Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσα κιλα εισαι; ποσο ύψος; Γυμνάζεσαι; Τι δουλειά κανεις και τι "eating habbits/ωράρια" έχεις;

Αφμ,φορολογική δήλωση και οικογενειακή κατάσταση ξέχασες να ρωτήσεις

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αφμ,φορολογική δήλωση και οικογενειακή κατάσταση ξέχασες να ρωτήσεις

Ρε συ γιατι εισαι τοσο ειρωνικος... 

Τι να ρωτησει? 

Τι νουμερο παππουτσι φοραει.. Ελεος...

Δημοσ.

Πλακα μας κανεις τωρα αλλαντιν? 

Φωτο δεν εχεις δει,...

Κουκλαρα ειναι... Αστην να λεει για λιπη, τιποτα δεν εχει...

Θενκς για τα καλα σου λογια :) ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ σημερα ενα σοκ το παθα.. Κι ενω ειχα δει πρωτα τα κιλα κι ειχα χαρει, μου ρθε μετα η κατραπακια :P

Ξεκινησα (ξανα) γυμναστηριο εδω κ μια βδομαδα... Βεβαια με μεγαλο ζορι διοτι ακομα εχω αρρυθμιστη tsh αλλα δε γ@μιετ

Δημοσ.

Πλάκα κάνω φυσικά ρε λιβε.

Απλά βαριόμουν να βάλω την φατσούλα :P

Καταρχήν η κοπέλα κάνει μια ερώτηση πώς να χάσει λίπος.

Τι ρόλο παίζει το τι δουλειά κάνει ας πούμε? :P

Που μπορεί και να μην δουλεύει κιόλας xD

Δημοσ.

Και να που ηρθε η ωρα της ερωτησης... Πως ριχνουμε το ποσοστο του λιπους; Περα απο το προφανες, δε τρωμε junk food, κρεμες γαλακτος κλπ

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές...ή μένεις στα κιλά που είσαι και κάνεις recomp (aka βάζεις μυς-διώχνεις λίπος) το οποίο παίρνει καιρό ή σιγά σιγά διμηουργείς θερμιδικό έλειμα, χάνεις κιλά και λίπος. Και στις δύο επιλογές βασική προυπόθεση είναι η σκληρή προπόνηση και σωστή διατροφή και προεραιτικά αερόβια.

Δεν σε έχω δει αλλά για να λέει ο Λίβε ότι είσαι μιά χαρά φαντάζομαι δεν σε πολύ-παίρνει να χάσεις κιλά...

• Like 5
Δημοσ.

Παιζει ρε Αντωναρα..

Αλλο να βαρας φτυαρι ολη μερα και αλλο να σε καθισμενος σε μια καρεκλα γραφειου.. Και το δυο κουραστηκα δεν λεω, αλλα στο πρωτο εισαι λιγο σε παραπανω εγρηγορση...

Μαργαριτα βλακεια που το παρατησες πρωτον.

Καλα εκανες που το ξεκινησες ομως. Διαμορφωσε και την διατροφη σου οσο καλυτερα μπορεις.

Δημοσ.

Παιζει ρε Αντωναρα..

Αλλο να βαρας φτυαρι ολη μερα και αλλο να σε καθισμενος σε μια καρεκλα γραφειου.. Και το δυο κουραστηκα δεν λεω, αλλα στο πρωτο εισαι λιγο σε παραπανω εγρηγορση...

Και στις 2 περιπτώσεις χάνεις διαφορετικά λίπος ρε συ λίβε?

Δημοσ.

Θενκς για τα καλα σου λογια :) ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ σημερα ενα σοκ το παθα.. Κι ενω ειχα δει πρωτα τα κιλα κι ειχα χαρει, μου ρθε μετα η κατραπακια :P

Ξεκινησα (ξανα) γυμναστηριο εδω κ μια βδομαδα... Βεβαια με μεγαλο ζορι διοτι ακομα εχω αρρυθμιστη tsh αλλα δε γ@μιετ

γιατί με μεγάλο ζόρι; και γω έχω αρρύθμιστο TSH με δοκιμαστικά χάπια Τ4 ... μια χαρά κάνω τις προπονήσεις μου, ήτοι 4φορές εβδομαδιαίως 

η κατραπακιά πως σου ήρθε; πως ανακάλυψες ότι ανέβηκες σε BF;

Δημοσ.

@bosei Ειμαι 56.3 κιλα βαση της σημερινης μετρησης, αντε να χασω 1 ξερω γω μετα πια θεωρω οτι δε θα ναι ωραιο... Οποτε μαλλον παμε στην πρωτη επιλογη.

@Liver μ@λακια θα ελεγα. Μια που ταλαιπωρουμαι με το θεμα της ορμονης μια που παιχτηκαν καποια σκηνικα στο γυμναστηριο κ δεν ηθελα να ξαναπατησω... Τουλαχιστον ξαναρχισα κ πηγα Σαββατο-Δευ-Τρ-Τετ , σημερα & θα παω και αυριο. Κυριακη ρεπο και μετα απο Δευτερα παλι..

@Δημητρα κουραζομαι πολυυυ ευκολα. Με τοση tsh.. Και σκαλα ν ανεβω λαχανιαζω. Σκεψου χτες εκανα 12' διαδρομο στο 6 και ανεβασα 150 παλμους. Η κατραπακια ηταν 27.4% λιπος...

Δημοσ.

Και στις 2 περιπτώσεις χάνεις διαφορετικά λίπος ρε συ λίβε?

Καις διαφορετικα και χρειαζεσαι τις αναλογες θερμιδες...

@Liver μ@λακια θα ελεγα. Μια που ταλαιπωρουμαι με το θεμα της ορμονης μια που παιχτηκαν καποια σκηνικα στο γυμναστηριο κ δεν ηθελα να ξαναπατησω... Τουλαχιστον ξαναρχισα κ πηγα Σαββατο-Δευ-Τρ-Τετ , σημερα & θα παω και αυριο. Κυριακη ρεπο και μετα απο Δευτερα παλι..

Σκηνικα οπως? Να σε κοιτανε οταν κανεις μια ασκηση τυποι που δεν ξερουν τι αλλο να κανουν?

Αληθεια εκεινη την ωρα παρε το πιο μεγαλο αλτηρα που μπορεις να σηκωσεις πανε διπλα του και πετα τον κατω στο ποδι του...

Να μαθει να σεβεται.. Στο γυμναστηριο παμε για να γυμναστουμε, αν θελουν να περνουν ματι ας πανε σε κανενα κωλομπαρο...

Δημοσ.

@Δημητρα κουραζομαι πολυυυ ευκολα. Με τοση tsh.. Και σκαλα ν ανεβω λαχανιαζω. Σκεψου χτες εκανα 12' διαδρομο στο 6 και ανεβασα 150 παλμους. Η κατραπακια ηταν 27.4% λιπος...

Σκέφτηκες καθόλου ότι η κούραση μπορεί να προέρχεται από κακή διατροφή που κάνεις;

Πως μέτρησες το λίπος; αν έχεις τόσο λίπος εσύ, αυτοπυρπολούμαι 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα μπορει τωρα να ανεβασες 150 παλμους σε 1 βδομαδα θα ανεβασεις 140 και οσο το κανεις θα τους ριχνεις!! Το καλο του ανθρωπινου σωματος ειναι οτι προσαρμοζεται αρκει το μυαλο να μην τα παρατησει οποτε κιπ γκοινκ και ολα τα αλλα θα ρθουν μονα τους :)

Δημοσ.

@bosei Ειμαι 56.3 κιλα βαση της σημερινης μετρησης, αντε να χασω 1 ξερω γω μετα πια θεωρω οτι δε θα ναι ωραιο... Οποτε μαλλον παμε στην πρωτη επιλογη.

είσαι τόσα κιλά με 1,70+ ύψος όμως 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...