Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Απο γευση ? μαμανε !! απλα σοκολατιτσα ειναι αυτη καλο ειναι να την αποφευγουμε ! απο γευση παντως και τα δυο δινουν ασχημα !! φιλε εννοειται να αποσαφηνισουμε κατι γιατι πολυς κοσμος νομιζει οτι βιολογικα = πιο ποιοτικα ποιο θρεπτικα κτλ .. τόσο τα βιολογικα, όσο και το κανονικα προιοντα περιέχουν τις ίδιες ποσότητες των βασικών θρεπτικών συστατικών. Η κύρια διαφορά τους ειναι στις γεωργικές πρακτικές! τα βιολογικά προϊόντα προέρχονται από αγελάδες που τρέφονται με φυτά που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα. μη φοβασαι ψεκασμους και τετοια (σιλβε εσυ ? ) τα βιολογικα ειναι καλυτερα γι αυτο ειναι και ακριβοτερα ! ενα ειναι σιγουρο .. ο,τι τρωμε , ειμαστε ! το ειπε πρωτος ο ιπποκρατης αιωνες πισω και ισχυει 100 % το σπιτι που κατοικουμε (το σωμα μας δηλαδη) μπορουμε να το χτυσουμε με οτι υλικα εμεις θελουμε ! μπορουμε να το φτιαξουμε απο πρωτεινες - πολλα λαχανικα - φρουτα - ψαρια - οσπρια κτλ , μπορουμε ομως να το φτιαξουμε και με λαδωμενες πιτες . κρεμες γαλακτος , πολλα κιλα ζαχαρης , κοκορετσια και ραβανι! στην πρωτη περιπτωση θα εχουμε παρει ολες τις βιταμινες , τα ιχνοστοιχεια και ολα οσα χρειαζομαστε για να ζησουμε μια δυνατη , ποιοτικη και υγιης ζωη , στην δευτερη περιπτωση θα εχουμε παρει οσο λιπος χρειαζομαστε και ακομη περισσοτερο για να την βγαλουμε σε περιπτωση παγετωνα η επιλογη παντα ειναι δικη μας ... 4
Plug Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυτό με τα βιολογικά; Μμμμμμ εντάξει δε δίνω κ τόση σημασία. Γράφω από αγροτική περιοχή
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Θελω να κοψω τα δημητριακα με συντηρητικα, επειδη τρωγω καθε μερα, αλλα δεν ξερω με τι να τα αντικαταστησω. Εχετε καμια προταση; Εχω ακουσει καλα λογια για το ταχινι και τη βρωμη, αλλα μπορεις να τρως ταχινι καθε μερα; Και η βρωμη δεν ειναι ανοστη; Ετρωγα ενα διαστημα αλλα τη σταματησα. Επισης τα βιολογικα (πχ βιολογικη βρωμη, που εχει εδω κοντα) ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως βιολογικα και δεν τα ψεκαζουν, κλπ; Υποθετω πως ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις σιγουρα. Μπορεις να φτιαξεις γκρανολα σπιτικη απο βρωμη. Ειναι τουμπανη και βαζεις εσυ οτι θες μεσα (προφανως οχι αηδιες). 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυτα τα κουακερ γιατι η συσκευασια ειναινλες και η μιση χυθηκε στο πατωμα.. Πολυ λιγα εχειεσα για την τιμη τους... Γιατι δεν κανει να τρως ταχινι καθε μερα;;; Συνταγη: βρωμη γαλα κανελα ξηροι καρποι σταφιδες.. 2 λεπτα στο μικροκυμματων και εγινε τελειο.... Αλλιως βαλε μουσλι... 1
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σημερα επαιξε καρδιολογος , φουλ εξεταση & χαρτι που θελανε στο γυμναστηριο. Το πορισμα ειναι go ahead και γυμνασου οπως κ οσο θες. Εμένα μου είπε να ΜΗΝ κάνω βάρη και να ΜΗΝ κάνω αεροβική, μόνο ελαφρύ περπάτημα. Όχι γιατί είδε κάτι αλλά γιατί είμαι 40 χρονών... Αμα ήσουν εδώ κοντά θα σε έστελνα στον ίδιο, έτσι από περιέργεια να δω τι θα έλεγε σε σένα. Ίσως να σου επέτρετε step aerobic 2 φορές τη βδομάδα Θελω να κοψω τα δημητριακα με συντηρητικα, επειδη τρωγω καθε μερα, αλλα δεν ξερω με τι να τα αντικαταστησω. Εχετε καμια προταση; Εχω ακουσει καλα λογια για το ταχινι και τη βρωμη, αλλα μπορεις να τρως ταχινι καθε μερα; Και η βρωμη δεν ειναι ανοστη; Ετρωγα ενα διαστημα αλλα τη σταματησα. Επισης τα βιολογικα (πχ βιολογικη βρωμη, που εχει εδω κοντα) ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως βιολογικα και δεν τα ψεκαζουν, κλπ; Υποθετω πως ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις σιγουρα. 1η λύση: Μιξ ωμών ξηρών καρπών με αποξηραμένα φρούτα. Υγιεινό, λιπαρά που τα χρειάζεται ο οργανισμός, αρκετή πρωτείνη. Σε χορταίνει και σε γεμίζει ενέργεια. 2η λύση: Μπάρες με ταχίνι και διάφορα υλικά. Το ιντερνετ είναι γεμάτο συνταγές, άρχισε τους πειραματισμούς μέχρι να βρεις αυτή πυ αρέσει. Είναι πολύ εύκολες να φτιαχτούν. 3η λύση: Χαλβά με αποξηραμένα φρούτα. Να φροντίζεις πάντως να μην ξεπερνάς τα 100γρ ανα γεύμα (κι άλλα 50 τα αποξηραμένα φρούτα) γιατί είναι θερμιδικές βομβες τα άτιμα 2
raid_av Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 οπως ? σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω .. Επανερχομαι λιγο στο θεμα τραυματισμου που ειχα. Τελικα επαθα μερικη επιφανειακη ρηξη υπερακανθιου και θλαση πλαγιου δελτοειδη. Πλεον δεν εχω πονο και εχω αρχισει ασκησεις με λαστιχα ενδυναμωσης υπερακανθιου.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποιες ασκησεις μπορω να κανω χωρις να πιεζουν τον πλαγιο δελτοειδη.
alex_000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Φίλε μου είσαι για shrugs Με λάστιχο απλά πάτα το λάστιχο.
bosei Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έκανα σήμερα την ομελέτα που κάνω κάθε πρωί αλλά έβαλα το λάδι καρύδας για τηγάνισμα (δεν έχει θέμα με το τηγάνισμα αυτό το λάδι). Ήταν πολύ περίεργη η γεύση που άφησε στην ομελέτα και δεν θα την ξανακάνω έτσι... 2
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σε βλέπω στο τέλος να το απλώνεις στα πόδια για μαύρισμα. Καλά τα λέει η Δήμητρα... 2
bosei Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σε βλέπω στο τέλος να το απλώνεις στα πόδια για μαύρισμα. Καλά τα λέει η Δήμητρα... Τώρα που δοκίμασα λίγο σκέτο να το φάω δεν έχω θέμα...το είχα βάλει και στο ψυγείο όπου στερεοποιείται.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έκανα σήμερα την ομελέτα που κάνω κάθε πρωί αλλά έβαλα το λάδι καρύδας για τηγάνισμα (δεν έχει θέμα με το τηγάνισμα αυτό το λάδι). Ήταν πολύ περίεργη η γεύση που άφησε στην ομελέτα και δεν θα την ξανακάνω έτσι... ωμό το λάδι καρύδας είναι καλύτερο....
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Επανερχομαι λιγο στο θεμα τραυματισμου που ειχα. Τελικα επαθα μερικη επιφανειακη ρηξη υπερακανθιου και θλαση πλαγιου δελτοειδη. Πλεον δεν εχω πονο και εχω αρχισει ασκησεις με λαστιχα ενδυναμωσης υπερακανθιου.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποιες ασκησεις μπορω να κανω χωρις να πιεζουν τον πλαγιο δελτοειδη. φιλε δε το ξεχασα το θεμα απλα δε μπορεις να κανεις διαγνωση εξ αποστασεως γι αυτο δε σου ειπα τπτ ! λογικα καποια θλαση θα ηταν .. κανε με λαστιχο αυτη που σου ειπε ο αλεξ , κανε εκτασεις προς τα πανω , οχι ομως πλαγιες εκτασεις ! δουλεψε και πολυ κροσοβερ θα δυναμωσουν πολυ οι πρόσθιοι δελτοειδεις ! τα χερια στο τελειωμα της ασκησης να ειναι στο υψος του στηθους η του προσωπου και οχι στο υψος της μεσης ... ωμό το λάδι γενικοτερα είναι καλύτερο.... Εμένα μου είπε να ΜΗΝ κάνω βάρη και να ΜΗΝ κάνω αεροβική, μόνο ελαφρύ περπάτημα. Όχι γιατί είδε κάτι αλλά γιατί είμαι 40 χρονών.. ρε γιαννη δε παιζει αυτο ! ειδικα η αεροβια ασκηση (αν εισαι υγιης) προτινεται σε ολες τις ηλικιες ! πρεπει να του παρουν το διπλωμα και να του κλεισουν το ιατρειο ..
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Του το κλεισε ο μπουμπουκος, αν και μαλλον καπου θα βολευτηκε παλι με το ΠΕΔΥ. Αυτοι οι ανικανοι ειναι που δε χανουν ποτε τη δουλεια τους... 5
raid_av Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες για τις ασκησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις