linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αζγκονια ταραγονια νταφασα απορροια. Το προγραμμα εχει 25 λεπτα ποδηλασια --> 40 λεπτα κολυμβηση --->25 λεπτα ποδηλασια --> περιπου 70 λεπτα βαρη. Τι μπορω να φαω αμεσως μετα την κολυμβηση ωστε να βγουν πιο ευκολα τα βαρη? Κατι μικρο που να μην με φουσκωσει και απαραιτητα να μπορω να το εχω φτιαξει απο πριν. Ντανκε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ζάχαρη θες. Μερέντα φάε..Για ποιο λόγο τα κάνεις όλα αυτά μαζεμένα;
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αζγκονια ταραγονια νταφασα απορροια. Το προγραμμα εχει 25 λεπτα ποδηλασια --> 40 λεπτα κολυμβηση --->25 λεπτα ποδηλασια --> περιπου 70 λεπτα βαρη. Τι μπορω να φαω αμεσως μετα την κολυμβηση ωστε να βγουν πιο ευκολα τα βαρη? Κατι μικρο που να μην με φουσκωσει και απαραιτητα να μπορω να το εχω φτιαξει απο πριν. Ντανκε. Με ποια λογική κάνεις τα βάρη αφού έχεις ψοφήσει μετα από μιασιμη ωρα αεροβικων ασκησεων; Κι οπως λεει ο Σπεκτ, γιατι τα κανεις ολα μαζι; Τουλαχιστον βαλε μπροστα τα βαρη, και μετα κανε οσο αεροβικη αντεχεις.
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 προσοχη - προσοχη αν καποιος εχει ενοχληση - πονο στην μεση , χωρις να ξερει απο που προερχεται , και τα αίτια του πονου ειναι προβλημα Κήλης Δίσκου Οσφύος , εξαιτιας κληρονομικής προδιάθεσης, η χρόνιας καταπόνησης με βαρη και παει να κανει την παρακατω ακσηση για να δυναμωση τους ραχιαιους και την πλατη του .. τοτε κανοντας αυτην την ασκηση ειναι πολυ πιθανο να ερθει ασθενοφορο να τον παει απ ευθειας στο νοσοκομειο ! με υπογραφη αυτο που σας λεω .. καλημερες ... kαλα ετσι και αλλιως αυτη ειναι ακυρη ασκηση εκτος αν πηγαινεις γυρευοντας η' εισαι αθλητρια ενοργανης 3
alex_000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 προσοχη - προσοχη αν καποιος εχει ενοχληση - πονο στην μεση , χωρις να ξερει απο που προερχεται , και τα αίτια του πονου ειναι προβλημα Κήλης Δίσκου Οσφύος , εξαιτιας κληρονομικής προδιάθεσης, η χρόνιας καταπόνησης με βαρη και παει να κανει την παρακατω ακσηση για να δυναμωση τους ραχιαιους και την πλατη του .. τοτε κανοντας αυτην την ασκηση ειναι πολυ πιθανο να ερθει ασθενοφορο να τον παει απ ευθειας στο νοσοκομειο ! με υπογραφη αυτο που σας λεω .. καλημερες ... και εγώ το goodmorning το θεωρώ τραγική άσκηση. Προτιμώ κατά πολύ Romanian dead lift. 4
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το πρόβλημα στα Goodmornings και στα Romanian Deadlifts είναι η αλλαγή κατεύθυνσης στο πιο κρίσιμο σημείο της άσκησης. Παρόμοιο θέμα έχουν και τα squats αλλά είναι πολύ μεγάλοι οι μυς στήριξης και δεν είναι θέμα. Αντιθέτως στις πιο πάνω ασκήσεις συμμετέχουν πιο μικροί μυς. 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εντάξει γούστα είναι αυτά. Και ο αδερφός μου προτιμάει front squat. O αδερφος σου ομως ειναι κλαρκ ,μια κατηγορια μονος του . 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ακυρη οπως λεει ο φωτης τραγικη οπως λεει ο αλξ και επικινδυνη θα ελεγα εγω ! απο τις ασκησεςις που και κανενα απολυτος προβλημα να μην εχεις στην στην μεση , στο δημιουργει για πλακα !linkin αν θελεις να φτιαξεις την φυσικη κατασταση του σπυρου γιαννωτη και πρεπει οποσδηποτε να τα κανεις ολα αυτα τοτε ασε τις μερεντες , γεμισε ενα μπουκαλι ενος λιτρου νερο , ριξε μεσα 3-4 κουταλιες μελι χτυτπησε το καλα να διαλυθει και πινε το σιγα σιγα .
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 μόνο που είδα τα κλειδωμένα ίσια πόδια, παναγιά μου ... 1
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ζάχαρη θες. Μερέντα φάε..Για ποιο λόγο τα κάνεις όλα αυτά μαζεμένα; Με ποια λογική κάνεις τα βάρη αφού έχεις ψοφήσει μετα από μιασιμη ωρα αεροβικων ασκησεων; Κι οπως λεει ο Σπεκτ, γιατι τα κανεις ολα μαζι; Τουλαχιστον βαλε μπροστα τα βαρη, και μετα κανε οσο αεροβικη αντεχεις. ακυρη οπως λεει ο φωτης τραγικη οπως λεει ο αλξ και επικινδυνη θα ελεγα εγω ! απο τις ασκησεςις που και κανενα απολυτος προβλημα να μην εχεις στην στην μεση , στο δημιουργει για πλακα ! linkin αν θελεις να φτιαξεις την φυσικη κατασταση του σπυρου γιαννωτη και πρεπει οποσδηποτε να τα κανεις ολα αυτα τοτε ασε τις μερεντες , γεμισε ενα μπουκαλι ενος λιτρου νερο , ριξε μεσα 3-4 κουταλιες μελι χτυτπησε το καλα να διαλυθει και πινε το σιγα σιγα . Λοοοοολ, δεν εχω ρε παιδες καμια ορεξη να γινω Γιαννιωτης. Δυστυχως λογο δουλειας (και διαφορετικου προγραμματος καθε μερα), αυτος ειναι ο μονος τροπος για να βγει προπονηση και πισινα και βαρη που θελω, 3-4 φορες την εβδομαδα. Τα 25 λεπτα ποδηλασιας ενδιαμεσα ειναι η αποσταση μεταξυ της πισινας και του γυμναστηριου που πηγαινω, και γινονται χαλαρα. Εχω γυμναστηριο 1 τετραγωνο απο το σπιτι μου αλλα ζητανε 115 δολλαρια τον μηνα με μια σαπια πισινα οποτε ουτε καν. Οποτε δεν πρεπει να τα κανω ολα αυτα αλλα ειναι ο μονος τροπος (πλεον) για να κανω την γυμναστικη που θελω.
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πλακα κανω για τον γιαννωτη boy μια χαρα ειναι ολα οσα κανεις - το νερο με το μελι καθιερωσε το σου δινει πολυ εχτρα ενεργεια χωρις να ειναι γευμα, χωρις να σε φουσκωνει .. εντομεταξυ μοιαζει 100% με κατουρο ! την πρωτη φορα που με ειδεε ενας φιλος να το πινω μου λεει ''τι ειναι αυτο ρε?'' του λεω ''μλκ κατουρο ειναι , καπου διαβασα οτι αν πινεις πολυ λιγο απ το κατουρο σου σου δινει τρελλη ενεργεια! το κανω κανα-δυο βδομαδες τωρα και εχω δει τρελλη διαφορα στις επιδοσεις , μονο που πρεπει να το πινεις ζεστο !'' επρεπε να δειτε την φατσα του ετοιμος να ξερασει χααχααχααχα 1
pesis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 παιδες εγω πως να χασω το λιπος που μαζεψα? ειχα θεμα με το θυροειδη και επινα πολυ αλκοολ. τωρα εχει 6 μηνες πο το εκοψα το πιωμα και ο θυροειδης σταθεροποιηθικε. οταν επινα μουν 95 κιλα 1.75 υψως. τωρα ειμαι 85 χωρις γυμναστικη και διαιτα. το θεμα ειναι οτι εχω ρηξη προσθιου χιαστου και ειμαι φρεσκοεγχειρισμενος, ακομα δεν μπορω να κανω αεροβικες ασκησεις. δεν εχω μπουτια ουτε βυζι να κρεμεται ολα αδυνατα ειναι εκτος απο την κοιλια και τα ψωμακια.
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πρόσεχε τι θα κάνεις και καλύτερα περίμενε να πάρεις το οκ για οποιαδήποτε μορφή άσκησης γιατι εμένα μ σπάσανε 2 ράμματα για πλάκα χωρίς να κάνω ταρζανιά κ αν δεν είχε κλείσει η εγχείρηση την είχα πουτσίσει , ευτυχώς ηταν επιφανιακό και δεν τον ύπια αλλα αντί να είμαι στα @@ μου και να αρχίσω προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα περιμένω να κλείσω 1,5 μηνα (την άλλη δηλαδή)προσοχή με τα ράμματα brah , better safe than sorry
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καλος τον! την ρηξη πως την τσιμπησες ? 1. ποτε ξανα αλκοολ ουτε για μυρωδια ! 2. διατροφη 3.ασκησεις καθιστος για τον κορμο 4. περπατηματακι αν στο επιτρεπει ο γιατρος ! περαστικα φιλος ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις