγμα.

Μαλλον κατι τετοιο θα κανω παντως.

1η λύση: Μιξ ωμών ξηρών καρπών με αποξηραμένα φρούτα. Υγιεινό, λιπαρά που τα χρειάζεται ο οργανισμός, αρκετή πρωτείνη. Σε χορταίνει και σε γεμίζει ενέργεια.

2η λύση: Μπάρες με ταχίνι και διάφορα υλικά. Το ιντερνετ είναι γεμάτο συνταγές, άρχισε τους πειραματισμούς μέχρι να βρεις αυτή πυ αρέσει. Είναι πολύ εύκολες να φτιαχτούν.

3η λύση: Χαλβά με αποξηραμένα φρούτα.

Να φροντίζεις πάντως να μην ξεπερνάς τα 100γρ ανα γεύμα (κι άλλα 50 τα αποξηραμένα φρούτα) γιατί είναι θερμιδικές βομβες τα άτιμα :)

Ωραιος!

Οκ θα τα επεξεργαστω.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις ηρθε η πρωτεινη και θα παω να την παρω αυριο..

Γιατι ομως μου βγηκε 79,90.. Ταχα δωρεαν μεταφορικα... Απο το ιντερνετ μου εβγαζε 70,8+€ .. Εγω την εκανα τηλεφωνικα ομως για να κανω μια διευκρινηση...

Τωρα ηρθε θα το φαω....

Πάρε ένα τηλέφωνο Λίβε να ρωτήσεις γιατί έγινε αυτό...επίσης στο e-mail που σου ήρθε η επιβεβαίωση παραγγελίας το ποσό είναι 70,8 ή 79,90 ?

Για τις διατάσεις και για όποιον θέλει να διαβάσει και τι λένε σχετικές έρευνες ας κοιτάξει Link.png Site: εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Kαι αφου μιλαμε για διατασεις..... to διατασεις or not to διατασεις?

Πολλα ψαγμενα ατομα λενε πως δεν χρειαζεται καθως ουσιαστικα με τις διατασεις επαναφερεις τον μυ στην αρχικη του κατασταση και "διαγραφεις" ενα μερος της προσπαθειας που εχεις κανει. Αλλα ψαγμενα ατομα λενε πως ειναι καλο (αλλα οχι απαραιτητο) να κανεις διατασεις καθως αυξανεις την ελαστικοτητα των μυων, προφυλασεσαι απο τραυματισμους, και "καθεται" καλυτερα το σωμα.

Τι πιστευετε? 

το καλύτερο το είχε πεί ο maus, και συνόψισε την άποψη που έχω εγώ για τις διατάσεις. "Οποιος δεν ασχολείται με διατάσεις δεν έχει σχέση με το αντικείμενο". 

Μια που το έφερε το θέμα και υπάρχει γενικά η πιο "bodybuilding" άποψη ότι κάνοντας διατάσεις πριν τα βάρη δίνεις αντίθετα σήματα, ή δεν σηκώνεις όσα θα σήκωνες χωρίς και άλλα όμορφα, και επειδή διαφωνώ κάθετα και τα θεωρώ απαράδεκτα αυτά, είχα πεί να ρωτήσω και τον bro τι κάνανε στην προπόνηση άρσης βαρών που έκανε με ολυμπιακό προπονητή. Μου είπε ότι τα πράματα είναι απλά. Χωρίς να έχεις κάνει διατάσεις δεν ακουμπάς μπάρα - τέλος. 

Εγώ κάνω ένα mix από static και dynamic stretching πάντα πριν την προπόνηση (με έμφαση στο dynamic). 

• Like 2
Δημοσ.

E ναι για αυτό δεν θα μπεις στη προπόνηση και θα γεμίσεις τη μπάρα με βάρη φουλ, θα δουλέψεις λίγο με λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις και μετά θα μπεις στα λειτουργικά σετ. αλλιώς δεν θέλω να το φαντάζομαι καν. 

Btw, είδα στο όνειρό μου ότι έκανα bench press (επικλινή) 6reps στα 40kg !!! 
Το είπα σε φίλο και με κοροίδευε μου έβαλε το τραγούδι του Μιχ. Χατζ. "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω" 

• Like 3
Δημοσ.

E ναι για αυτό δεν θα μπεις στη προπόνηση και θα γεμίσεις τη μπάρα με βάρη φουλ, θα δουλέψεις λίγο με λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις και μετά θα μπεις στα λειτουργικά σετ. αλλιώς δεν θέλω να το φαντάζομαι καν. 

Btw, είδα στο όνειρό μου ότι έκανα bench press (επικλινή) 6reps στα 40kg !!! 
Το είπα σε φίλο και με κοροίδευε μου έβαλε το τραγούδι του Μιχ. Χατζ. "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω" 

αλλο αυτό. Είτε κάνεις διατάσεις είτε όχι δεν γεμίζεις την μπάρα με την μία αν θέλεις να ζήσεις :D

no comment για τα όνειρα, έχεις ξεφύγει εσυ :D

• Like 3
Δημοσ.

παντα διατασεις σε ζεστο μυ! απαραιτητες!! οσο πιο μεγαλη ελαστικοτητα εχουν οι μυς τοσο λιγοτερους τραυματισμους θα εχεις!

Καλα ναι, εγω παντα κανω καθως κουβαλαω πολλα κουσουρια. Απλα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη αποψη.

το καλύτερο το είχε πεί ο maus, και συνόψισε την άποψη που έχω εγώ για τις διατάσεις. "Οποιος δεν ασχολείται με διατάσεις δεν έχει σχέση με το αντικείμενο". 

Μια που το έφερε το θέμα και υπάρχει γενικά η πιο "bodybuilding" άποψη ότι κάνοντας διατάσεις πριν τα βάρη δίνεις αντίθετα σήματα, ή δεν σηκώνεις όσα θα σήκωνες χωρίς και άλλα όμορφα, και επειδή διαφωνώ κάθετα και τα θεωρώ απαράδεκτα αυτά, είχα πεί να ρωτήσω και τον bro τι κάνανε στην προπόνηση άρσης βαρών που έκανε με ολυμπιακό προπονητή. Μου είπε ότι τα πράματα είναι απλά. Χωρίς να έχεις κάνει διατάσεις δεν ακουμπάς μπάρα - τέλος. 

Εγώ κάνω ένα mix από static και dynamic stretching πάντα πριν την προπόνηση (με έμφαση στο dynamic). 

Δικια μου παραλειψη, αναφερομουν κυριως σε post workout stretching. Νομιζω οτι ειναι εντελως χαζο να πας να πιασεις κιλα χωρις ζεσταμα.

Κοροιδευτε εσείς, εγώ μια μέρα θα τα σηκώσω 

Ποσα κιλα εισαι?

Δημοσ.

Μαλλον απο το gym  στο διαδρομο η' whatever  το επαθες  και αυτο συμβαινει πολυ πιθανον διοτι εισαι αγυμναστη και δουλευουν στο σωμα σου μυς και τενοντες που απλα μεχρι τωρα ηταν σε αχρηστια .Λογικα  θα εχεις πολλους  τετοιους πονους -πιασιματα απο εδω και περα και φυσικα με την παροδο του χρονου θα ελατωνονται. 

Ναι, καλά, ελατώννονται αμα κάνεις συγκεκριμένες ασκήσεις. Κάθε που αλλάζεις όμως τσουπ! κι άλλοι μυς μπαίνουν στο παιχνίδι, κι αντε απ' την αρχή.

1 χρόνο τώρα, δε θυμάμαι βδομάδα που να μην εχω doms ή πιάσιμο. Βεβαια εγω ειμαι και μλκς κι αλλάζω συνέχεια :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσο κιλά είμαι τώρα, αλλά πόσο μυική ενδυνάμωση (μυικότητα) θα έχω όταν θα πάω να τα σηκώσω. 

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσο κιλά είμαι τώρα, αλλά πόσο μυική ενδυνάμωση (μυικότητα) θα έχω όταν θα πάω να τα σηκώσω. 

Προφανως. Ωστοσο η μυικοτητα ειναι συνδεδεμενη με το βαρος και το υψος για ενα ατομο που ασχολειται με το αθλημα καιρο (οπως εσυ).

Δημοσ.

Ρε συ Δημητρα στα 50 κιλα δεν εισαι?Για γυναικα ποσα θες να κανεις σε επικλινη?

Τα μισα να μου ελεγε μονο :P

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...