Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αυριο προπονηση στηθος. Εδω και κατι μηνες εκτος απο την κυρια ασκηση πιεσεις στηθους με μπαρα σε ισιο παγκο 3*5 κανω και επικληνη με αλτηρες σαν βοηθητικη 5*10. Λεω αυριο να το αλλαξω για λιγο καιρο και να κανω πιεσεις σε ισιο παγκο με αλτηρες η μπαρα(ποιο απο τα δυο αλτηρες ή μπαρα) για την βοηθητικη μιλαω παντα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 δοκιμασε για λιγο καιρο η κυρια ασκηση του στηθους σου να ειναι ο επικλινης ! αραξε στον παγκο , δωστου κλιση 15-30 μοιρών η οποια θα δωσει την μεγαλυτερη πιεση στον ανω θωρακικο (σε καμμια περιπτωση οχι πανω απο 45 μοιρες γιατι μετα μπαινουν στο παιχνιδι - συμετεχουν δηλαδη ως επι το πλειστον οι πρόσθιοι δελτοειδεις κ στην ουσια θα παιζεις ωμους και οχι στηθος ) , πιασε λαβη που να ειναι λιγο μεγαλυτερη από το πλατος των ώμων γιατι εκει εχεις τα βελτιστα αποτελεσματα για τους άνω θωρακικους .. και δωστου αλυπητα .. να ξερεις οτι πολλοι bodybuilders θεωρουν τον επικλινη πιο σημαντικη ασκηση απο τον ισιο . 4
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν νομιζω να το κανω αυτο μαους.. Δεν θα την βαλω σαν κυρια ασκηση... Θα το δοκιμασω οπως το χω στο μυαλο μου και βλεπουμε... Μετα το πολυ πολυ ξαναεπιστρεφω... Στην ιδια ασκηση
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οκ εξαλου το μνμ δε παει μονο σε σενα λιβε διαβαζουν πολλοι - μπορει καποιος να το κανει ! μιαχαρα ειναι αυτα που κανεις συνεχισε τα αφου σε πιανουν ! οποιον τον ενδιαφερει να ασχοληθει με επικλινη ας διβασει το μνμημα μου οσο αναφορα τις μοιρες και την λαβη και ας επικεντρωθει ! το μονο σιγουρο ειναι πως πιεσεις στηθους σε οριζόντιο Vs πιεσεις σε επικλινη παγκο σημειωσατε 2 ! 4
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 πεινα .. Μαus ασε ρε φιλε τα burgers ειναι για τον χειμωνα θα σε κερασω Κozi's αν γυρισω απο εκει που θα παω . Για πες τωρα μια-δυο ασκησεις για να κοψω το πανω μερος του στηθους εσυ που το εχεις . 1
louisbeats2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Θ Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από louisbeats2
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μαus ασε ρε φιλε τα burgers ειναι για τον χειμωνα θα σε κερασω Κozi's αν γυρισω απο εκει που θα παω . Για πες τωρα μια-δυο ασκησεις για να κοψω το πανω μερος του στηθους εσυ που το εχεις . φωτη επικλινη παιζεις η δε τον συμπαθεις ? αν θυμαμαι καλα απο κανα δυο φωτο σου που χω δει , εισαι τουμπανο στο στηθος δεν εχεις θεμα ! κοψιμο εννοεις θελεις πανω οχι να βαλεις ογκο , σωστα ?
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οκ εξαλου το μνμ δε παει μονο σε σενα λιβε διαβαζουν πολλοι - μπορει καποιος να το κανει ! Τις καλησπέρες και τα σέβη μου Υ.Γ. Από Κυριακή βράδυ που έδωσα πόνο στο σκουοτ, σήμερα κατάφερα να περπατήσω κάπως φυσιολογικά. Αύριο ξανά πόδια, ξαναπερπατάμε τη Δευτέρα, κ.ο.κ. 5
alex_000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τις καλησπέρες και τα σέβη μου Υ.Γ. Από Κυριακή βράδυ που έδωσα πόνο στο σκουοτ, σήμερα κατάφερα να περπατήσω κάπως φυσιολογικά. Αύριο ξανά πόδια, ξαναπερπατάμε τη Δευτέρα, κ.ο.κ. εφόσον κάνεις 2 φορές την ευδομάδα squat και ξεπεράσεις το αρχικό σοκ δεν θα έχεις τόσο θέμα με τα doms. Μια χαρά θα περπατάς. Τα doms είναι αποτέλεσμα του "leg day" που ουσιαστικά είναι υπο-προπόνηση ποδιών (όσον αφορά το frequency) Εγώ κάνω 2 drop set squat, 1 πρέσσα, 1 leg extensions 3-4 φορές την ευδομάδα και δεν έχω θέμα doms του στυλ "δεν περπατάω". 2
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 φωτη επικλινη παιζεις η δε τον συμπαθεις ? αν θυμαμαι καλα απο κανα δυο φωτο σου που χω δει , εισαι τουμπανο στο στηθος δεν εχεις θεμα ! κοψιμο εννοεις θελεις πανω οχι να βαλεις ογκο , σωστα ? Μονο επικλινη κανω οριζοντιο τον εχω κοψει χρονια.Ναι ρε συ οχι ογκο απο βυζι αλλο τιποτα να κοψει το πανω μερος θελω οπως το κατω. 2
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν τον έχω τώρα μπροστά μου, ας το κάνουμε υποθετικά. Ας πούμε οτι ο πάγκος έχει μήκος 1μ. Πόσους πόντους να τον σηκώσω (όποιος σκέφτηκε πρόστυχα... μου μοιάζει ) για να μην ξεπεράσω τις 45 μοίρες που έθεσε σαν όριο ο Μάους;
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μονο επικλινη κανω οριζοντιο τον εχω κοψει χρονια.Ναι ρε συ οχι ογκο απο βυζι αλλο τιποτα να κοψει το πανω μερος θελω οπως το κατω. Μόνο εμάς μειώνεται από την άσκηση....και κει ευνοημένοι είστε... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 γιαννη εκτυπωσε αυτο και μετρησε το http://physlab.phys.uoa.gr/media/protractor2.gif
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Στη γεωμετρία έχω αικιου ραδικιου, βοηθα λιγο παραπανω σπεκτ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αν θυμαμαι καλα γιατι και εγω δεν ... βαζεις την μεσαία γραμμή στο επίπεδο του παγκου και κοιτας δεξια ή αριστερα αναλογα προς τα που θες που ειναι οι 45 μοιρες. Δηλαδη το 90 θα ειναι εκει που ο παγκος ειναι ισιος και θα δεις σε ποση κλιση ειναι το 135
Προτεινόμενες αναρτήσεις