Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή είναι η impact αλλά πάλι...τι έννοείς αν αξίζει να συνδυαστεί με την καζείνη? Αν χρειάζεσαι τόσο πολύ καζείνη σε σκόνη τι νω πω...είναι και πανάκριβη γενικά σαν μορφή η καζείνη.

Αν αξιζει να παρω και καζεινη για πριν τον υπνο μιας και η impact εχει μονο 20 γραμμαρια πρωτεινη στο σκουπ

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν αξιζει να παρω και καζεινη για πριν τον υπνο μιας και η impact εχει μονο 20 γραμμαρια πρωτεινη στο σκουπ

Ξέρεις πόσο γρμ πρωτεϊνης πρέπει να καταναλώνει ο δικός σου οργανισμός ημερησίως;

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι όσο το δυνατόν να έχουμε κανονικό φαγητό. Τώρα αν δεν σου κάνει κανά τοτάλ 2% οκ...προτιμήσεις είναι αυτά. Το ότι έχει 20γρ. η impact δεν λέει κάτι...δεν πίνεις όσο είναι το scoop αλλά όσο έχεις υπολογίσει ότι έχεις να φας/πιείς.

Δημοσ.

Πιες ένα scoop και φαε ένα γιαουρτακι. Πιο φθηνά θα σου έρθει...

Δημοσ.

Οντως δικιο εχετε ολοι.
Μολις ειδα οτι το myprotein εχει και φυστικοβουτηρο με 7,5 ευρω το κιλο, οποτε παω σιγουρα για αγορα απο εκει μολις ψησω και καποιον φιλο να μοιραστουμε τα μεταφορικα

Δημοσ.

Το πρωι στα πλαισια του ΗΙΙΤ έπρεπε να κανω για 1 λεπτο σκουοτ χωρίς βάρος. Ανασκουμπώθηκα και ξεκίνησα. Προς έκπληξη μου τα κατάφερα (κάπου 30 επαναλήψεις). Χάρηκα, δεν το περίμενα. Μ' ετρωγε ολη μερα παντως η απροσμενη "επιτυχια".

Αποψε που γυρισαμε απο τη βολτα πηγα να κανω ποδια (το καλο με το home gym ειναι οτι κανεις οποτε γουσταρεις ;)). Λεω θα δοκιμασω σκουοτ με βαρος, να δω που βρισκομαι. Βαζω 35 κιλα, ευκολα 10 επαναληψεις. Βαζω 45, κανω 7-8. Παω στα 50 (που ειναι το pr μου), λιγο η προχωρημενη ωρα, λιγο η κουραση, πολυ οτι φοβηθηκα ο μλκς και δεν την επιασα σωστα, εκανα 3 επαναληψεις και την αφησα.

Τα εχω ομως, φακ γιεα! Baby I'm back! Και σ' αντίθεση με παλια που μισουσα αυτη την ασκηση, πλεον γουσταρω να γυμναζω ποδια, επιτελους δυναμωσαν τα καλαμακια!

Ειμαι ενα χαρουμενο και περηφανο αγορι B). Παω να απολαυσω αγαπημενη μουσικη, τσιπουρακι και Καζαντζακη.

• Like 9
Δημοσ.

Λες για καλαμάκια, σήμερα στο σημείο όπου βρισκόμουν πέρασε ένα παλικαράκι που έφευγε από το γυμναστήριο. Το πάνω μέρος εξαιρετικό, το κάτω άστα να πάμε. Ήθελα να τον ρωτήσω συγγνώμη νεαρέ, squat κάνεις; αλλά κώλωσα 

Δημοσ.

ευγε Γιαννη , αυτα ειναι !!

καζατνζακη ? εγω νομιζα πως  χθες το βραδυ

ψηφοδελτια σταυρωνες - 

κι ολη νυχτα κ .....................ες  B)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω τα εξης..

1.Βρωμη με ξηρους καρπους ταχινη κανελα + νερο

2.Γαλα 500 γρ +ενα σκπουπ μεσα

3.2 σαντουιτσς ολικης γαλοπουλα τζατζικι καλαμποκι +2 αυγα στο καθενα

2.(μαζι με το γαλα)Πρασινο μηλο

4.Πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο

Με την σειρα προτιμησης τα τρωμε;;

Εγω τα τρωω οπως τα χω αριθμησει

Δημοσ.

Εχω τα εξης..

1.Βρωμη με ξηρους καρπους ταχινη κανελα + νερο

2.Γαλα 500 γρ +ενα σκπουπ μεσα

3.2 σαντουιτσς ολικης γαλοπουλα τζατζικι καλαμποκι +2 αυγα στο καθενα

2.(μαζι με το γαλα)Πρασινο μηλο

4.Πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο

Με την σειρα προτιμησης τα τρωμε;;

Εγω τα τρωω οπως τα χω αριθμησει

Πατάτες με κοτόπουλο (ελπίζω να μην τα μεγειρεύεις με λάδια ε?) μετά γάλα + whey. Το 1 δεν έχει καν πηγή πρωτεΐνης (ζωΐκή). 

Γενικά δεν έχει και μία σχέση το ένα με το άλλο. και σε καθ'ένα ξεχωριστά λείπει και από ένα μακροσυστατικό...καλό είναι να έχεις και τα 3 μάκρος απλά πειράζεις τις ποσότητες ανάλογα τι θες.

Δημοσ.

Στο πρωινο τι να εβαζα για να εχω πρωτεινη αφου ηδη το σκουπ το εβαλα στο γαλα.

Δεν νομιζω να μπορω να προσθεσω στο πρωινο πρωτεινη μονο το σκουπ να το βγαλω απο το γαλα και να το βαλω στην βρωμη οπως εκανα παλια.

Τα σαντουιτσς τα χουν ολα σχεδον...

Το φαγητο εχει περιπου 1+ κουταλια λαδι...

Δημοσ.

Νόμιζα ήθελες και καλά πιό είναι το καλύτερο...δεν κατάλαβα ότι τα τρως όλα.

Πολλά μπορείς να βάλεις στο 1. π.χ. γιαούρτι ή αυγά.

Πάντως γιατί δεν τρως πιό "κανονικά" γεύματα ? Δηλαδή αντί για γάλα με μήλο φάε λίγο ρυζάκι με κοτόπουλο...

Δημοσ.

Ρυζι ενοειτε... Αλλα τωρα ειχα πατατες... Ολα τα τρωω... Απλα στην δουλεια το πρωι θελω γρηγορα φαγητα και να μου δινουν αυτο που χρειαζομαι... Μονο στο διαλλειμμα εχω κανονικο φαγητο..

Οταν επιστρεφω σπιτι και μετα την προπονηση ... Ξανατρωω κανονικο φαγητο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...