dimitra_m3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μπορούμε να υπολογίσουμε περίπου τα κιλά που κάποιος σηκώνει σε σμιθ, πόσα στο περίπου μπορεί να 'ναι σε ελεύθερη μπάρα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 γιατι ειναι τοσο σημαντικα τα νουμερα?
Plug Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 υπάρχει περίπτωση,το κρύο νερό να προκαλεί πόνο στο στομάχι κατα τη διάρκεια πολυ έντονης προπόνησης; Γιατι με πιάνει ενας πόνος,που μου κόβει κυριολεκτικά τα πόδια,λες και θα πάθω διάρροια και σαν σταματήσω,μετα από λίγα λεπτά φεύγει.
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η απαντηση ειναι απλη. Αν σε πιανει οταν πινεις κρυο νερο αλλα οχι οταν πινεις βρυσης, προφανως αυτο φταιει. Δημητρα, κανα 20% κατω. γιατι ειναι τοσο σημαντικα τα νουμερα? Δεν ξερω, αλλα τελευταια εκλεγηκαν δημαρχοι καμποσα νουμερα, οποτε πρεπει να ειναι σημαντικα
Plug Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δε πίνω και ποτέ από βρύση... Απλά τώρα με τις ζέστες, ξαφνικά νιώθω αυτό τον απίστευτο πόνο..
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 E δοκιμασε την αλλη φορα με βρυσης για να εισαι σιγουρος. Εγω ειχα τον ιδιο πονο με χαλασμενο νερο μπουκαλας (ειχε τις φιαλες αγορασμενες πριν 9 μηνες, φρεσκο πραμα...)
Liverpool89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σημερα τρελη προπονηση λεμε... Σκουοτ ουτε υπολογιζα λεμε τωρα απλα εβαλα κιλα γιατι στο πρωτο σετ μου φανηκαν γελοια... Τα κιλα της προηγουμενης εβδομαδας δεν ξερω τι παιχτηκε... Η προπονηση της προηγουνενγς δευτερας και της τωρινης εγιναν με πολυ ενταση και γκ@υλα... Παμε γερα... 1
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μπορούμε να υπολογίσουμε περίπου τα κιλά που κάποιος σηκώνει σε σμιθ, πόσα στο περίπου μπορεί να 'ναι σε ελεύθερη μπάρα; όχι δεν μπορούμε, είναι τελείως διαφορετικές ασκήσεις. 3
arianos16 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάποιες απορίες για compression shorts-pants. Λοιπόν το θέλω για το μπάσκετ αλλά έχω μπερδευτεί. Να πάρω pants ή σορτς με κάλτσες? Έχουν κάτι διαφορετικό αυτά? Τα θέλω και για τις γάμπες αλλά και για τους τετρακέφαλους. επίσης φοράω επιστραγαλίδες κιόλας αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Αν έχετε και καμιά πρόταση στα προϊόντα ρίξτε την!
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 σαν μαρκα καλη ειναι η σαλομον! τωρα για το αν θα παρεις καλτσες και σορτσακι εξαρταται απο σενα και τι σαρεσει! την ιδια δουλεια κανουν! 1
Plug Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάποιες απορίες για compression shorts-pants. Λοιπόν το θέλω για το μπάσκετ αλλά έχω μπερδευτεί. Να πάρω pants ή σορτς με κάλτσες? Έχουν κάτι διαφορετικό αυτά? Τα θέλω και για τις γάμπες αλλά και για τους τετρακέφαλους. επίσης φοράω επιστραγαλίδες κιόλας αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Αν έχετε και καμιά πρόταση στα προϊόντα ρίξτε την! το χειμωνα κολαν. κοιτα τα zoot,ειναι εξαιρετικά
Liverpool89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πολυ σωστη επισημανση αυτη--> http://www.totalfitness.gr/2014/01/sinthetes-askhseis-megala-mpratsa.html?m=0 Σε μενα λειτουργησε... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πολυ σωστη επισημανση αυτη--> http://www.totalfitness.gr/2014/01/sinthetes-askhseis-megala-mpratsa.html?m=0 Σε μενα λειτουργησε... Για μένα πια είναι ο νόμος της φυσικής επιστήμης, πραγματικά όσο επιφυλακτική είμαι με ό,τι αναφέρεται, τόσο αδιαμφισβήτητα το υποστηρίζω. Σύνθετες, πολυαρθρικές ασκήσεις λέμε ναι
pant13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εγω στο smith μπορω λιγοτερα απο τα ελευθερα, οποτε οτι λεει ο αλεξ
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 προσοχη - προσοχη αν καποιος εχει ενοχληση - πονο στην μεση , χωρις να ξερει απο που προερχεται , και τα αίτια του πονου ειναι προβλημα Κήλης Δίσκου Οσφύος , εξαιτιας κληρονομικής προδιάθεσης, η χρόνιας καταπόνησης με βαρη και παει να κανει την παρακατω ακσηση για να δυναμωση τους ραχιαιους και την πλατη του .. τοτε κανοντας αυτην την ασκηση ειναι πολυ πιθανο να ερθει ασθενοφορο να τον παει απ ευθειας στο νοσοκομειο ! με υπογραφη αυτο που σας λεω .. καλημερες ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις