Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε τη σταματαω την αεροβια , συνδυασμο κανω :) Απλα ειμαι σε φαση που κανω εισαγωγικο προγραμμα, και με τον καιρο θ αυξανουμε ενταση & θα προσθετουμε ασκησεις. Στο προηγουμενο γυμναστηριο που ειχα παει, μετα τις πρωτες φορες ποναγα απιστευτα παντου, τρελλο πιασιμο. Τωρα ευτυχως δεν εχω τετοια θεματα, μονο μετα την πισινα την αλλη μερα ειχα ενα πιασιμο σε μεση-πλατη αλλα σε λιγες ωρες εφυγε :)

Αμαααααν ρε Φωτη... Οι φωτο ειναι εξω απο το γυμναστηριο, πηγαινε με τακουνια εσυ για προπονηση :P Η αλλη απο υδρα, πριν μπουμε στο καϊκι για την παραλια. Πφφφφφφ

Οι γιαγιαδες κ οι μαμαδες εχουν παντα τα δικα τους! Κι εμενα καθε φορα μου λεει για το φαϊ..να καθεσαι μου λεει κι εκει μετα τη γυμναστικη να τρως κατι. Αμα με δει με κανα σεϊκερ πρωτεινης πιστευω θα φρικαρει χα χα χα

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κι εμενα καθε φορα μου λεει για το φαϊ..να καθεσαι μου λεει κι εκει μετα τη γυμναστικη να τρως κατι. Αμα με δει με κανα σεϊκερ πρωτεινης πιστευω θα φρικαρει χα χα χα

πες της οτι καθε δοση αντιστοιχεί σε μια μπριζολα.

Επισης, πες της οτι βαζεις δυο δοσεις.

Θα σου πει να μην τρως τοσο.

win

Δημοσ.

Ρε εγω θα σας τρελανω... Τι φταιω ! Μου χει κατσει αυτο το 27ρι, να δεις που θα το δω στον υπνο μου σημερα.

@viper γιατι το λες;

αμα εσυ εχεις 27 εγω εχω 33+.

ανετα..

αν ειναι δυνατον δηλαδη!μια χαρα αδυνατουλα εισαι :-)

Δημοσ.

Ετσι ρε insomnia ftw!!!! Ψυχοθεραπεια λεμε

Ρε σεις να παρω οντως καμια πρωτεινη για φασεις που δε θα μπορω να φαω το κρεας μου μετα το γυμναστηριο; Η ειναι μαλακια στο επιπεδο που ειμαι; Το λεω μονο και μονο για περιπτωσεις που δε θα γυρναω σπιτι να φαω τ αυγα μου ξερω γω

Δημοσ.

Ετσι ρε insomnia ftw!!!! Ψυχοθεραπεια λεμε

Ρε σεις να παρω οντως καμια πρωτεινη για φασεις που δε θα μπορω να φαω το κρεας μου μετα το γυμναστηριο; Η ειναι μαλακια στο επιπεδο που ειμαι; Το λεω μονο και μονο για περιπτωσεις που δε θα γυρναω σπιτι να φαω τ αυγα μου ξερω γω

Άμα ζητήσει ο οργανισμός σου πρωτεΐνη τότε πάρε. Θα το καταλάβεις.

Δημοσ.

Βιπερ πες καμια καλη πρωτεινη..

Ειδα στο prozis αλλα δεν πολυ καταλαβα μονο με καταθεση στελνουν; και περιπου ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης;;;

Δημοσ.

Βιπερ πες καμια καλη πρωτεινη..

Ειδα στο prozis αλλα δεν πολυ καταλαβα μονο με καταθεση στελνουν; και περιπου ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης;;;

Περιμένω αυτη που πρότεινε ο bosei.

NLS να μην πάρεις. Εκτός εάν σου αρέσει το παντεσπάνι στον πάτο το ποτηριού...

# Και Paypal παίρνει το prozis

Δημοσ.

χαχαχα τι μαλακας εισαι εχω το ιδιο και σε πρασινο και σε καφε βασικα δωρο μου τα ειχαν κανει .

Ελεος ρε Φωτη ! ιδια σχεδον προπονηση με βαρη,  ιδια αεροβια αλλα και ιδιο μαγιο ?? ελεος δηλαδη  !! :-)

και σε καφε γαμει και σε μαυρο !  γουστοζα αυτη που στα κανε δωρακι ..

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη οχι δεν ειμαι εγω ρε ο φωτης - αυτος κανει ταρζανιες με τα υψη - εγω τον ισθο της κορινθου περναω και δε μπορω να κοιταξω κατω. λιβε οντως καμμια σχεση εγω με μουσια φιλε-  ξυρισμενος τελειως  ειμαι  πανω κατω :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...