Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 φωτη ξερω δε βλεπεις βιντεο τα βαριεσαι κ καλα κανεις ! ανοιξε μονο αυτο να καταλαβεις την αναστροφη λαβη ! βαλε λοιπον τον παγκο επικλινη (οχι ισιο οπως αυτος στο βιντεο) και αφου κανεις κανονικα οπως κανεις 3 σετακια .. μετα βαλε λιγα κιλα και κανε με αναστροφη λαβη πολλες και γρηγορες επαναληψεις ! πιανει τουμπανο τον ανω θωρακικο και ειναι οτι πρεπει για κοψιμο ! οπως καθεσαι τωρα με το ενα σου χερι κανε την κινηση σαν να κανεις επικλινη και με το αλλο πιασε το στηθος σου ψηλα ! κανε την κινηση κανονικα και κανε την και αναστροφα να δεις ποσο περισσοτερο σε πιανει στο στηθος .. εγω κανω αυτην σουπερ σετ με πουσαπς με κληση ! απλα κανω γρηγορες επαναληψεις με ενταση και λιγα σχετικα κιλα ! δοκιμασε , το χεις .. οκ θα την δοκιμασω και θα σου πω , πους απς στο gym δεν κανω με τι αλλο να την κανω σουπερ σετ; Sent from my iPhone5 using Insomnia. Gym eimai τωρα αλλα εχω ωμους - τρικεφαλα
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τελικα μλκ τα ιδια κανουμε ! και γω δεν εκανα ποτε , θεωρω σωστο να μην κανουμε τιποτα στο γυμναστηριο που μπρουμε να κανουμε σπιτι χωρις οργανα ! τελευταια τα εβαλα στο προγραμμα κ πιανουν πολυ ! μη φανταστεις οτι πεφτω κατω και βαραω 50 ααρες καμμιασχεση ! εκει που εχω κλασει κυριολεκτικα απ τον επικληνη παω σε ενα παγκο με κληση και ισα που μπορω και παιρνω καμμια 10ρια αυτο εννοω ! καντην σουπερ σετ με εκτασεις με αλτηρες η με πεκ ντεκ ! ακου πριν κραξεις .. οχι καθιστος με κλειστα τα χερακια οπως την κανουν ολοι ! ανασηκω στο μηχανημα λιγο , μην καθεσαι δλδ σηκω λιγο και ακουμπα πισω .. βαλε τα ταχερια σου καπως ετσι ανοιχτα και δωστου ! πιανει πολυ στο πλαι και πανω .. γενικοτερα εγω δινω πολυ σουπερ σετ .. δοκιμασε θα σε πιασει 100% το μονοπωλισαμε και κουρασαμε ! σορρρυυυυυυ παιδες . 2
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 πεκ ντεκ ετσι βαζω τα χερια ακουμπαω πλατη αλλα καθομαι στο καθισμα κανονικα θα δοκιμασω και σηκωμενος ,ειναι τουμπανο ασκηση ναι και σουπερ σετ φανταζομαι θα πεσει πολυ πρηξιμο . 1
alex_000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εκανα 120x5 deadlift. Εφτασα το επιπεδο "γκομενα" 7
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εκανα 120x5 deadlift. Εφτασα το επιπεδο "γκομενα" Eνταξει ρε οχι και γκομενα καλα ειναι 120 αν και εσυ εχεις τα 150 ευκολα θεμα χρονου ειναι . 1
alex_000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ενταξει ρε τριχες ειναι 84 κιλα ειμαι.. Αλλα οχι δεν εχω παραπονο κανα δυο μηνες κανω deadlift σιγα σιγα το παω.
bosei Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εκανα 120x5 deadlift. Εφτασα το επιπεδο "γκομενα" Κι εγώ τόσο έκανα την προηγούμενη βδομάδα. Μετά από ένα 4μηνο επιτέλους έπιασα ικανοποιητικά κιλα. Το έχω γυρίσει σε sumo εγώ...κι εσύ με sumo stance κάνεις ? 2
alex_000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν δεν υπηρχε το sumo δεν θα εκανα full deadlift καθολου , θα εκανα μονο Romanian. Για το σωματοτυπο μου ειναι στα ορια του dangerous 1
bosei Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν δεν υπηρχε το sumo δεν θα εκανα κανονικο deadlift καθολου , θα εκανα μονο romanian. Για το σωματοτυπο μου ειναι στα ορια του dangerous Κι εγώ αν και δυνατότερος σε conventional το γύρισα σε sumo που τουλάχιστον σε μένα είναι πιό lower back friendly. 1
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καμψεις κανω κι εγω στα καπακια μετα τον παγκο, με τα ποδια πιο ψηλα απο τον υπολοιπο κορμο. Αυτο ειναι που λετε σουπερ σετ; Ρε τι μαθαινει κανεις Μια ερωτηση για ΤΑΒΑΤΑ. Ας παρουμε τον παγκο που προαναφερθηκε. Ειναι το ιδιο να κανεις 3*8 με το να κανεις την ιδια ασκηση σε ΤΑΒΑΤΑ, δηλαδη κανεις 20'', 10'' ξεκουραση και ξανα το ιδιο, 8 επαναληψεις (συνολο 4 λεπτα); Με αυτο τον τροπο κανω τις αεροβικες ασκησεις + κοιλιακους, αναρωτιεμαι αν μπορω να το εφαρμοσω και στα βαρη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 γιαννη εστω οτι εχεις ασκησεις Α και Β σουπερ σετ ειναι το 1χΑ+1χΒ και μετα διαλλειμα αυτο επι 3,4,5 οσες φορες θες
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βασικα ο ακριβης ορος σουπερ σετ ειναι αυτο που λεει ο σπεκτ αλλα οταν οι ασκησεις αφορουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ μυικες ομαδες .. εμεις μπορει να λεμε σουπερ σετ οταν κανουμε στηθος επικλινη και ισιο , ενω στην πραγματικοτητα τα αληθινα σουπερ σετ ειναι οταν γυμναζουμε διαφορετικς μυικες ομαδες μεταξυ τους χωρις ξεκουραση οπως δικεφαλα-τρικεφαλα πχ η στηθος ωμους κτλ .. κατι ασχετο .. Οπως θα ξερετε εγω ειμαι τις πραξης και οχι της θεωριας !προτιμω δηλαδη να μαθει καποιος τα μυστικα της προπονησης μεσα απο την εξασκηση παρα μεσα απο βιβλια και βιντεο ! θα κανω μια εξερεση και θα προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το παρακατω βιβλιο !ειναι απιστευτα χρησιμο για ολους ειτε αρχαριους ειτε προχωρημενους , εχει αμετρητες φωτογραφιες , εξηγει παρα πολυ απλα και κατανοητα τα παντα και για θεματα ασκησεων αλλα και διατροφης! ειναι πολυτελειας εκδοση , παιζει στα15 ευρω αλλα τα αξιζει μεχρι και το τελευταιο λεπτο ! παρτε το και κρατηστε το για παντα !αξιζει πραγματικα .. Πιο δυνατός, πιο λεπτός και πιο μυώδεις σε 4 μόνο εβδομάδες. Η Men's Health - ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ FITNESS είναι το απόλυτο εργαλείο γυμναστικής, για να φτιάξεις το σώμα που πάντα ήθελες. Μέσα θα βρεις την πληρέστερη συλλογή ασκήσεων που έγινε ποτέ. Ενα βιβλίο που είναι εξίσου χρηστικό τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους έμπειρους του γυμναστηρίου. Περιλαμβάνει: 456 σελίδες γεμάτες συμβουλές 1.379 φωτογραφίες ασκήσεων 17 Εξαντλητικές προπονήσεις των 15 Λεπτών Εκατοντάδες προγράμματα γυμναστικής Χρήσιμες συμβουλές διατροφής Ολες τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της φυσικής αγωγής, από τους καλύτερους γυμναστές του κόσμου .. 2
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παραγγειλαμε την πρωτεινη μας... 4κιλακια ετσι να την εχουμε να γουσταρουμε... Θα μου βγαλει σχεδον μισο καλοκαιρι μαζι με τα αυγα... Πεκ ντεκ αν και εχω στο μηχανημα την εχω εγκαταληψει αυτη την ασκηση απο την αρχη...
margaritagr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πρωτη φορα σημερα ΠΕΘΑΝΑ στο γυμναστηριο... Οταν λεω πεθανα, εχω γυρισει εδω και 40' κ ακομα κουρασμενη νιωθω... 10' διαδρομο ζεσταμα με γρηγορο περπατημα , 1 ωρα περσοναλ μετα 23' διαδρομο με τρεξιμο οσο μπορουσα & μετα χαλαρα 2-3' περπατημα.. Λεω αποτελεσμα ποτε θα δουμε, μου λεει αν ακολουθησεις ο,τι λεμε τον Αυγουστο που θα πας στο νησι θα δεις διαφορα. Αυριο λογω σχολης δε μπορω να παω... Θα παω Παρασκευη(αν κ εχω πολυ φορτωμενο προγραμμα αλλα δε θελω να τ αφησω δυο μερες) για το προγραμμα μου πάνω στα οργανα & μετα Σαββατο για πισινα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις