margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Παιζει παιζει, πλακιτσα @bosei thanks Δημητρα δεν ανοιγει το λιιιιινκ. Τι ειναι καμια ολοσωμη φορμα να κρυψουμε τα παχια
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Παιζει παιζει, πλακιτσα @bosei thanks Δημητρα δεν ανοιγει το λιιιιινκ. Τι ειναι καμια ολοσωμη φορμα να κρυψουμε τα παχια http://www.calzedonia.it/en/beachwear/woman/dream-feel-love Βασικά δες όλο τον κατάλογο...(έχει και για αγοράκια) http://www.calzedonia.it/en/wp-content/uploads/sites/2/cataloghi/BEACHWEAR%202014%20MUTO.pdf 1
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αμα μου χει βγαλει λαθος τιμη και τζαμπα στεναχωρηθηκα θα παω και θα τη κοπαναω με τη μπαλα του pilates.
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αμα μου χει βγαλει λαθος τιμη και τζαμπα στεναχωρηθηκα θα παω και θα τη κοπαναω με τη μπαλα του pilates. έτσι λέω από όσες φώτο σου έχω δει
Mau-Maus Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Βασικά δες όλο τον κατάλογο...(έχει και για αγοράκια) οχι μονο εχει και για αγορακια αλλα εχει κ τα καλυτερα ! τα τελευταια 4-5 χρονια μονο Calzedonia παιζει , σε ολα τα χρωμματα ,πολυ φθηνα και σουπερ μαγιο , σολτσακια τα παντα ολα ! οσα αγορακια δε τα ξερουν ας τους ριξουν μια ματια ... Απο το τελευταιο καλοκαιρι , παλευοντας με τα κυματα με Calzedonia 7
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 @Liv μαλλον... Θα ποσταρω καμια φωτο ισως να φανει καλυτερα Αν φαινεται κατι απ αυτες.... 3
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ρε συ Μαργαρίτα όχι flat παπούτσια σε αυτό το thread, κυκλοφορεί ο Fotis.Εμμένω, 27,4% χλωμό 1
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν φαινεται κατι απ αυτες.... Βλέποντας την τρίτη φωτό πρεπει να πω οτι καλα έκανες που ξανάμπαίνεις στο γυμναστήριο.
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 τρελανε μας μαργαριτα που εχεις 27% λιπος. Εκτος αν κρυβεις κάτι στο ζακετάκι σου.. αυτο που ειπε ο βοσει αν και δεν νομιζω πως ευσταθεί αυτο που λες περι λίπους. Εγώ εκανα body recomp για να χάσω κάτι "παχακια" που μάζεψα στη κοιλιά πέρυσι τον χειμωνα απο τα junk και τα αναψυκτικά. απο 69 κιλα πηγα 70-71 με μείωση λιπους και αυξηση μυική. http://www.1percentedge.com/ifcalc/ εδώ μπορεις να δεις αρκετά πραγματάκια.
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ρε εγω θα σας τρελανω... Τι φταιω ! Μου χει κατσει αυτο το 27ρι, να δεις που θα το δω στον υπνο μου σημερα. @viper γιατι το λες;
tehAllantin Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 γιατί από το σώμα σου δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Τελος παντων. Στο if calculator αν βαλεις ηλικια/υψος/βαρος/φυλο και εκατοστά μέσης σου βγάζει το ποσοστό λίπους με αρκετή ακρίβεια
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ρε εγω θα σας τρελανω... Τι φταιω ! Μου χει κατσει αυτο το 27ρι, να δεις που θα το δω στον υπνο μου σημερα. @viper γιατι το λες; Για να παίρνει μάτι, καλοπροαίρετα Μαργαρίτα, calmati, μαλακία στο τετράγωνο σου είπε, πρέπει να 'σαι 20-25 (δεν παίρνω και όρκο) κυρίως γιατί δεν έχει αναπτυγμένη τη μυική μάζα (μπορεί να λέω και χαζομάρες δεν ξέρω)
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ρε εγω θα σας τρελανω... Τι φταιω ! Μου χει κατσει αυτο το 27ρι, να δεις που θα το δω στον υπνο μου σημερα. @viper γιατι το λες; Γιατι δεν εχεις μύες και γιατι δείχνεις σαν πυραμίδα. Υπόψιν οτι όσο χώρο δεν πιάνουν οι μύες τόσο χώρο πιάνει το λιπος and vice versa. Πιάσε dumbbell και σωστού να καταλάβει. Για να παίρνει μάτι, καλοπροαίρετα Why so νταλικιερης?
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Why so νταλικιερης? lift baby, γλίστρησα σε τεστοστερόνη σήμερα.... aka, ρίχνετε και κανένα αποσμητικό τώρα που πιάνουν ζέστες...μην υποφέρουμε όλοι... barbell πιάσε να ξυπνήσει κάνας μυς γιατί με τα dumbell θα είναι σε διαρκεί εγκοίμηση
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 lift baby, γλίστρησα σε τεστοστερόνη σήμερα.... aka, ρίχνετε και κανένα αποσμητικό τώρα που πιάνουν ζέστες...μην υποφέρουμε όλοι... Ηρεμία με τις κωλοτουμπες. Θα πάθεις τπτ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις