Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστον να λέει Μαργαρίτα, από την πείνα τα λέει :)

Εν τω μεταξύ, δοκίμασα σήμερα το πρωτόκολλο ΤΑΒΑΤΑ στα βάρη. Η λογική είναι απλή: Έχοντας βάλει τα κιλά που θα έκανα σε 3*8 σετ, στα 20'' που γυμνάζεσαι βγάζεις 4-6 επαναλήψεις, ανάλογα την άσκηση. Λίγο πριν φτάσεις τα 8 που ούτως ή άλλως στόχευες.

Εδώ όμως είναι το ζουμί. Με μόλις 10'' ξεκούραση πρέπει να ξανακάνεις τις ίδιες επαναλήψεις. και ξανά, και ξανά, 8 φορές.

Και φυσικά, αν έχεις δυνάμεις κάνεις άλλη μια 8αδα, με 1' ξεκούραση ανάμεσα.

Εγώ έκανα 1 8αδα για κάθε άσκηση πλην του σκουοτ. Αυτό θα το κάνω όταν δε θα χρειάζεται να πάω στη δουλεια μετά ;)

Ζόρικο πρωτοκολλο, πιο απαιτητικό από το κλασικό 3*8. 

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πήρα σήμερα λάδι καρύδας που ήθελα καιρό να δοκιμάσω. Ακόμη δεν το έχω βάλει κάπου αλλά το άρωμά του είναι τρομερό...

Δημοσ.

και αει πες οτι τις πρωτεινες τις δικαιολογείς μεσα στο γυμναστηριο.

Τους freddo espresso πως τους δικαιολογείς;

in other news

αρκετα καλη η protein works αν αν και δεν εχει την ιδια διαλυτότητα με την ON.

Δημοσ.

in other news

αρκετα καλη η protein works αν αν και δεν εχει την ιδια διαλυτότητα με την ON.

Όχι ρε συ...μιά χαρά διαλυτότητα έχει...και μην φανταστείς...με 10-15 κουνήματα. Σου αφήνει κόκους εσένα ? Το μόνο "θέμα" της είναι ότι αφρίζει λίγο.

Δημοσ.

Οσες φορες εχω παει στο γυμναστηριο τωρα μεσα σε 10 μερες που ειμαι γραμμενη, δεν ειχα παει στο αλλο μεσα σ ενα χρονο...

αυτος ειναι κ ο λογος που βγαζουν προσφορες τυπου 100e το χρονο καποια gym ! αυτοι οι πελατες τους κρατουν στην ζωη !

δινουν 100 ευρω με την προοπτικη ''ελα μωρε αξιζει ,  για ενα ολοκληρο χρονο 100 ευρω δεν ειναι τιποτα '' και  δε πατανε το ποδι τους ποτε , ουσιαστικα τα δινουν τσαμπα!

μαργαριτα τιποτα προσωπιικο - ετσι συμβαινει με το 90% δεν εισαι η μονη ! αν πηγαιναν οι μισοι απο αυτους που πληρωνουν συνδρομη σε μεγαλες αλυσιδες με 100 ευρω τοτε το gym  θα εκλεινε , δε θα χωρουσαν ολοι μεσα ...

Δημοσ.

Πήρα σήμερα λάδι καρύδας που ήθελα καιρό να δοκιμάσω. Ακόμη δεν το έχω βάλει κάπου αλλά το άρωμά του είναι τρομερό...

Τι να το κανεις ? για μασαζ δεν ειναι αυτο ?

Δημοσ.

Τι να το κανεις ? για μασαζ δεν ειναι αυτο ?

Έτσι απλά θα το έχω στην διατροφή μου και λόγω των MCT λιπαρών του είναι μιά καλή προσθήκη έξτρα πηγής λιπαρων.

Τα MCT λιπαρά δεν μεταβολίζονται το ίδιο όπως τα άλλα λιπαρά, αλλά πολύ πιό γρήγορα προσφέροντας έτσι άμεση ενέργεια. Πολύ τα βάζουν pre-workout οπότε θα τα δοκιμάσω και εκεί.

Δημοσ.

Αυτο το βαζω το καλοκαιρι στη θαλασσα...:-P
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτο το βαζω το καλοκαιρι στη θαλασσα...:-P

Ε μόλις τελειώνεις τρώγε το κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Μη με διωχνεις ρε τωρα που το χω παρει αποφαση :(

gyZXB9H.jpg

Όχι ρε συ...μιά χαρά διαλυτότητα έχει...και μην φανταστείς...με 10-15 κουνήματα. Σου αφήνει κόκους εσένα ? Το μόνο "θέμα" της είναι ότι αφρίζει λίγο.

Ανακατεύω με κουτάλι και αφήνει κόκκους. Επιςης, ο αφρός δεν με ενοχλεί.

Δημοσ.

gyZXB9H.jpg

Ανακατεύω με κουτάλι και αφήνει κόκκους. Επιςης, ο αφρός δεν με ενοχλεί.

Α...αν ανακατεύεις με κουτάλι λογικό μου ακούγεται. Δεν είναι και σαν της on που είναι σκόνη σκόνη...αυτή είναι πιό παχιά κάπως.

Δημοσ.

7 μηνες πριν στα 67 κιλα με αρκετο λιπος

vcuw.jpg

wrad.jpg

και σημερα στα 61 κιλα(2.5 κιλα εβαλα σε 2 μηνες).Καλη διατροφη χωρις να τρωω χαζα κανω 3-4 μηνες περιπου.

20140529_164914.jpg

20140529_165124-1-1.jpg

Οι φωτογραφιες ειναι πριν την προπονηση οποτε δεν υπαρχει καθολου bump.

Στοχος τα 70 κιλα οπως εχω πει με το ιδιο ποσοστο bf.

• Like 8
Δημοσ.

κινγκ ωραιος ρε παιχτη μπραβο !

σε κανα χρονο σε βλεπω να αλλαζεις αβαταρ , να βαζεις το δικο σου και να μην παιρνει κανεις χαμπαρι την αλλαγη :-)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...