Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μερικοι ειναι λες κ πανε γυμναστηριο ειτε για να παρουν ματι ειτε για να "δειχτουν".., τελοσπαντων ο καθενας με τα προβληματα του.. Εκει που παω τωα προς το παρων ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

@Δημητρα ειναι και θεμα διατροφης σιγουρα αλλα επειδη τον εχω βγαλει απο το 2006 εχω μαθει πια και καταλαβαινω ποτε δεν ειμαι ευθυρεοειδικη πρωτου κανω εξεταση.. Κι η συγκεκριμενη κουραση εμφανιζεται μονο σε τεροιες περιοδους.

Ειχα 1 free επισκεψη σε διαιτολογο και εκανα λιπομετρηση.. 3 ωρες νηστικη.

@Spect δε τα παραταω ξανα :) Σημερα απ τα νευρα μου τον εβαλα στο 8 , παλμους δε μετρησα :P

Δημοσ.

@bosei Ειμαι 56.3 κιλα βαση της σημερινης μετρησης, αντε να χασω 1 ξερω γω μετα πια θεωρω οτι δε θα ναι ωραιο... Οποτε μαλλον παμε στην πρωτη επιλογη.

Οκ...οπότε πας για recomp. Έχεις ξαναφτιάξει διατροφή ?

Δημοσ.

Το αερόβιο και ΜΟΝΟ αυτό δεν θα σε βοηθήσει για αυτό που θες να κάνεις...

έχω ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ για το BF σου
παρήγγειλε αυτό _________________4fec3cb7e9530.jpg

ή πάνε σε ένα βιβλιοπωλείο και πάρε ένα παχύμετρο (μετράει mm) και μέτρα μόνη σου το ποσοστό λίπους σου.
http://www.free-online-calculator-use.com/body-composition-calculator.html

Δημοσ.

Σε βιβλιοποωλεια πουλανε παχυμετρα????

Ναι καλέ, το δικό μου λόγω δουλειάς από τέτοια το είχα πάρει 

ένα πλαστικό θα πάρει, φθηνό. 

Μουαχαχαχαχαχ...... Δημητρα καλα σε λεει..

Και εσύ Βρούτε;;;;;;

Δημοσ.

Ανεβηκα σ ενα μηχανημα, χωρος καλτσες, κρατησα και κατι στα χερια μου και το μετρησε... Μακαρι να ταν λαθος :D Παντως στη γυμναστρια που το ειπα μετα της φανηκε νορμαλ εφοσον δε γυμναζομαι...

Κανω διαδρομο πριν κ μετα το προγραμμα. Το προγραμμα μου στην αρχη βασιζεται περισσοτερο στην ενδυναμωση του κορμου. Εχω ενα θεματακι με κακη σταση σωματος και ο ορθοπεδικος ειπε οτι απλα θελει γυμναστικη...(ξεφτιλααα). Κοιλιακους κ ραχιαιους.. Οποτε κανω κοιλιακους, ραχιαιους σε στρωμα, καποιες αλλες ασκησεις για πλατη και ωμους (με οργανα, λαστιχο & κατι απο pilates) & δυο κλασσικα μηχανηματα για τα ποδια.

Επισης κανω πισινα, μεχρι στιγμης δηλαδη εκανα πρωτη φορα την Τριτη, κι εχω και αυριο. Ασκησεις σε ελευθερο και υπτιο, σε 25ρια.. Νομιζω συνολικα το προγραμμα ειναι 500μ αλλα ΔΕ παιρνω κι ορκο.

Το παχυμετρο που λες βγαζει σωστο αποτελεσμα;

@Liv μαλλον... Θα ποσταρω καμια φωτο ισως να φανει καλυτερα

@bosei οχι δεν εχω φτιαξει διατροφη....

Δημοσ.

Το παχυμετρο που λες βγαζει σωστο αποτελεσμα;

Ναι είναι πιο έγκυρες η μετρήσεις από αυτά τα μανουάλια που κρατάς και που ανεβαίνεις με γυμνά πατουσάκια. 

Δημοσ.

@bosei οχι δεν εχω φτιαξει διατροφη....

Θερμίδες από Link.png Site: εδώ , τροφές από Link.png Site: εδώ . Και γενικά ρίξε μία ματιά στα stickie.

Δημοσ.

γιατι , και Balux και πισινα μαζι δε παιζει ? 

μπραβο σου που ηρθες εδω - συμπαρασταση στην δημητρα - αντε σιγα σιγα να γεμισετε και ταξι  :-)

χαλαρα κ χωρις βιασυνες οι ασκησεις κ ελπιζω να εχεις κανε κ τις εξετασεις που πρεπει και να εχεις παρει το οκ .

οταν ανεβαινουν λιγακι οι παλμοι να κατεβαζεις λιγο την ενταση ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...