margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πεινα .. Πρωτη φορα πηγα σημερα σ εστιατοριο και πηρα κοτοπουλο φιλετο σχαρας με ρυζι. Κι ερχεσαι εσυ τωρα & ποσταρεις... Συμφωνω με την αποπανω. ΒΑΝ
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Γιατί να αποφεύγει κανείς τα burger? Μια χαρά γεύμα είναι. 2
tehAllantin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αν κοψεις σωστό κομμάτι κρέας το burger αυτώνει μάνες! Τα αγαπώ τα λατρεύω! σημερα εβρεχε, ξεκινησα για σπιτι και ό,τι κάτσει λέω. Ε, άρχισε να ψιχαλίζει λιγάκι! μία πιο κοντινή XA! ΣΤΗΝ ΈΣΚΑΣΑ ΦΏΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ!! δυστυχώς το μεγαλείο του μουσκέματος δεν αντικατοπτρίζεται ικανοποιητικά 2
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πες τα ντακον μαρουλι ντοματα κρεμμυδι και μια τεραστεια μοσχαρισια μπιφτεκαρα ειναι σκετη κ@... επισης παιζει και σε μαυρο ψωμακι αν ειστε ψηρες! alantin κανει δουλεια η απλωστρα εκει στο holland' ε ? κοριτσια γιατι ξηγιεστε ετσι - εγω σας συμπαθω 1
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κι εγω σε συμπαθω αλλα εχω μπει στο mood του φιτνες (τοσο που σημερα ειχα νευρα που δε πηγα γυμν κ περιμενω πως κ πως τ αυριανο μαθημα) , το πρωι εκλεισα τα ματια στο κεϊκ, το μεσημερι στiς φαγηταρες... Κι ερχεσαι και ποσταρεις burger ρε φιλοςςςςςς unfair ! 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 μαργαριτα οκ σορρυ - επρεπε να βαλω στο σποιλερ την επισημανση μονο για φωτη, δε θα ξανασυμβει ! δημητρα κανονισε , θα βαλω την νταιζη να σε δαγκωσει 3
tehAllantin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το burger δεν ειναι κατ'ανάγκη junk .- Μαου, χαλασμένο το στεγνωτήριο και ο γιούφτος ο σπιτονοικοκύρης δεν το φτιάχνει. Αυτός απλώνει ρούχα ακόμη και στα σκαλιά, αίσχος δλδ. Άσε που είμαι μαθημένος πχια
Antwni Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αν κοψεις σωστό κομμάτι κρέας το burger αυτώνει μάνες! Τα αγαπώ τα λατρεύω! σημερα εβρεχε, ξεκινησα για σπιτι και ό,τι κάτσει λέω. Ε, άρχισε να ψιχαλίζει λιγάκι! μία πιο κοντινή 2014-05-13-03.02.png XA! ΣΤΗΝ ΈΣΚΑΣΑ ΦΏΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ!! δυστυχώς το μεγαλείο του μουσκέματος δεν αντικατοπτρίζεται ικανοποιητικά Ρε φίλε, όταν είναι να κολυμπήσουμε την βγάζουμε την φόρμα
Psipsinakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τελειωνω την προπονηση, τρωω την μπανανα και πινω την πρωτεινη.Μετα απο μια ωρα θα φαω παλι. Ερωτηση, υπαρχει λογος στο τελευταιο γευμα να υπαρχει υδατανθρακας και αν ναι γιατι;Ακουω απο πολλους να τρωνε και υδατανθρακα το βραδυ και μπηκα σε σκεψεις.
mimis19 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τελειωνω την προπονηση, τρωω την μπανανα και πινω την πρωτεινη. Μετα απο μια ωρα θα φαω παλι. Ερωτηση, υπαρχει λογος στο τελευταιο γευμα να υπαρχει υδατανθρακας και αν ναι γιατι; Ακουω απο πολλους να τρωνε και υδατανθρακα το βραδυ και μπηκα σε σκεψεις. Εξαρτάται ποιος είναι ο στόχος σου, δεν υπαρχει σωστό και λάθος. 2
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το βράδυ δε χρειάζεσαι υδατάνθρακα. Θες πρωτεΐνη. Για γράμμωση μιλάω πάντα.Εγώ τρώω γιαουρτάκι 0 ή 2% με αμύγδαλα.
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αφαίρεσε τη μπανάνα μετά την προπόνηση. Βράδυ τι εννοείς; Χρειάζονται για τη γλυκογονοσύνθεση απλά αν είναι το τελευταίο ημερήσιο γεύμα σου μπορείς να τους αποφύγεις Το βράδυ δε χρειάζεσαι υδατάνθρακα. Θες πρωτεΐνη. Για γράμμωση μιλάω πάντα.Εγώ τρώω γιαουρτάκι 0 ή 2% με αμύγδαλα. άσε το 0% στην άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις