Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε καλα antwnie

Φιλε maus λες?θα δειξει πως θα παει.Μεχρι στιγμης ανεβαινω συνεχεια στις προπονησεις και τωρα τελευταια που χτυπαω και 9 αυγα τη μερα(2 κροκους) εχω δει πολυ καλυτερες επιδοσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

έχω φάει 200γρμ γιαούρτι τοταλ 2% και 54γρμ βρώμη στα μικροκύματα και 1 μεσαία μπανάνα...
σε μια ώρα έχω spinning, ελπίζω να χωνεύω εύκολα .... 

Δημοσ.

έχω φάει 200γρμ γιαούρτι τοταλ 2% και 54γρμ βρώμη στα μικροκύματα και 1 μεσαία μπανάνα...

σε μια ώρα έχω spinning, ελπίζω να χωνεύω εύκολα .... 

to  εχεις παρακανει με το φαι κανε λιγο κρατει κοιλιοδουλη !

Δημοσ.

to  εχεις παρακανει με το φαι κανε λιγο κρατει κοιλιοδουλη !

πως φαίνεσαι ότι είσαι σε περίοδο απογλυκογόνωσης :P 

Κάνεις σαν ντίβα όταν πεινάς

• Like 3
Δημοσ.

Αντε βγαλτο απο το μυαλο του.. Θα τον ρω βολικα και θα του πω δυο λογακια.

Του ειπα να ψαξει κιολας στο ιντερνετ να δει...

βάλε στο κουτί της πρωτείνης κακάο με ζάχαρη και άσε το placebo effect να κάνει θαύματα! Μ'ένα σμπάρο 2 τρυγώνια ;)

γιατί μιλάει σαν να είναι λαχανιασμένος;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

δειτε εδω ασκησεις για 6 pack

Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ανοίγεις τα μάτια

Πόσο τρολλερ παίζει να είσαι ρε φίλε? xD

Δημοσ.

Σημερα επαιξε καρδιολογος , φουλ εξεταση & χαρτι που θελανε στο γυμναστηριο. Το πορισμα ειναι go ahead και γυμνασου οπως κ οσο θες.

Του ανεφερα ενα συμπτωμα που εχω..καποιες φορες μετα το φαϊ με πιανει ταχυκαρδια...και το οτι κουραζομαι ευκολα σχετικα ακομα και σε φασεις που ειμαι οκ με τον θυρεοειδη. Μου ειπε οτι εχω μικρο ογκο παλμου, στελνει δηλαδη λιγο αιμα η καρδια.

Λαθος του κατασκευαστη :P :p Δε τιθεται καποιος λογος ανησυχιας.

Εγω παλι πιστευω και θελω να ελπιζω οτι με την ασκηση η καρδια μου θα δυναμωσει και αυτο θα αλλαξει.

Υγ: ρε σεις το τεστ κοπωσεως το κανουνε και παππουδες;;; Με 12% ανηφορα στο διαδρομο; Νταξει το βγαλα ολο αριστα, αλλα αυτα τα 3 τελευταια λεπτα με 14% ανηφορα και ταχυτητα στο 6 (αν θυμαμαι καλα) ηταν απο τα πιο μαρτυρικα της ζωης μου :P

Δημοσ.

Σημερα ...

Μιση πιτσα και μια μπυρα χτυπισαμε για το βραδυ.. Δεν το μετανιωσα... Λεω θα το ευχαριστηθω... Αυριο προπονηση...

Πηρα κρακερ ολικης να μου κοβουν την πεινα οταν πρεπει...

Γιατι το πιασιμο στο στηθος ηρθε τωρα... Με εκανε κομματια...

Ξεχασα να γραψω και μια μπαλα παγωτο σοκολατα

• Moderators
Δημοσ.

μαργαρητα η καρδια ειναι μυς και γυμναζεται!! οποτε μην φοβασαι τωρα ισως στελνει λιγο οσο το γυμναζεις θα στελνει περισσοτερο!! 

εγω εχω φτασει σε σημει που σε ηρεμια εχω 38 παλμους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να κοψω τα δημητριακα με συντηρητικα, επειδη τρωγω καθε μερα, αλλα δεν ξερω με τι να τα αντικαταστησω. Εχετε καμια προταση;

Εχω ακουσει καλα λογια για το ταχινι και τη βρωμη, αλλα μπορεις να τρως ταχινι καθε μερα; Και η βρωμη δεν ειναι ανοστη; Ετρωγα ενα διαστημα αλλα τη σταματησα.

Επισης τα βιολογικα (πχ βιολογικη βρωμη, που εχει εδω κοντα) ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως βιολογικα και δεν τα ψεκαζουν, κλπ; Υποθετω πως ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις σιγουρα.

Επεξ/σία από ennoeitai
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...