Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ναι αλλά κατάντησε κουραστικό.. Έχασε το νόημά του βρε παιδάκι μου.. 2 ιουνιου αρχίζω το 5/3/1 τελικά, δεν βλέπω την ώρα!

Σκέφτομαι τη βδομάδα να πάω στο γυμναστήριο για μία χαλαρή προπόνηση να δω που ειναι το γόνατο. (εννοείται Δευτέρα κλείνω ραντεβού σε γιατρό κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες, ξερετε κανα καλο ονλαιν χρονομετρο για ΗΙΙΤ; Να μπορω να το ρυθμισω να ξεκινησεις για ενα λεπτο, να βγαλει ηχο οτι ολοκληρωθηκε το λεπτο, να συνεχισει για αλλο μισο, ηχο, ξανα 1, κ.ο.κ.

Οτι εχω βρει μεχρι τωρα πρεπει να το ρυθμιζεις για καθε ξεχωριστο χρονο.

Ακυρο, το βρηκα.

Τελικα δεν έκανε καλή δουλειά, προτείνω αυτόν.

Επεξ/σία από yannis27gr
Δημοσ.

Θα χτυπισω και την πρωτεινη.. Καμια αλλη γευση εχεις να προτεινεις μπος;;

Μόνο σοκολάτα έχω δοκιμάσει εγώ για να σου πω...αν δεν θες σοκολάτα πήγαινε ή βανίλια ή φράουλα...στις άλλες που είναι κάτι περίεργες το παίζεις 50/50.

Παιδες, ξερετε κανα καλο ονλαιν χρονομετρο για ΗΙΙΤ; Να μπορω να το ρυθμισω να ξεκινησεις για ενα λεπτο, να βγαλει ηχο οτι ολοκληρωθηκε το λεπτο, να συνεχισει για αλλο μισο, ηχο, ξανα 1, κ.ο.κ.

Ακυρο, το βρηκα.

Γιάννη γιατί δεν κάνεις ένα κλασικό HIIT με τρέξιμο και μικρά all out sprint? Το νόημα με την HIIT είναι να πιάνεις >90% παλμούς...φτάνεις τόσο με τις ασκήσεις που κάνεις ?

Δημοσ.

Ακυρο, το βρηκα.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι ok.

Δημοσ.

Ανάλογα την άσκηση, άλλες φορές ναι κι άλλες όχι. Άλλες φορές πλησιάζει περισσότερο την κλασική αεροβική κι άλλες γίνεται ΗΙΙΤ.

Δημοσ.

Ανάλογα την άσκηση, άλλες φορές ναι κι άλλες όχι. Άλλες φορές πλησιάζει περισσότερο την κλασική αεροβική κι άλλες γίνεται ΗΙΙΤ.

Ακόμη κι αν πιάσεις τόσους παλμούς με αυτή την άσκηση δεν θα γίνει μετά από ώρα ? Αυτό που θέλω να πω είναι πως θα ήταν πιό αποτελεσματικό να κάνεις HIIT με τρέξιμο ή hwatever π.χ. με all out sprint 10-15 δεύτερα και 50-45 δεύτερα περπάτημα και ξανά μανά. Φυσικά αν το κάνεις για την κ@υλα σου και σ'αρέσει πάσο.

Δημοσ.

Bosei η πρωτεινη της TPW δεν εχει bcaa μεσα, σωστα;

Μα η πρωτεΐνη αποτελείται από αμινοξέα, άρα...

Ειδικά η whey έχει την μεγαλύτερη αναλογία bcaa/100γρ. από όλες τις πηγές.

Δημοσ.

Γιαννη σκεπτικες να κοψεις τα hit για κανενα μηνα να δεις πως θα παει;;;

Μπορει το σωμα σου να μην το χρειαζεται να στο πω απλα....

• Like 1
Δημοσ.

Η πρωινή γυμναστική που κάνω αποτελείται από διάφορες ασκήσεις τις οποίες αλλάζω συχνά με σκοπό :

Α) να βελτιώσω την αντοχή

Β) να δουλέψω όλους τους μυς σε βάθος χρόνου

Γ) να αποκομισω όλα τα οφέλη που προσφέρει η αεροβική γυμναστική στην καρδιά, αγγεία, κτλ

Αν φτάνει τους τάδε παλμούς για να ονομαστεί ΗΙΙΤ ή ΤΑΒΑΤΑ ή σκέτο αεροβική ή ένα μείγμα αυτών μου είναι αδιάφορο - αυτή τη στιγμή. Σαν φτάσω με το καλό στα επίπεδα αντοχής που επιθυμώ μάλλον θα αλλάξω τρόπο σκέψης.

Φροντίζω να ακούω το σώμα μου, να το ζορίζω όσο με παίρνει και να έχω μικρή αλλά σταθερή βελτίωση. Τότε νιώθω πως αυτό που κάνω το κάνω σωστά :)

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν κρατας φραπογαλο δεν λεει.

Η πρωτεινη αν την χτυπησεις με τη φραπεδιερα πιο νοστιμη γινεται.,

Την πρωτεινη την πινεις μεσα σε ενα λεπτο την φραπεδια σε μια+ ωρα..... Το ειχα δοκιμασει και γω.. Αλλα τον ηπια σε 5 λεπτα και δεν με πολυβολεψε

Σημερα προπονηση ωμους....

Ξυπναω... Λιγο κακοκεφος...

Πηγαινω κανω πρωινο βρωμη ξηροι καρπους κανελα σταφιδες γαλα 300ml ενα σκουπ πρωτεινη ενα μηλο... Εκατσα να χωνεψω..

Πηγα λεω deload or no.. Παω κανω στρατιωτικες... Στο δευτερο σετ λεω θα ανεβασω +2,5 κιλα 1*5 μετα στο τελευταιο τα αφαιρεσα..

Μια χαρα πηγε... Δεν το περιμενα.. Αλλα το deload παει για την αλλη εβδομαδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...