Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα οτι οι φωτο του κοριτσιου δεν εχουν ουτε ενα like !! Ντροπη μας :-) !   βρε πατηστε το κουμπακι στην κοπελα ,  οι ντροπες σας πιασανε ? ποσταρε κοπελα φωτο μετα απο αιωνες ,  πως θα την ενθαρινουμε να το ξανακανει ?
συν οτι ειναι μια χαρα κοπελαρα ..

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

10170829_10152421958228057_5672533702192

όποιος πάει να μιλήσει για φάρμακα ας ρίξει μια ματιά στο βυζί του στην δεξιά φωτογραφία που φαίνεται το μηχανάκι(στην δεξιά φαίνεται γιατι είναι lean) που έχει για να σοκάρει την καρδια΄όταν ανεβάζει τρελούς παλμούς για να μην πάθει καρδιακό. Το πρόβλημα το κονόμισε μετά απο μεγάλο fat loss.
so , no AAS για αυτόν , θα είχε τεζάρει . Γιαυτό μου έκανε εντύπωση και το ποστάρω γιατι έχει κανει καλή δουλειά , έχει μια ηλικία που σημαίνει έξτρα προσπάθεια και έχει κ ενα σοβαρό θέμα υγείας .

• Like 1
Δημοσ.

Μαργαριτα 17% μπορει να εισαι 27 με τιποτα.Καποιο λαθος εκανε το μηχανημα.Δοκιμασε και με αυτο που προτεινε η Δημητρα το παχυμετρο που μετραει με πιο μεγαλη ακριβεια και πες μας

Δημοσ.

αυτα ειναι

τρελλη ασκηση ισορροπιας και σταθεροποίησης ..

Δημοσ.

Μπος να την χτυπισω την πρωτεινη τι λες;

Και γω σημερα πηγα παραλια, αλλα δεν βουτηξα.. Δεν μου βγηκε..

Αλλο κουλο παραγγελνουμε καφε .. Νερο να σας φερω λεω ναι..

Το χρεωσαν εξτρα... Λες και δεν ειναι υποχρεωμενοι να το φερουν ..

3€ ο φραπες + 0.5€ το νερο .. Θελουν και τα παθαινουν .. Δεν θα ξαναπαω... Δηλαδη θα πας σε μαγαζι και δεν θα σε φερουν νερο.. Αθλιο

Δημοσ.

Ειδα οτι οι φωτο του κοριτσιου δεν εχουν ουτε ενα like !! Ντροπη μας :-) !   βρε πατηστε το κουμπακι στην κοπελα ,  οι ντροπες σας πιασανε ? ποσταρε κοπελα φωτο μετα απο αιωνες ,  πως θα την ενθαρινουμε να το ξανακανει ?

συν οτι ειναι μια χαρα κοπελαρα ..

χαχα θενκς!

Τελικα δε πηρα τιποτα και πηγα..ολο το προγραμμα δε το εβγαλα εβγαλα τα 3/4 , εκλεψα δηλ 50μ αλλα δε τη παλευα.. Ετσι εκλεισε η πρωτη βδομαδα με 6/7 προπονησεις :D

Αυριο εχει ρεπο και τη Δευτερα παλι πισω

@King θα το δοκιμασω

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα η ασκηση αυτη barbell hip thrust δεν υπαρχει... Μεχρι και ο κωλος μου πιαστηκε απο την στιγμη που διορθωσα την τεχνικη και την εκανα σωστα...

Όταν τα έλεγα εγώ! :P

Δημητρούλλλα, προσφέρει πολλαπλούς οργασμους η οδοντόβουρτσα,

όταν τρίζουν τα δόντια από καθαριότητα :P

σημερα με έπιασε η άνοιξη απροετοίμαστο. 8 σερι φτερνίσματα μέσα στο σουπερμάρκετς...

in other news τα σηκωνε τα κιλα λες και ειναι πουπουλα..

https://www.youtube.com/watch?v=OPgLqaXJQMI

Δημοσ.

Η εβδομαδα Deload τελειωσε 2 μαιου.

Κανονικα αυτη εβδομαδα ειναι να κανω deload.. Αλλα μαλλον θα την μεταβιβασω για την επομενη.. Τωρα με το γαλα δινω τρελα... Και λεω να το συνεχισω... Την επομενη θα το κανω ή να την κανω σημερα αλλα στις βασικες που εχω 3*5 να το κανω 5*5 αφου στις αλλες θα παιξω χαλαρα...

• Like 2
Δημοσ.

Μη το πας με προγραμμα , μη το προγραμματιζεις !   αφου νιωθεις ντουρασελ πηγαινε κανονικα ! και αν νιωθεις ετσι και την επομενη βδομαδα ξαναπηγαινε! οταν νιωσεις κουρασμενος τοτε κοψε λιγο ..

Δημοσ.

Μπος να την χτυπισω την πρωτεινη τι λες;

Και γω σημερα πηγα παραλια, αλλα δεν βουτηξα.. Δεν μου βγηκε..

Αλλο κουλο παραγγελνουμε καφε .. Νερο να σας φερω λεω ναι..

Το χρεωσαν εξτρα... Λες και δεν ειναι υποχρεωμενοι να το φερουν ..

3€ ο φραπες + 0.5€ το νερο .. Θελουν και τα παθαινουν .. Δεν θα ξαναπαω... Δηλαδη θα πας σε μαγαζι και δεν θα σε φερουν νερο.. Αθλιο

Ναι ρε χτύπα την. Για κάθε μέρα που την θες συμφέρει πολύ. Κανονίστε μόνο να μείνει καμία σοκολάτα...

Εγώ δεν πάω πιά σε ιδιωτικές...φαί-νερό από σπίτι.

Δημοσ.

Μια χαρα εξηγησε μπος και μεις ετσι λεγαμε να το κανουμε αλλα στο τελος αλλαξε...

Μαους θα το κανω ετσι να δω...

Θα χτυπισω μια ομελετεα σε λιγο ..

Θα χτυπισω και την πρωτεινη.. Καμια αλλη γευση εχεις να προτεινεις μπος;;

Δημοσ.

το ποστ της μέρας για τον φίλο φώτη.

κοτόπουλο κοκκινιστό με κρεμύδι κόκκινο, σκορδο, πιπ. φλωρίνης (που μικρός νόμιζα πως ειναι πιπεριά χλωρίνης και το υγρο ηταν χλωρίνη και δεν το έτρωγα με τίποτα και αναρωτιόμουν πώς στο καλό το τρώνε οι μεγάλοι), και μακαρόνια ολικής!

2014-05-24-2004_zpsf453b905.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...