raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλημερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω. Μην αρχισετε το κραξιμο ηδη εχω κλεισει και ραντεβου με ορθοπεδικο να παω αυριο αλλα γενικα μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο. Γυμνάζομαι τακτικα 4-5 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο μονο βάροι . Το προηγούμενο ΣΚ ειχα παει το Σαββατο και ειχα παιξει χερια super set σε χαλαρους ρυθμους. Την δευτερα ξυπνησα με εντονο πονο στην ωμοπλάτη .Την δευτερα κλασικα εκανα στηθος ολα καλα χωρις να με ενοχλει ο πονος. Παρολα αυτα ειπα λιγο να χαλαρωσω και την Τριτη ειπα να κανω off (κανονικα στο προγραμμα Τριτη εχω ασκησεις πλατης), Τεταρτη ειπα να κανω ποδια ετσι ωστε να μην ζορίσω ακομα την πλατη και να την ξεκουρασω.Σε ολες αυτες τις μερες ο πονος παρεμενε και επιανε την ομοπλατη οπως ειπα. Την Πεμπτη λεω λοιπον να δοκιμασω λιγο πλατη και βλεπω οτι στο αριστερο χερι σε οτι και ασκηση να εκανα ημουν 15-20 κιλα κατω σε σχεση με το δεξι.Μιλησα και με ενα γυμναστη εκει και μου ειπε οτι φταιει η δουλεια γραφειου που κανω και οχι το γυμναστηριο και οτι θα πρεπει να κανω καποιες φυσιοθεραπειες.Οποτε εκλεισα και εγω ραντεβου με εναν ορθοπεδικο για να παρω μια επαγγελματικη γνωμη.Αυτο που εκανα απο μονος μου το ξερω τωρα οτι θα φαω κραξιμο ειναι οτι πηρα xeforapid με δικια μου πρωτοβουλία αλλα χωρις ιδιατερα αποτελεσματα απλα ηρεμισα λιγο απο τον πονο . Θα ηθελα να ακουσω και μια γνωμη σας γενικα απο σχετικη εμπειρια ετσι εγκυκλοπαιδικά , το ξερω οτι σε γιατρο θα βγαλω ακρη μονο και οπως ειπα ηδη εχω κλεισει ραντεβου απλα και ο γιατρος μπορουσε να με δει απο την πεμπτη που εκλεισα ραντεβου , την Τριτη αυριο και επειδη το γυμναστηριο μου αρεσει με εχει παρει λιγο απο κατω που τωρα δεν μπορω να παω και να κανω ολο μου το προγραμμα κανονικα.
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γιαννη ωραίος. Το back squat είναι η ωραιότερη άσκηση όταν ξεπεράστει το αρχικό σοκ και λυθεί και λίγο το σώμα. Την Πεμπτη λεω λοιπον να δοκιμασω λιγο πλατη και βλεπω οτι στο αριστερο χερι σε οτι και ασκηση να εκανα ημουν 15-20 κιλα κατω σε σχεση με το δεξι. Πονούσε το αριστερό χέρι ? Αν είναι τραυματισμένη η ομοπλάτη με κάποια θλάση και πονάει είναι λογικό να μην σηκώνεις τα ίδια κιλά.. 1
raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γιαννη ωραίος. Το back squat είναι η ωραιότερη άσκηση όταν ξεπεράστει το αρχικό σοκ και λυθεί και λίγο το σώμα. Πονούσε το αριστερό χέρι ? Αν είναι τραυματισμένη η ομοπλάτη με κάποια θλάση και πονάει είναι λογικό να μην σηκώνεις τα ίδια κιλά.. Οχι εκει ειναι το περιεργο οτι δεν πονουσε απλα δεν ειχα τα κιλα.
