pesis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 τα ραμματα εφυγαν εχει 3 μνες απο τν επεμβαση. απλα ακομα κουτσαινω και ποναει το καρφι που δεσανε το μοσχευμα στην δουλεια με το μηχανακι πριν εναμιση χρονο. πηγα να αποφυγω την πτωση και εβαλα κοντρα το ποδι για να μην πεσω. καλυτερα να επεφτα ο μλκς. ευχαριστω
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πρέπει να ρωτήσεις τον ιατρό που σε εγχείρησε κατά πόσο είναι διαθέσιμο το γόνατο να γυμναστεί και τι είδους γυμναστική μπορεί να υποστηρίξει. Πρέπει να καθαρίσεις την διατροφή σου από junk και αλκοόλ
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βάλε τα βάρη πρώτα και μετά ό,τι αερόβιο θες, Λες? Δεν ξερω. Καλο ακουγεται ως ιδεα απλα μετα τα βαρη πεθαινω οποτε δεν ξερω καν αν θα μπορω να επιπλεω, ποσο μαλλον να κολυμπησω... θα το δοκιμασω. πλακα κανω για τον γιαννωτη boy μια χαρα ειναι ολα οσα κανεις - το νερο με το μελι καθιερωσε το σου δινει πολυ εχτρα ενεργεια χωρις να ειναι γευμα, χωρις να σε φουσκωνει .. εντομεταξυ μοιαζει 100% με κατουρο ! την πρωτη φορα που με ειδεε ενας φιλος να το πινω μου λεει ''τι ειναι αυτο ρε?'' του λεω ''μλκ κατουρο ειναι , καπου διαβασα οτι αν πινεις πολυ λιγο απ το κατουρο σου σου δινει τρελλη ενεργεια! το κανω κανα-δυο βδομαδες τωρα και εχω δει τρελλη διαφορα στις επιδοσεις , μονο που πρεπει να το πινεις ζεστο !'' επρεπε να δειτε την φατσα του ετοιμος να ξερασει χααχααχααχα ΑΧΑΧΑ, εισαι σαπιος ρε! Και μενα αμα μου το ελεγαν αυτο, παιζει να ξερνουσα επιτοπου! thnx για το tip! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 λινκιν για μενα ξεχωρισε τις μερες μπανιο και κολυμβησης για να δεις καλυτερα αποτελεσματα και στα δυο
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτο θα ηταν το καλυτερο φιλε μου αλλα δυστυχως δεν ειναι και εφικτο. Εχω 4 ωρες διαθεσιμες για αθλητισμο την μερα, 3 ή 4 φορες την βδομαδα. Αμα αποφασισω να τα κανω εναλλαξ, κατι θα παει πισω. Επισης, μην φανταστειτε οτι σκωτωνομαι κιολας. Τα 2 25λεπτα ποδηλασιας ειναι πολυ χαλαρα και το 40λεπτο πισινα ειναι και αυτο αποστασεις και οχι τρελα drills. Το εχω δοκιμασει το προγραμματακι και (στους ρυθμους που το κανω) βγαινει. Kαμια μπανανιτσα θα κανει δουλεια?
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 οι 4ώρες για 3,4 φορές/εβδομαδιαίως είναι too much, μη μιλάς καθόλου, σου αρκούν. Πράξε ορθά, όπως ακριβώς σου πρότεινε ο Σπεκτ από πάνω 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καλυτερα χωρισε το 2 μερες φουλ μποντι γυμναστηριο και 2 μερες κολυμπι και θα σαι μπομπα!! θα μπορεις να πιεσεις πιο πολυ και τα βάρη και το κολύμπι! με τοσο γυμναστικη η μπανανα δεν θα κανει τιποτα 2
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αΑυτο θα ηταν το καλυτερο φιλε μου αλλα δυστυχως δεν ειναι και εφικτο. Εχω 4 ωρες διαθεσιμες για αθλητισμο την μερα, 3 ή 4 φορες την βδομαδα. Αμα αποφασισω να τα κανω εναλλαξ, κατι θα παει πισω. Και δε σου φτάνουν; Εγώ έχω μισή με μία 5 φορές τη βδομαδα... Κανε βαρη 2 φορες τη βδομαδα, φουλ μποντι, δηλαδη απο 1 μεχρι 2 ωρες. Τις αλλες 2 κανε κολυμβητηριο. Αν θες να χασεις λιπος, με το που ξυπνας κανε ΤΑΒΑΤΑ (google it) για 8' κι εισαι αρχηγος. ΥΓ. Κι αυτο που κανεις τωρα μια χαρα ειναι αλλα αν τα χωρισεις θα δεις καλυτερα αποτελεσματα. Αν δε γουσταρεις να τα χωρισεις, ξεκινα με βαρη που λεει κι η Δημητρα. 1
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν θες να χασεις λιπος, με το που ξυπνας κανε ΤΑΒΑΤΑ (google it) για 8' κι εισαι αρχηγος. HIIT και πρωί πρωί νηστικός πάντως δεν είναι καθόλου καλή ιδέα...
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πρωί πρωί ως νηστικός δεν καταστρέφεται μυικός ιστός, τι καύσιμο χρησιμοποιεί; έχεις να φας τουλ. 8 ώρες ... πειναω ... έλα, έχει αυγά με πλιγούρι 1
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πρωί πρωί ως νηστικός δεν καταστρέφεται μυικός ιστός, τι καύσιμο χρησιμοποιεί; έχεις να φας τουλ. 8 ώρες ... Ναι...έχεις παραπάνω πιθανότητες να πάρεις μαζί και μυς λόγω κορτιζόλης...ειδικά με HIIT που το κύριο καύσιμο είναι το γλυκογόνο... 2
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καλυτερα χωρισε το 2 μερες φουλ μποντι γυμναστηριο και 2 μερες κολυμπι και θα σαι μπομπα!! θα μπορεις να πιεσεις πιο πολυ και τα βάρη και το κολύμπι! με τοσο γυμναστικη η μπανανα δεν θα κανει τιποτα Και δε σου φτάνουν; Εγώ έχω μισή με μία 5 φορές τη βδομαδα... Κανε βαρη 2 φορες τη βδομαδα, φουλ μποντι, δηλαδη απο 1 μεχρι 2 ωρες. Τις αλλες 2 κανε κολυμβητηριο. Αν θες να χασεις λιπος, με το που ξυπνας κανε ΤΑΒΑΤΑ (google it) για 8' κι εισαι αρχηγος. ΥΓ. Κι αυτο που κανεις τωρα μια χαρα ειναι αλλα αν τα χωρισεις θα δεις καλυτερα αποτελεσματα. Αν δε γουσταρεις να τα χωρισεις, ξεκινα με βαρη που λεει κι η Δημητρα. Aυτη ειναι η βλακεια ομως, δεν εχω εξασφαλισμενες 4 φορες γυμναστικη την βδομαδα. Συνηθως ειναι 3. Επειδη δινω προτεραιοτητα στο κολυμβητηριο, θα καταληγω να πηγαινω 1 φορα την βδομαδα βαρη aka μια τρυπα στο νερο. Απο την αλλη, και να πηγαινω κομματια για βαρη ή για αεροβια δεν ειναι λυση. Θα το δω παιδες, σας ευχαριστω ολους (και ολες)!
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 τρώει κανείς τραχανά; καλός υδατάνθρακας ή να τον αποφύγω;
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ναι...έχεις παραπάνω πιθανότητες να πάρεις μαζί και μυς λόγω κορτιζόλης...ειδικά με HIIT που το κύριο καύσιμο είναι το γλυκογόνο... Για αλλη μια φορα χαιρομαι που ειμαι μελος της εδω παρεας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις