Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπερες!

Εχω απο χθες εναν πονο-πιασιμο στο ποδι χαμηλα εκει που λυγιζει πχ κατα το πατημα του συμπλεκτη στην οδηγηση. Δε μπορω να το λυγισω προς τα πανω, με το ζορι οδηγω δυο μερες τωρα. Το πα σημερα στη κοπελια μου το κοιταξε, το γυρισε απο δω το γυρισε απο κει.. Μαλλον απ την οδηγηση θα χω πιαστει γιατι δε θυμαμαι να χτυπησα, να το γυρισα.. Η μαλακια ειναι οτι επειδη με ενοχλουσε δεν εκανα οσο διαδρομο ηθελα.

Τεσπα, ερωτηση. Θεωρειται νορμαλ να πιανεται ο αυχενας κατα την εκτελεση κλασσικων κοιλιακων σε στρωμα;; Εχω μια γνωμη που μου ειπε ναι & μια που ειπε οτι δε κανει καλο αυτο.. Βεβαια μετα το περας της ασκησης περναει τελειως και δεν υπαρχει καποια ενοχληση.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Είναι νορμαλ για όσους δεν ξέρουν πώς να κάνουν κοιλιακούς. 

Σταμάτα να βάζεις τα χέρια πίσω απο το κεφάλι όταν κάνεις κοιλιακούς, και σταμάτα να οδηγείς την κίνηση με το κεφάλι. Η κίνηση οδηγείται από το στήθος. Ο λαιμός άκαμπτος κατά την εκτέλεση της άσκησης. Μπορείς να σταυρώσεις τα χέρια στο στήθος όταν κάνεις κοιλιακούς και θα καταλάβεις τι λέω. 

• Like 5
Δημοσ.

Τα χερια τα σηκωνα απλα παράλληλα με το σωμα μου τις πρωτες φορες, μετα δοκιμαςα και να τα εχω διπλωμενα διπλα στ αυτια αλλα δεν αλλαξε κατι. Το λαιμο προσεχω αυτο που λες, να τον εχω ακαμπτο να ναι δηλαδη σα να χω μια μπουνια κατω απ το σαγονι μου, να μη σκυβω.

Μαλλον θα κανω αυτο που λες με σταυρωμενα χερια και θα δω.

Δημοσ.

Σπερες! <br> Εχω απο χθες εναν πονο-πιασιμο στο ποδι χαμηλα εκει που λυγιζει πχ κατα το πατημα του συμπλεκτη στην οδηγηση. Δε μπορω να το λυγισω προς τα πανω, με το ζορι οδηγω δυο μερες τωρα. Το πα σημερα στη κοπελια μου το κοιταξε, το γυρισε απο δω το γυρισε απο κει.. Μαλλον απ την οδηγηση θα χω πιαστει γιατι δε θυμαμαι να χτυπησα, να το γυρισα.. Η μαλακια ειναι οτι επειδη με ενοχλουσε δεν εκανα οσο διαδρομο ηθελα.<br><br> Τεσπα, ερωτηση. Θεωρειται νορμαλ να πιανεται ο αυχενας κατα την εκτελεση κλασσικων κοιλιακων σε στρωμα;; Εχω μια γνωμη που μου ειπε ναι & μια που ειπε οτι δε κανει καλο αυτο.. Βεβαια μετα το περας της ασκησης περναει τελειως και δεν υπαρχει καποια ενοχληση.

Προσπαθησε να πιεζεις κατα την εκτελεση της ασκησης τους κοιλιακους σου, και να σηκωνεσαι βαζοντας δυναμη μονο σε αυτους. Αυτη ειναι και η σωστη εκτελεση της ασκησης.

Σταυρωσε τα χερια στο στηθος οπως ειπε και ο alex και θα σου βγει πιο σωστα η κινηση.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Σπερες!

Εχω απο χθες εναν πονο-πιασιμο στο ποδι χαμηλα εκει που λυγιζει πχ κατα το πατημα του συμπλεκτη στην οδηγηση. Δε μπορω να το λυγισω προς τα πανω, με το ζορι οδηγω δυο μερες τωρα. Το πα σημερα στη κοπελια μου το κοιταξε, το γυρισε απο δω το γυρισε απο κει.. Μαλλον απ την οδηγηση θα χω πιαστει γιατι δε θυμαμαι να χτυπησα, να το γυρισα.. Η μαλακια ειναι οτι επειδη με ενοχλουσε δεν εκανα οσο διαδρομο ηθελα.

Τεσπα, ερωτηση. Θεωρειται νορμαλ να πιανεται ο αυχενας κατα την εκτελεση κλασσικων κοιλιακων σε στρωμα;; Εχω μια γνωμη που μου ειπε ναι & μια που ειπε οτι δε κανει καλο αυτο.. Βεβαια μετα το περας της ασκησης περναει τελειως και δεν υπαρχει καποια ενοχληση.

Γεια χαρα νταν μαγκα !

Νορμαλ ειναι για οσους κανουν πρωτη φορα ακα αρχαριους  και εγω το ιδιο παθαινα πριν 300 χρονια .Για τον σωστο τροπο  απαντησε ο Alex, το ποδι  δεν παιζει να το εχεις παθει απο την οδηγηση με την καμμια .

Μαλλον απο το gym  στο διαδρομο η' whatever  το επαθες  και αυτο συμβαινει πολυ πιθανον διοτι εισαι αγυμναστη και δουλευουν στο σωμα σου μυς και τενοντες που απλα μεχρι τωρα ηταν σε αχρηστια .Λογικα  θα εχεις πολλους  τετοιους πονους -πιασιματα απο εδω και περα και φυσικα με την παροδο του χρονου θα ελατωνονται. 

• Like 3
Δημοσ.

Σπερες!

Στατικό stretching μετά τη προπόνηση κάνεις; (κοινώς, αποθεραπεία;) μου μυρίζεται πιάσιμο άσχημο λόγο έλλειψης αποθεραπείας στο γαστροκνήμιο. Είναι το σημείο πίσω από το γόνατο που δένονται τένοντες 

• Like 1
Δημοσ.

και εγω το ιδιο παθαινα πριν 300 χρονια.

Και δεν σου φαίνεται ρε...

Ο Μητσοτάκης δεν είναι τίποτα μπροστά σε σένα :P

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια συγγνωμη μαλλον εγω δε το διεκρινισα(τη σκοτωσα τη λεξη) σωστα. Μιλαω για την περιοχη του αστραγαλου, το μπροστα μερος που λυγιζει προς τα πανω κατα την οδηγηση.

Νταξει ρε φωτη το παμε ειμαι νουμπας πρεπει να το λεμε συνεχεια;;; :P χαχα!

Δημητρα κανω παντα διατασεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Και δεν σου φαίνεται ρε...

Ο Μητσοτάκης δεν είναι τίποτα μπροστά σε σένα :P

Ηomo neanderthal 

Παιδια συγγνωμη μαλλον εγω δε το διεκρινισα(τη σκοτωσα τη λεξη) σωστα. Μιλαω για την περιοχη του αστραγαλου, το μπροστα μερος που λυγιζει προς τα πανω κατα την οδηγηση.

Νταξει ρε φωτη το παμε ειμαι νουμπας πρεπει να το λεμε συνεχεια;;; :P χαχα!

Δημητρα κανω παντα διατασεις :)

Για γαστροκνήμιο κάνεις ;

Στο λέω γιατί πραγματικά είχα απίστευτο τράβηγμα στο γραστροκνήμιο του αρ.ποδιού όταν είχα ξεχάσει να κάνω διατάσεις για το γαστροκνήμιο...

Δημοσ.

Ρε σεις ηρθε η πρωτεινη και θα παω να την παρω αυριο..

Γιατι ομως μου βγηκε 79,90.. Ταχα δωρεαν μεταφορικα... Απο το ιντερνετ μου εβγαζε 70,8+€ .. Εγω την εκανα τηλεφωνικα ομως για να κανω μια διευκρινηση...

Τωρα ηρθε θα το φαω....

Δημοσ.

Kαι αφου μιλαμε για διατασεις..... to διατασεις or not to διατασεις?

Πολλα ψαγμενα ατομα λενε πως δεν χρειαζεται καθως ουσιαστικα με τις διατασεις επαναφερεις τον μυ στην αρχικη του κατασταση και "διαγραφεις" ενα μερος της προσπαθειας που εχεις κανει. Αλλα ψαγμενα ατομα λενε πως ειναι καλο (αλλα οχι απαραιτητο) να κανεις διατασεις καθως αυξανεις την ελαστικοτητα των μυων, προφυλασεσαι απο τραυματισμους, και "καθεται" καλυτερα το σωμα.

Τι πιστευετε? 

Δημοσ.

Ρε συ το γαστροκνημιο η γαμπα δεν ειναι; Ναι κανω

σημείο της γάμπας. Όταν κάνεις διατάσεις νιώθεις τους μύες να τραβάνε; κράτα λίγα δεύτερα παραπάνω την άλλη φορά

466db219a6a6b72388eab3d1030bbe91_XL.jpg

• Moderators
Δημοσ.

παντα διατασεις σε ζεστο μυ! απαραιτητες!! οσο πιο μεγαλη ελαστικοτητα εχουν οι μυς τοσο λιγοτερους τραυματισμους θα εχεις!

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονή Μαργαρίτα, μην χάνεις όμως προπονήσεις, καλό θα ΄ναι να ζορίζεις την περιοχή για να αιματώνεται καλύτερα... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...