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ενώ παλιότερα στις ίδιες ασκήσεις είχες τα ίδια κιλά, έτσι? Ασε τις συμβουλές από εδώ καλά κάνεις που πας σε ορθοπαιδικό. Το πιο πιθανό είναι ο τραυματισμός να έχει φέρει κάπιο μούδιασμα στα νεύρα. Η δουλειά γραφείου δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει
raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ενώ παλιότερα στις ίδιες ασκήσεις είχες τα ίδια κιλά, έτσι? Ασε τις συμβουλές από εδώ καλά κάνεις που πας σε ορθοπαιδικό. Το πιο πιθανό είναι ο τραυματισμός να έχει φέρει κάπιο μούδιασμα στα νεύρα. Η δουλειά γραφείου δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει Ναι τα ιδια κιλα. Καλα οπως εγραψα σε τετοια πραγματα δεν παιρνεις συμβουλες απο ενα forum απλα μηπως καποιος ειχε καποια αναλογη εμπειρια. Θα μαθω αυριο που θα παω στον doctοr για σιγουρα πραγματα. Ναι και εγω με την δουλεια γραφειου που ακουσα δεν πιστευω οτι εχει να κανει αλλα ποτε δεν ξερεις.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φιλε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος / ? σε ποια ασκηση ησουν 15 κατω στο ενα χερι ! επισης σε ασκησεις που χρησιμοποιεις και τα δυο χερια κανονικα οπως ο παγκος εισαι οκ η σου πεφτουν απο την μια μερια ?
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Νταξει οτι θα φτανα ποτε στο σημειο να με πουνε ψυχακι με τη γυμναστικη δε μου το χα! Εφαγα λοιπον ενα μικρο κραξιμο που πηγα και χτες.. Σημερα ειχε personal training η μερα, συμπεριλαμβανομενων ασκησεων για κοιλιακους, πλατη, ωμους.. ακομα και κουτσό Επισης εκανα για πρωτη φορα trx που μου αρεσε παρα πολυ! Ηταν στη φαση να μου λεει ξερω γω 3 σετ την ταδε ασκηση , εγω να λεω ελα αντεχω και τεταρτο Αλλα οκ προφανως δεν ειναι καλο να υπερβαλλω.. Τωρα ξαναεχω την Τεταρτη Α! Σημερα το πρωι η μαμα μου ειχε παρει κατι κρουασαν σοκολατας. Με πονο ψυχης τα εβαλα στην ακρη και εφαγα μια φετα με μελι και ταχινι + 1 ποτηρι γαλα. 2
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αχ αυτες οι μαμαδες. Παιζει να σε κυνηγαει να βαλεις ζακετα παρολο που ξεπερασαμε τους 30 βαθμους, ε;
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Με κυνηγαει να παιρνω μαζι μου ζακετα για οταν βγαινω απο το γυμναστηριο Ε για να μην ακουω γκρινια απλα τη παιρνω κ την αφηνω στο αμαξι. Εφοσον εχω μπλουζα και αλλαζω, με τετοια θερμοκρασια τι να τη κανω....
raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φιλε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος / ? σε ποια ασκηση ησουν 15 κατω στο ενα χερι ! επισης σε ασκησεις που χρησιμοποιεις και τα δυο χερια κανονικα οπως ο παγκος εισαι οκ η σου πεφτουν απο την μια μερια ? Σε ολες τις ασκησεις πλατης ημουν 15-20 κιλα κατω. Προσθολαιμιες , οπισθολαιμιες , κωπηλατικη κ.τ.λ.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 .Σε ολες αυτες τις μερες ο πονος παρεμενε και επιανε την ομοπλατη οπως ειπα. Την Πεμπτη λεω λοιπον να δοκιμασω λιγο πλατη και βλεπω οτι στο αριστερο χερι σε οτι και ασκηση να εκανα ημουν 15-20 κιλα κατω σε σχεση με το δεξι. οπως ? σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω ..
raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 οπως ? σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω .. Οχι γενικοκοτερα , μονο στο αριστερο χερι σε ασκησεις πλατης ειμαι κατω .
tehAllantin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γιαννη ωραίος. Το back squat είναι η ωραιότερη άσκηση όταν ξεπεράστει το αρχικό σοκ και λυθεί και λίγο το σώμα. εμένα γιατί με άρεσε τόσο πχιο πολύ το fron απο το back; υπνος για 2 ώρες και βουρ, ping pong σήμερα
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εντάξει γούστα είναι αυτά. Και ο αδερφός μου προτιμάει front squat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις