margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μια χαρα ειναι τ αυγουλακια σε ολες τις μορφες τους. Κανω και με γουρουνια που χα δει στο net, αυγα ματια μαγειρεμενα σε κρεμα γαλακτος με φετα. Τ ακουσε η διαιτολογος εμεινε αγαλμα χαχαχαχα! Ναι νταξει με τ αυγουλακια (χωρις λαδια κ κρεμα γαλακτος) ειμαστε κομπλε...
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μια χαρα ειναι τ αυγουλακια σε ολες τις μορφες τους. Κανω και με γουρουνια που χα δει στο net, αυγα ματια μαγειρεμενα σε κρεμα γαλακτος με φετα. Τ ακουσε η διαιτολογος εμεινε αγαλμα χαχαχαχα! Ναι νταξει με τ αυγουλακια (χωρις λαδια κ κρεμα γαλακτος) ειμαστε κομπλε... Δοκίμασε ό,τι σε ευχαριστεί από γυμ και προσπάθησε να κρατήσεις όσο πιο καθαρή και ισορροπημένη διατροφή μπορείς. Ps Σιχαίνομαι τους διαιτολόγους
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μια χαρα ειναι τ αυγουλακια σε ολες τις μορφες τους. Κανω και με γουρουνια που χα δει στο net, αυγα ματια μαγειρεμενα σε κρεμα γαλακτος με φετα. Τ ακουσε η διαιτολογος εμεινε αγαλμα χαχαχαχα! Ναι νταξει με τ αυγουλακια (χωρις λαδια κ κρεμα γαλακτος) ειμαστε κομπλε... Τι; Τρως και κρέμα γάλακτος; all hope is lost. Για να μετανοησεις θα πρεπει να βάλεις ενα σετ παραπάνω στις ρουτίνας σου...
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Για να μετανοησω θα πρεπει να πηγαινω καθε μερα γυμν με τον διαδρομο στο 8 και να βαραω καμια 200ρια σφυγμους... Να νιωσω την αμαρτια στο πετσι μου! Μη νομιζεις κ εγω πρωτη φορα πηγα σε διαιτολογο κι αυτο γιατι συμπεριλαμβανοταν στην τιμη.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ρε βιπερ ειδες γυναικα και ποσταρες οσα μηνυματα δεν ποσταρεις σε ενα τριμηνο θα μας τρελανεις;;; Μαργαρητα απλα καλα εκανες και ξαναπηγες γυμναστηριο.. Οχι οτι εχεις καποιο θεμα, απλα θα αναδειξεις ακομα πιο πολυ τα δυνατα σου σημεια... 2
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 @Δημητρα κουραζομαι πολυυυ ευκολα. Με τοση tsh.. Και σκαλα ν ανεβω λαχανιαζω. Σκεψου χτες εκανα 12' διαδρομο στο 6 και ανεβασα 150 παλμους. Η κατραπακια ηταν 27.4% λιπος... Αν εχεις εσυ 27.4% εγω εχω υψοφοβια.Φτιαξε λιγο καλυτερα την διατροφη σου(πρωτεινικη φουλ ) κανε πιο πολλα βαρη, μυικοτητα αν προσθεσεις στο σωμα σου θα δειξει πολυ διαφορετικο . οχι μονο εχει και για αγορακια αλλα εχει κ τα καλυτερα ! τα τελευταια 4-5 χρονια μονο Calzedonia παιζει , σε ολα τα χρωμματα ,πολυ φθηνα και σουπερ μαγιο , σολτσακια τα παντα ολα ! οσα αγορακια δε τα ξερουν ας τους ριξουν μια ματια ... Απο το τελευταιο καλοκαιρι , παλευοντας με τα κυματα με Calzedonia 1236437_629233620462919_762157572_n.jpg χαχαχα τι μαλακας εισαι εχω το ιδιο και σε πρασινο και σε καφε βασικα δωρο μου τα ειχαν κανει . Ρε συ Μαργαρίτα όχι flat παπούτσια σε αυτό το thread, κυκλοφορεί ο Fotis. Πεστα ρε Δημητρα !Με εχετε ξενερωσει δεν εχει αυτο το φορουμ καμια δικια μου να φοραει αυτα που γουσταρω? Πρεπει να κανουμε μεταγραφη. 1
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Για να μετανοησω θα πρεπει να πηγαινω καθε μερα γυμν με τον διαδρομο στο 8 και να βαραω καμια 200ρια σφυγμους... Να νιωσω την αμαρτια στο πετσι μου! Μη νομιζεις κ εγω πρωτη φορα πηγα σε διαιτολογο κι αυτο γιατι συμπεριλαμβανοταν στην τιμη. Με την αερόβια δεν κανεις δουλειά. Η μάλλον με τα "σίδερα κανεις καλύτερη δουλειά σε λιγότερο χρονικό διάστημα" Ρε βιπερ ειδες γυναικα και ποσταρες οσα μηνυματα δεν ποσταρεις σε ενα τριμηνο θα μας τρελανεις;;; Μαργαρητα απλα καλα εκανες και ξαναπηγες γυμναστηριο.. Οχι οτι εχεις καποιο θεμα, απλα θα αναδειξεις ακομα πιο πολυ τα δυνατα σου σημεια... Οχι ρε συ. Ποσταρω και άλλες φορές. Πχ οταν βλέπω θύματα της οικογένειας. #ταθελες
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με την αερόβια δεν κανεις δουλειά. Η μάλλον με τα "σίδερα κανεις καλύτερη δουλειά σε λιγότερο χρονικό διάστημα" η μαλλον με το σωστο συνδυασμο των 2 κανεις καλυτερη δουλεια σε ακομη λιγοτερο χρονικο διαστημα! 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οχι ρε συ. Ποσταρω και άλλες φορές. Πχ οταν βλέπω θύματα της οικογένειας. #ταθελες Σε πειραζω ρε... Καλα κανεις... Τρωμε πρωινο πινω καφε και θα παω να κανω το θανατηφορο προγραμμα του Ντακον... Εχω καιρο να το κανω..
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εκανα εδω και 2/3 σαββατα αλλο προγραμμα αλλα το θυμηθηκα και λεω κατσε να παω να καω... Αλλα ετσι ε; κοροιδευουμε.. Ο αδερφος 90+ κιλα με βλεπει με το γαλα στα χερια.. Δεν ρωταει γιατι το πινω απλα εμενα γιατι δεν μου πηρες... Τον κοιταω λεω ακομα αναγκη δεν εχεις.. Αλλο κουλο.. Εχουμε εξω απο το χωριο φαρμα που παραγει γαλα ουτε 4 χιλιομετρα απο το κοντινοτερο σουπερ μαρκετ ε το τοπικο κανει 1,50€ το λιτρο και τα αλλα που ερχονται απο πιο μακρια 1,10 και να θελω να στηριξω το τοπικο προιον δεν με αφηνει.. Να μου πεις θα σωθεις απο 0,40 λεπτα του € αλλα ειναι το γαμωτο.. Kαλα η ασκηση αυτη barbell hip thrust δεν υπαρχει... Μεχρι και ο κωλος μου πιαστηκε απο την στιγμη που διορθωσα την τεχνικη και την εκανα σωστα... 1
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 η μαλλον με το σωστο συνδυασμο των 2 κανεις καλυτερη δουλεια σε ακομη λιγοτερο χρονικο διαστημα! αν δεις την τριτη φωτογραφια θα παρατηρησεις οτι σαν αναλογιες ειναι εξαιρετικη. Now imagine a scenario where μαργαριτουλα αρχιζει να χανει λιπος σε μεγαλυτερο ρυθμο απο οτι βαζει μυικο ιστο/μαζα. oh wait βρηκα εικονα
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 μιλαμε για γενικο κανονα οχι για συγκεκριμενο σωμα! και παλι το να κανει βαρη και μετα 10-15λεπτα αεροβιο στο τελος δεν θα γινει ποτε ετσι! ασε που θα αυξηση το φαγητο της και θα ναι κομπλε
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 H αεροβική είναι η καλύτερη γυμναστική για την καρδιά, τα αγγεία, τους πνεύμονες, κτλ ΜΗΝ τυχόν τη σταματήσεις Μαργαρίτα. 20' 3 φορές τη βδομάδα κι είσαι σούπερ. Δε χρειάζεσαι παραπάνω, δεν το κάνεις για να κάψεις θερμίδες. Επίσης, μια χαρά σωματάκι έχεις. Άκου 27 λίπος... Το να το γυμνάσεις -εννοώ με βάρη- απλά θα το βελτιώσεις και μαγκιά σου αν το κάνεις. Αλλά μη χάσεις κιλό, είσαι ήδη αδύνατη. Μείνε στα κιλά που είσαι, κάνε βάρη, και σταδιακά θα δεις πόσο καλύτερο θα γίνει! Κι αφού κουράζεσαι εύκολα, 20-30' αρκούν σε κάθε προπόνηση. Δώσε βάση στα πόδια. Squat κι άγιος ο θεός. Υ.Γ. Οχιά, η τελευταία φώτο που ανέβασες με δείχνει μετά από 1 μήνα στο στρατό. -30 κιλά από το ύψος μου. 4
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εγινε η γυμναστικη.. Ντακον με ακους... Τρελη γκ@υλα... Στο τελος περπατημα με αλτηρες.. Λεω το γκαραζ ειναι μικρο.. Του παιρνω και βγαινω εξω στο δρομο... Επι τρεις φορες μεχρι να μου πεσουν απο τα χερια... Πεταηεται η γιαγια καπελο βαλε θα σε βαρεσει ο ηλιος.. Χαχαχα... Εγω τον πονο μου η γιαγια τον δικο της....
Προτεινόμενες αναρτήσεις