TheOneGandalf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παίδες επειδη και σε μενα τελειωνει η πρωτεινη, έχετε να προτείνετε καμμια καλη μάρκα με καλή τιμή? Μέχρι τώρα είχα την Matrix 5.0 της Syntrax.
margaritagr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τι κανεις στο περσοναλ? Δε ξερω κ πως λεγονται οι ασκησεις.. Ας πουμε για σημερα Λοιπον: εχει ενα διαδρομο με κατι κενα αναμεσα κ εκει πηδαω ξερω γω απ το ενα κενο στο αλλο, μετα πηδαω μια μεσα στα κενα μια εκτος διαδρομου, με κουτσο, ανα δυο κενα κλπ Trx (ποσο γαματοοοο) βαθια καθισματα Κατι που κραταω μια μπαλα σε καθε χερι κ ειτε τα φερνω προς τα πανω, ειτε τ ανοιγω στο πλαι κλπ Κοιλιακους Πουσαπς Τετοια πραγματα.... (Αναθεμα κ αν σου δωσα να καταλαβεις )
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παίδες επειδη και σε μενα τελειωνει η πρωτεινη, έχετε να προτείνετε καμμια καλη μάρκα με καλή τιμή? Μέχρι τώρα είχα την Matrix 5.0 της Syntrax. http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-80-4000gr-detail#.U4YqQqh_srU Εδω.....
tehAllantin Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δε ξερω κ πως λεγονται οι ασκησεις.. Ας πουμε για σημερα Λοιπον: εχει ενα διαδρομο με κατι κενα αναμεσα κ εκει πηδαω ξερω γω απ το ενα κενο στο αλλο, μετα πηδαω μια μεσα στα κενα μια εκτος διαδρομου, με κουτσο, ανα δυο κενα κλπ Trx (ποσο γαματοοοο) βαθια καθισματα Κατι που κραταω μια μπαλα σε καθε χερι κ ειτε τα φερνω προς τα πανω, ειτε τ ανοιγω στο πλαι κλπ Κοιλιακους Πουσαπς Τετοια πραγματα.... (Αναθεμα κ αν σου δωσα να καταλαβεις ) πόσα δινεις;;;
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 πόσα δινεις;;; δε παιζει κατω απο 30 ευρα το μαθημα πουθενα ! εκτος αν γινεται σε καποιο αλλο gym και σκας κανα 20ρικο ! γιαννη ναι καντο και στα βαρη αυτο με την μικρη ξεκουραση , μ αρεσει η προπονηση που κανεις .. 1
TheOneGandalf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-80-4000gr-detail#.U4YqQqh_srU Εδω..... Ωραίος. Τι γεύση έχεις δοκιμάσει? Αν μπορείς πες μου λιγο και απο διαλυτοτητα πως τα παει γιατι μια παλιότερη που ειχα γέμιζε αφρό και ήταν πολύ σπαστικό..
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σοκολατα.... Καλη ειναι σε γενικες γραμμες... Ειδικα για την τιμη της... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Η ερώτηση είναι στους πιο έμπειρους, κρεατίνη, πρωτείνη , ω3 είμαστε κομπλέ. Λέω να βάλω και γλουκοσαμίνη στο παιχνίδι. Αξίζει τον κόπο ή το παρακάνω με 3 σκόνες και ω3?
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παιδες προβλημα.. Θα μου γυρισει το μυαλο ο μικρος και θα του πω να μην ξαναπαει να κανει γυμναστικη τουλαχιστον με δικα μου πραγματα .. Απλα γιατι ειναι μικρος και σκεφτεται λαθος απο τι νομιζω.. Τωρα μου ειπε οτι θελει να πινει ενα σκουπ πρωτεινη . Του ειπα στο επιπεδο που εισαι και στην ηλικια που εισαι δεν θα σε βοηθησει σε κατι. Λεει εγω θα πινω. Του ειπα να μην σε δω ή σε καταλαβω. Το θεωρω μακακια. 15χρονων ειναι και ξερω οτι για αυτο ευθυνεται ο μεγαλος που του γεμιζει το μυαλο με βλακειες
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εννοειται να μην τον αφησεις να πιει ουτε ενα σκουπακι ! αυτα περνανε ολα απο τα νεφρα καιειναι πολυ μικρος φιλε για τετοια ρε συ λιβε δε παιζει σε ολο το σπιτι να μην εχειμς μια καλη κρυψωνα να κρυψεις την σκονη ! οκ για γαλοπουλες και αυγα το καταλαβαινω δε μπορεςι να κλειδωνεις το ψυγειο , την σκονη κρυβε την ομως ! ντακον με την καμμια φιλε ! το παρα-παρακανεις με 3 σκονες και τα ω! συν οτι δε λεει και πολλασαν συμπληρωμα ! και ακριβο ειναι νομιζω και δε κανει κ πολλα πραγματα ! χονδρους συνδεσμους και αρθρωσεις βοηθαει να αποκατασταθουν , αν ομως εχεις προβλημα ειναι προτιμοτερο να τους ξεκουραζεις παρα να παρεις το συμπληρωμα ! επιβαρυνεις πολυ τα νεφρα σου .. η αποψη μου ειναι , τσου ! 3
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εδώ οι δικοί μου πίνουν την πρωτεϊνη σοκολάτας στο γάλα, θα τρελαθώ!!! Λύθηκα στο γέλιο σήμερα 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εγω μπριζοθηκα μονο που με το ειπε... Δε θα τον αφησω... Ειναι μικρος και βλεπει ενας και μαλ@κιζεται αυτος.. Πιο πολυ λογο της ηλικιας του και της ψιλοζηλιας που μας βλεπει εμας του μεγαλους.. Αν το καταλαβω θα τον κραξω ασχημα.. Θα γινει καμια βλακεια και θα τρεχω χωρις να το θελω κιολας... Εχω και το μεγαλο μου λεει ολο βλακειες.. Μου τσαμπουναει εχω κατι φιλαρακια που ψωνιζουν απο βουλγαρια πρωτεινες πολυ φθηνες και εγκεκριμενες απο τον ΕΟΦ .. εσκασα στα γελια.. Λεω εγω δεν παιζω το κεφαλι μου με αυτους τουαπατεωνες προτειμω να δωσω και 10€ παραπανω παρα να το κανω αν θες παρε εσυ.. Του ειπα οτι παραγγειλα...αλλα τονισα πρωτα τα σκας και μετα θα πιεις...
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μην τρελαίνεσαι δεν μπορεί να πάθει κάτι με 30γρμ πρωτεϊνης την ημέρα, ειδικά στις σύγχρονες πρωτεϊνες τύπου whey που είναι καθαρές ή τουλ. καθαρότερες από κείνες του 90' Απλά είναι άσκοπο αφού δεν την έχει ανάγκη ο οργανισμός του από τη στιγμή που δεν θέλει να αυξήσει μυικότητα...
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρε δημητρα 15 χρονων ειναι οτι και να φαει θα το καψει... Τι μυικοτητα; θα αλλαξει το σωμα του χιλιες φορες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις