Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο λεω... Καλα και αυτος μην νομιζεις ετσι θα ναι απο τι φανταζομαι απο τα λεγομενα του απλα με μουσια....

Αυτα ειναι μαους να σε παρουμε οταν ειναι να αλλαξουμε κουρτινες...χαχαχαχχα

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

χαχαχα τι μαλακας εισαι εχω το ιδιο και σε πρασινο και σε καφε βασικα δωρο μου τα ειχαν κανει .

Ελεος ρε Φωτη ! ιδια σχεδον προπονηση με βαρη, ιδια αεροβια αλλα και ιδιο μαγιο ?? ελεος δηλαδη !! :-)

και σε καφε γαμει και σε μαυρο ! γουστοζα αυτη που στα κανε δωρακι ..

να ζησουμε να την θυμομαστε:P Και εγω μουσια εχω απο περσι xDτωρα τα εκοψα αρκετα γιατι το βαρεθηκα και θα εφερνα σε μοναχο λολ. Sent from my iPhone5 using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Viper και Live πάρτε την 4κιλη της TPW από musclemax...67 ευρώ την έχει προσφορά τώρα...ξεφτίλα.

In other news πρώτο μπάνιο σήμερα. Έβαλα μετά από 20 χρόνια αντιλιακό κι εγώ και δεν έχω επιτέλους το κάψιμο του πρώτου μπάνιου,

• Moderators
Δημοσ.

λιβε αυτη ειναι καλη

http://www.musclemax.gr/proteins/dymatize-elite-whey-protein-5lbs-detail#.U4CVi_mSzEs

ο πουστης με τις καταρες εδω μπορει να σταματησει! πριν μερικα βραδια ειχα νοιωσει στον υπνο κατι τσιμπηματα στον ωμο και σημερα στην προπονηση το ένοιωσα λιγο περισσοτερο!

τι σκατα μοδα ειναι αυτη να κανεις διαδρομο ενδιαμεσα στα σετ μου λετε?

μιλουσα με ενα παιδι σημερα κανει 3-4ωρες προπονηση τη μερα 5-6 φορες τη βδομαδα! τραγικος

Δημοσ.

Ρε σεις να παρω οντως καμια πρωτεινη για φασεις που δε θα μπορω να φαω το κρεας μου μετα το γυμναστηριο; Η ειναι μαλακια στο επιπεδο που ειμαι; Το λεω μονο και μονο για περιπτωσεις που δε θα γυρναω σπιτι να φαω τ αυγα μου ξερω γω

αμα σε βολεψει πάρε , αρκεί να ξέρεις πόσο περίπου πρέπει να τρως κ να αρχίσεις να ακολουθείς ενα πλάνο διατροφής

απότι καταλαβαίνω απο αυτά που λες κ που σε ενδιαφέρουν να κάνεις δεν χρειάζεται να μετράς κ γραμμάρια , δες πάνω κάτω πόσο πρέπει να τρως για να έχεις το αποτέλεσμα που ζητάς κ πάρε κ συμπληρώματα εφόσον θα σε βολεψουν .

Άσε την πρωτεϊνη από τώρα...

πρωτείνη μπορεί να πιεί και η γιαγιά μου που λεει ο λόγος , ανούσιο θα ηταν να πάρει συμπλήρωμα χωρίς να έχει καταλήξει πόσο πρέπει να τρώει , αλλα για αρχή αφού την βολευει και χθες μπορεί να πάρει όπως μπορεί να τρώει και το μωρό γάλα απ το βυζί της μάνας του

τι σκατα μοδα ειναι αυτη να κανεις διαδρομο ενδιαμεσα στα σετ μου λετε?

μιλουσα με ενα παιδι σημερα κανει 3-4ωρες προπονηση τη μερα 5-6 φορες τη βδομαδα! τραγικος

αχχαχαχαχαχαα έκλαψα

Δημοσ.

Έλα ρε συ ρε nicoc τώρα ξεκίνησε η κοπέλα γυμναστήριο

Θα την βάλεις να πάρει πρωτείνη και συμπληρώματα από τώρα?

Τέσπα, ό,τι θέλει ας κάνει...

In other news πρώτο μπάνιο σήμερα. Έβαλα μετά από 20 χρόνια αντιλιακό κι εγώ και δεν έχω επιτέλους το κάψιμο του πρώτου μπάνιου,

Σε ζηλεύωωωωωωωω

Έπρηζα τους φίλους μου, να πάμε αλλά βαριούνται.

Έχω κολλήσει στα 2 μπάνια πριν καιρό...και τώρα που έχει τόση ζέστη βαριούνται...

Δημοσ.

Σε ζηλεύωωωωωωωω

Έπρηζα τους φίλους μου, να πάμε αλλά βαριούνται.

Έχω κολλήσει στα 2 μπάνια πριν καιρό...και τώρα που έχει τόση ζέστη βαριούνται...

Από την άλλη η παρέα με πρήζει...όχι ότι δεν μ'αρέσει αλλά είναι ευχάριστά μέχρι 1-1,5 ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ρε συ ρε nicoc τώρα ξεκίνησε η κοπέλα γυμναστήριο

Θα την βάλεις να πάρει πρωτείνη και συμπληρώματα από τώρα?

Τέσπα, ό,τι θέλει ας κάνει...

εγώ δεν την βάζω να κάνει τίποτα , δική της αποφάση ειναι αν την βολευει

το απο τώρα δε καταλαβαίνω , οι δικοί σου σε προετίμασαν κάπως πριν φας το πρώτο σου αυγό ? :-D

πω τι θυμήθικα τώρα , το αυγό το βρασμένο που το χτυπούσαν στο ποτίρι με ψωμί κ τις αυγόφετες

άααλλη φλασιά :confused: :confused:

Δημοσ.

Εμενα ποτε δε μου κανε η μαμα μου χτυπητο αυγο, ολα τα παιδακια ακουω που το τρωγανε, εγω τιποτα! Απωθυμενο! :P

Ερωτηση...σημερα νιωθω τρελλη κουραση , ισως μου βγαινει που ειναι το τελος της βδομαδας, δε ξερω.. Ειχα παρει τις προαλλες ενα monster energy drink απ το περιπτερο να δοκιμασω, το χω στο ψυγειο. Λεω να φυγω 5:30, να μαι 6 στη πισινα.. Αν το πιω κατα τις 5 θα βοηθησει; Η θ ανεβασει παλμους κ δεν ειναι καλο πριν την ασκηση;

Δημοσ.

παρτο αλλα οχι για να το πιεις αλλα για να το πεταξεις στην πισινα !

μακρια απο αυτα ειδικα εσυ που ανεβαζεις παλμους !

Η θ ανεβασει παλμους κ δεν ειναι καλο πριν την ασκηση;

αυτο ακριβως .

• Like 2
Δημοσ.

εγώ δεν την βάζω να κάνει τίποτα , δική της αποφάση ειναι αν την βολευει

το απο τώρα δε καταλαβαίνω , οι δικοί σου σε προετίμασαν κάπως πριν φας το πρώτο σου αυγό ? :-D

πω τι θυμήθικα τώρα , το αυγό το βρασμένο που το χτυπούσαν στο ποτίρι με ψωμί κ τις αυγόφετες

άααλλη φλασιά :confused: :confused:

Καλά ναι, εννοείται, αυτή αποφασίζει.

Ας κοιτάξει να φτιάξει την διατροφή της πρώτα και όταν το κάνει αυτό ας πάρει και την πρωτεινούλα της.Αυτό πιστεύω εγώ.

Εμένα δεν μου έδωσαν ποτέ βραστό αυγό...ευτυχώς δηλαδή :P

Μπλιαααααααχχχχχχχχχ

Βρωμάει απίστευτα...δεν μου αρέσει :P

Δημοσ.

μη χαιρεσαι , ποτε δε ξερεις   :-D

Εμένα δεν μου έδωσαν ποτέ βραστό αυγό    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ    ...ευτυχώς δηλαδή :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...