dimitra_m3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρε δημητρα 15 χρονων ειναι οτι και να φαει θα το καψει... Τι μυικοτητα; θα αλλαξει το σωμα του χιλιες φορες... Για αυτό λέω ότι δώρον άδωρον να πάρει...αλλά και να πιει κάνα σκουπ δεν θα πεθάνει κιόλας
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αντε βγαλτο απο το μυαλο του.. Θα τον ρω βολικα και θα του πω δυο λογακια. Του ειπα να ψαξει κιολας στο ιντερνετ να δει...
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 το πρόβλημα ειναι αλλού ,ανεξαρτήτως ηλικίας θεωρώ μαλακία να βλέπω άτομα που δεν κάνουν σοβαρή δουλειά να θέλουν πρωτείνες ενώ τους ειναι άχρηστες ,δεν έχουν κάτι να συμπληρώσουν, πεταμένα λεφτά , όπως κ αυτό που λέει η δημητρα που πίνουν πρωτείνη με γάλα λόγο οτι τους αρέσει η γευση της.Φάση λες κ κάποια ειναι χοντρή με πατσές να κρέμοντε και προγούλια κ θέλει να κάνει τατουάζ ενα γαμάτο σχέδιο που ειναι πολυ ουαου και cool απότι της έχουν πει.λολολολ
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μη του μιλάς επιθετικά και με νεύρο, πάρτον με το καλό.
skipperas Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εδώ η μάνα μου είχε φτιάξει ζεστή σοκολάτα και πίνανε με 2 φίλες της. Γυρνάω σπίτι και βλέπω στο πάγκο της κουζίνας την πρωτείνη ανοιχτή. ΤΟ γέλιο. 6
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εδώ η μάνα μου είχε φτιάξει ζεστή σοκολάτα και πίνανε με 2 φίλες της. Γυρνάω σπίτι και βλέπω στο πάγκο της κουζίνας την πρωτείνη ανοιχτή. ΤΟ γέλιο. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά στη γεύση, είναι τόσο όμοια με την "κοινή" σοκολάτα!
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά στη γεύση, είναι τόσο όμοια με την "κοινή" σοκολάτα! θα την καταλαβει την διαφορα ο μικρος αν κανει καμμια μ@@κια και φαε φαπα απο την μανα χαχαχαχαχαχα
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Live θα σε τρελανουν ρε συ τα αδερφια.Παρε καμια 500αρια αυγα και 20κιλα πρωτεινη να βρεις την ησυχια σου.
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Η ερώτηση είναι στους πιο έμπειρους, κρεατίνη, πρωτείνη , ω3 είμαστε κομπλέ. Λέω να βάλω και γλουκοσαμίνη στο παιχνίδι. Αξίζει τον κόπο ή το παρακάνω με 3 σκόνες και ω3? Εγω δεν εχω αποψη για την γλουκοσαμινη δεν εχω παρει ποτε ξεχωριστα .
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ντακον το ειχα πει και σε παλαιοτερο ποστ μου συμφωνα με γιατρο που εμπιστευομαι δεν αξιζει!
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δε ξερω κ πως λεγονται οι ασκησεις.. Ας πουμε για σημερα Λοιπον: εχει ενα διαδρομο με κατι κενα αναμεσα κ εκει πηδαω ξερω γω απ το ενα κενο στο αλλο, μετα πηδαω μια μεσα στα κενα μια εκτος διαδρομου, με κουτσο, ανα δυο κενα κλπ Trx (ποσο γαματοοοο) βαθια καθισματα Κατι που κραταω μια μπαλα σε καθε χερι κ ειτε τα φερνω προς τα πανω, ειτε τ ανοιγω στο πλαι κλπ Κοιλιακους Πουσαπς Τετοια πραγματα.... (Αναθεμα κ αν σου δωσα να καταλαβεις ) Πρωτη φορα πας gym ever?
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οσες φορες εχω παει στο γυμναστηριο τωρα μεσα σε 10 μερες που ειμαι γραμμενη, δεν ειχα παει στο αλλο μεσα σ ενα χρονο... Οποτε ναι ας πουμε οτι ειναι η πρωτη φορα που παω γυμναστηριο εβερ.
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οσες φορες εχω παει στο γυμναστηριο τωρα μεσα σε 10 μερες που ειμαι γραμμενη, δεν ειχα παει στο αλλο μεσα σ ενα χρονο... Οποτε ναι ας πουμε οτι ειναι η πρωτη φορα που παω γυμναστηριο εβερ. Ντροπη σου ,περασε εξω
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μη με διωχνεις ρε τωρα που το χω παρει αποφαση 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις